2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İyi geceler kızlar:))) misafirim gitti. Bulaşığımı yıkadım :) hatta bi sınıfın yazılısını hazırladım. Yarın 3dersim var. Diğer yazılıları da hazırlıcam. Ve haftasonuna işim kalmıcak:)) ama yoruldum bugün:( bu arada sevdiceğe öğretmenler günü hediyesi almam lazım ne alabilirim ki ya:(

İyi geceler kızlar:))) misafirim gitti. Bulaşığımı yıkadım :) hatta bi sınıfın yazılısını hazırladım. Yarın 3dersim var. Diğer yazılıları da hazırlıcam. Ve haftasonuna işim kalmıcak:)) ama yoruldum bugün:KK43: bu arada sevdiceğe öğretmenler günü hediyesi almam lazım ne alabilirim ki ya:KK43:

İyi geceler canım ohh misafirler gitmiş işler bitmiş ne güzekk :) Dinlen bakalım o halde.. Valla ben bilemedim ne alsan acaba ?

İyi geceler canım ohh misafirler gitmiş işler bitmiş ne güzekk :) Dinlen bakalım o halde.. Valla ben bilemedim ne alsan acaba ?
Bide o bana bişe yapıyo galiba:( kıyafet dışında bişe düşünmem lazım:(

Kızlar geç oldu bende yatmaya gidiyorum hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin :KK25:

math27 math27 canım bilemiyorum ki öğretmen sevdiceğin kalem falan al dicem ama çok klasik kravatta aynı şekilde yazılı şeklinde sorular oluşturarak versen güzel bir kutu içinde yanına da güzel çiçeklerden koyabilirsin..Sorular yaz ilişkinizle ilgili o da öğrenci gibi cevapları yazsın saklar sonra hatıra olur ;)

Öpüyorum iyi geceler ;)

Kızlar size yeni bir konuyla geldim. Nisanda dugunde kuafore kimlerle gideveksiniz yada gittiniz? Erkek tarafi gelirmi ayni kuafore sahsen ben ayni kuafore gitmek istemiyorum. Sizlerin gorusleri nedir
illa gitmem diye bişey yok benim için canım...
nişanım zaten evde olcak ya hafif bi makyaj ve manikür yaptırcam onlar gelene kadar çoktan hazır olmuş olurum...
düğünde ne olur nasıl olur bilmiyorum :)
bayıldım çok güzel :)

Selam kızlar nasılsınızz :)
geç oldu saat gözlerim ağrıdı ama ne hastalıklar var ya doğum öncesi sırası sonrasında oluşan...
minicik bedenleriyle öyle şeylere maruz kalıyolar ki ayyy şükür sağlıgımız yerinde

Iyi geceler Orya Orya :KK51:

@tubbb istanbulda da bulamiyoruz cunku heryerde ayni seyler. Insan bi farklilik ariyor. Bulamzsam gidip klasik bisey alicam istemeye istemeye:KK61:

minerva1988 minerva1988 pendikten benimde umudum yok. Kuzenim gel gezelim dedi ondan gidicem galiba. daha once de bisey bulmuslugum yok pendikte.

kizlar herhalde en sonunda nisantasinda alicam solugu.

YEKTA61 YEKTA61 biz ablam evlenirken 4kiz kardes beraber gittik cok eglenceli oldu:KK49:

Ama ablamin bi gorumcesi var, Allahtan o gelmedi suratsiz bisey. Gelseydi oyle olmazdi bizi baya gererdi.

Ben kendiminkinde de kardeslerimle giderim zaten erkek tarafindan bi gorumcem var o da kendi ayri gider bence.

bu arada soz-nisan icin kuafor bulmus degilim. En son sacimi boyattigim kuaforden de memnun kalmadim, sacimin rengi degisti hic istemedigim bi renk oldu.

Anadolu yakasinda kuafor onerisine acigim.:KK51:

@tubbb istanbulda da bulamiyoruz cunku heryerde ayni seyler. Insan bi farklilik ariyor. Bulamzsam gidip klasik bisey alicam istemeye istemeye:KK61:

minerva1988 minerva1988 pendikten benimde umudum yok. Kuzenim gel gezelim dedi ondan gidicem galiba. daha once de bisey bulmuslugum yok pendikte.

açık olsam ilk duragım nişantaşı olurdu:D

açık olsam ilk duragım nişantaşı olurdu:D

sorun aslinda arada kalmislik. Ben acigim ama straplez veya ince askili falan giyemem. Yine minik bir kol veya omuzlar kapali olmasi sart. baktigim elbiselere de hep ekleme yapiliyor mu diye soruyorum. Birde evde olacak fazla abarti olmasin diyorum. Secenekler cok sinirli kaliyor. Bakalim yarin da gezeyim olmadi haftaya nisantasina giderim isyerime yakin hem.

Yeni cicilerim:KK73:

Eklentiler

• 2014-11-19 23.33.44.webp
    2014-11-19 23.33.44.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 2014-11-19 23.34.26.webp
    2014-11-19 23.34.26.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 2014-11-19 23.35.48.webp
    2014-11-19 23.35.48.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 2014-11-19 23.36.38.webp
    2014-11-19 23.36.38.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 2014-11-19 23.37.23.webp
    2014-11-19 23.37.23.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG-20141113-WA0003-1.webp
    IMG-20141113-WA0003-1.webp
    40 KB · Görüntüleme: 54
sorun aslinda arada kalmislik. Ben acigim ama straplez veya ince askili falan giyemem. Yine minik bir kol veya omuzlar kapali olmasi sart. baktigim elbiselere de hep ekleme yapiliyor mu diye soruyorum. Birde evde olacak fazla abarti olmasin diyorum. Secenekler cok sinirli kaliyor. Bakalim yarin da gezeyim olmadi haftaya nisantasina giderim isyerime yakin hem.
anadım canım illa omuz detayı istiyosun :)

ben 2 aydır burdayım ama normal kıyafette bile tatmin eden bişi olmadı.

aynen bende açığım ama sırt ve göğüs dekoltesi kullanmıyorum . arada olmak daha zor hiç bişi bulunmuyor

Back
X