2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Pointte çizmeye çalıştım kızlar modelleri aynı olacak sadece dizaynı bu şekilde düşündüm.

Eklentiler

• çalışma.webp
    çalışma.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 46
Kizlar size bi sorum olcak
simdi biz erkek arkadasimla 2. Senemize yaklastik cogunuz zaten biliyorsunuz
14 subata soz yaza nişan sonraki sene ise dugun yapmayi istiyoruz
fakaat sorunumuz şu;
erkek arkadasim askerligini yapmadi. Acikogretimden tamamlayip yapacak fakat bu sene aof bitmicek seneye sarkicak muhtemelen. Biz hep evlendikteen sonra yapar diye dusunmustk fakat cevreden vs cok zor oldugunu duyuyoruz
sizce biraz daha beklemelimiyiz?
ya da evlendikten sonra mi gitmeli
ya da soz fln yapip okulu bekleyip oyle mi gitmeli
Dun biraz bunlari konustk kafamiz cok karsti ben de sizden fikir alayim dedim :(

fakaat sorunumuz şu;
erkek arkadasim askerligini yapmadi. Acikogretimden tamamlayip yapacak fakat bu sene aof bitmicek seneye sarkicak muhtemelen. Biz hep evlendikteen sonra yapar diye dusunmustk fakat cevreden vs cok zor oldugunu duyuyoruz
Dun biraz bunlari konustk kafamiz cok karsti ben de sizden fikir alayim dedim :KK43:

Canım bana kalırsa askerliğini yapsın öyle evlenin,çünkü gerçekten evlendikten sonra ayrı kalmak + sıkıntılar oluyor.
Söz yapın yine okuluda seneye sarkıcak diyorsun onlardan pek anlamıyorum ben ama okulu bitince nişan yapın o askere gitsin geldiğinde de düğünü yaparsınız olmaz mı?

fakaat sorunumuz şu;
Dun biraz bunlari konustk kafamiz cok karsti ben de sizden fikir alayim dedim :KK43:
canım bende asker bekliyorum ve inan çok zor burda şafak saydığımız topik var mesela hamile ve askerden gelmeden doğum yapacak bence zor durum yani yapsın kurtulsun

Hımm anladım canım kalp olucak etrafında da alt kısmında yaprak şekli olucak ben beğendim bu fikri hoş durur :)

Canım pointte çizince anladım bende ya güzel olur bence ama renkleri biraz daha canlı mı seçsen sanki:KK64:

sağolun kızlar bakalım dizaynı o şekilde düşündüm ama kalpli olanın modeli değişebilr farklı bir kalp modeli de olabilir bulursam bakalım. Renkleri zaten farklı olacak canım bohça kumaşına göre seçicem

Canım bana kalırsa askerliğini yapsın öyle evlenin,çünkü gerçekten evlendikten sonra ayrı kalmak + sıkıntılar oluyor.
Söz yapın yine okuluda seneye sarkıcak diyorsun onlardan pek anlamıyorum ben ama okulu bitince nişan yapın o askere gitsin geldiğinde de düğünü yaparsınız olmaz mı?
Bencede askerliğini yapıp evlenmeniz daha mantıklı

canım bende asker bekliyorum ve inan çok zor burda şafak saydığımız topik var mesela hamile ve askerden gelmeden doğum yapacak bence zor durum yani yapsın kurtulsun
teşekkur ederim kizlar muhtemelen bekliycez. Aslnda aklimizda hep beklemek vardi fakat basta sevgilimin annesi sonra benim annem askerlik sorun degl bende kalirsin vs gibi konusunca biz de sorun olmaktan cikarmistik.
Erkek arkadasimin ailesi cok acelesi beni cok seviyorlar ve bir an once olsun istiyorlar. Ama sanirim Orya Orya nin dedigi gibi aileleri tanistirip soz yapicaz ve okul bitince askere gitmeden nişan yapicaz gelncede dugun. Mantiklisi o geliyor bana da. Fakat erkek arkadasmin annesi bunu duydugunda baya bozulcak :(

teşekkur ederim kizlar muhtemelen bekliycez. Aslnda aklimizda hep beklemek vardi fakat basta sevgilimin annesi sonra benim annem askerlik sorun degl bende kalirsin vs gibi konusunca biz de sorun olmaktan cikarmistik.
Erkek arkadasimin ailesi cok acelesi beni cok seviyorlar ve bir an once olsun istiyorlar. Ama sanirim Orya Orya nin dedigi gibi aileleri tanistirip soz yapicaz ve okul bitince askere gitmeden nişan yapicaz gelncede dugun. Mantiklisi o geliyor bana da. Fakat erkek arkadasmin annesi bunu duydugunda baya bozulcak :KK43:

Canım sonuçta bekleyecek olan sensin evlenip kocanı evde beklemek zor olur eminim ..Tabii tecrübem yok ama bilemiyorum öyle diye düşünüyorum benimde 5 sene oldu neredeyse sözlümün ailesi çok seviyor beni onlar da olsun istiyorlar bir an önce ama bu işler aceleye gelmiyo onca hazırlık var.Hem gelin ve damat karar vermeli böyle şeylere sonuçta evlenecek olanlar bizleriz..

Canım sonuçta bekleyecek olan sensin evlenip kocanı evde beklemek zor olur eminim ..Tabii tecrübem yok ama bilemiyorum öyle diye düşünüyorum benimde 5 sene oldu neredeyse sözlümün ailesi çok seviyor beni onlar da olsun istiyorlar bir an önce ama bu işler aceleye gelmiyo onca hazırlık var.Hem gelin ve damat karar vermeli böyle şeylere sonuçta evlenecek olanlar bizleriz..
Aynen oyle canim. Peki sana bi soru sorayim o zaman ;
soz cok uzamis olcak yani sözü yaptktan sonra 1 sene filan sonra nişan olcak haliyle boyle bi durumda. Sence çok mu uzun

Erkek arkadasimin ailesi cok acelesi beni cok seviyorlar ve bir an once olsun istiyorlar. Ama sanirim Orya Orya nin dedigi gibi aileleri tanistirip soz yapicaz ve okul bitince askere gitmeden nişan yapicaz gelncede dugun. Mantiklisi o geliyor bana da. Fakat erkek arkadasmin annesi bunu duydugunda baya bozulcak :KK43:
Canım bozulacak bişey yok ki şimdi karı koca olmak ne demek bilmiyoruz ve zor geliyor ama bide evli olunca düşün aynı evde bir olmaya alışıyorsun ve birden yapayanlız kalıyorsun:KK43:

Back
X