Bencede aile yakinlari daha mantikli yoksa liste bitmez o cagircak ben cagircamm olmaz oyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede aile yakinlari daha mantikli yoksa liste bitmez o cagircak ben cagircamm olmaz oyle
Himm o zaman olmasi iyi olmus tatlim:) benimkide erkek arkadasimin gerginligini alcak herhaldebizimde yakın arkadaşımız glmişti. aslında iyi oluyo bi yandan da bide o arkadaş ilk günden bu yana bizm yanımızda olan tek kişi olunca daha da kıymetli oldu :)
ya annem şuda olacak bu da olacak diyo kardeşim arkasından yorum yapıyo
ben de ankarada yaşıyorumm ayy ne sevindim ilk defa burda ankaradan birisi olduHaklisin canim artik kimseyi kirmaya gerek yok:) canim kurabiye kalpli guzel olmustur oyle bisey dusunebilirim :) acikcasi baska alternatif ne olabilir:s ankarada yasiyorum kiyafet olarak onerin ne canim cok teskkurler
Aa super ankaradan birilerinin olmasi:))) aynen bende baktikca paylasirim senle tatlimben de ankarada yaşıyorumm ayy ne sevindim ilk defa burda ankaradan birisi oldu![]()
hediyelik için ben de yardımcı olabilirim instagramda satış sayfam var
elbise için ben de araştırma içerisindeyim güzel bişeyler görürsem söylerim sana da. erkk arkadaşımın abisinin kız arkadaşı mine de çalışıyor o bakcaktı bana göre bişeyler var mı diye. ama haricinde araştırmaya başlamadım daha
![]()
ya annem şuda olacak bu da olacak diyo kardeşim arkasından yorum yapıyodüğünü düşünemiyorum
bide herkes ayrı yorum yapıyo o gün
![]()
ben belki yarın iş çıkışı bakarım biraz. ben biraz kabarık model istiyorum söz için bu tarzAa super ankaradan birilerinin olmasi:))) aynen bende baktikca paylasirim senle tatlim
ben de ankarada yaşıyorumm ayy ne sevindim ilk defa burda ankaradan birisi oldu![]()
hediyelik için ben de yardımcı olabilirim instagramda satış sayfam var
elbise için ben de araştırma içerisindeyim güzel bişeyler görürsem söylerim sana da. erkk arkadaşımın abisinin kız arkadaşı mine de çalışıyor o bakcaktı bana göre bişeyler var mı diye. ama haricinde araştırmaya başlamadım daha
![]()
yakınsa illaki yardımı olur. yani orda arkadaş olması daha farklı bi duygu bide gerçekten hem maddi hem manevi destek oluyo :)Himm o zaman olmasi iyi olmus tatlim:) benimkide erkek arkadasimin gerginligini alcak herhalde
ya onlarda kötü niyetleri değil ama yinede insan büyütüyo o stresle:)Annem sağolsun hep benim yanımdaydı ya ablam bile onca şey söyledi ama annem ablama kızdı hep tmm kızın en güzel günü söylenip durma diye :) Üzülme canım sen herşey çok güzel olucak buna odakla kendini![]()
evettSana arkadaş geldi canımm![]()
![]()
kızlaar.
müstakbel kayınvalideme vereceğim söz mendillerim hazır
kurdelelerin ortasında mini ayna olcak 1 tl boyutunda üzerinde isimlerimizin yazdığıEki Görüntüle 1309855
teşekkürleer canım benim tam hayalimdeki gibi oldularÇok güzellllll canım :) :) :)
benim tepsim aynalı :) yükseltilerimi kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)İst
İstiyorum dagitmak :) neler olabilir mesela aynali tepsi istiyorum:) elbise renk bilmiyorum da uzun istemiyorum
biz çok kalabalık bi aile değiliz zaten canım amcam ve eşi halam 2 oğlu ve eşleri annemin amcası ve anneannem olur biz 13 kişi filan oluruz :)kızlar istemede kimleri davet ettiniz ya da edeceksniz ?
gerçekten çok tatlı olmuşlar canım bu arada bi camcıya kutu yapabilir misiniz diye sordum 70 lira dedi bana deli mi ne :)teşekkürleer canım benim tam hayalimdeki gibi oldulargeçenlerde mutluhatun söz kutusu paylaşmıştı içinde havlu sabun fln belki öyle bir kutu hazırlatabilirim
![]()
Senin attigin sayfa vardi ya o kiza sorabiliriz bi de o ne kadar dicek acaba :)benim tepsim aynalı :) yükseltilerimi kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)
söz mendili yaptırdım yanına havlu kese filanda eklenip şık bi kutuya koncak
istemede minik kavanozlarda kahve dağıtıcam
nişanda gül suyu ve sabun olucak canım :)
çikolatalarıma bile karar verdim :)
biz çok kalabalık bi aile değiliz zaten canım amcam ve eşi halam 2 oğlu ve eşleri annemin amcası ve anneannem olur biz 13 kişi filan oluruz :)
gerçekten çok tatlı olmuşlar canım bu arada bi camcıya kutu yapabilir misiniz diye sordum 70 lira dedi bana deli mi ne :)
Gunaydinn kizlaaar :)
Günaydıınnnnn :)Günaydın fıstıklar