2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Olsun bu akşamda oturun sevdiceğinle canım :KK66: Canım haklısın tabii ama napıcaksın işte büyükler .. Neden geldiler üstüne senin ?

G gzmsnk Canım benim bildiğim sadece aile yakınları olur ama arkadaşlarınızı akrabalarınızı nişanda çağırırsınız :KK64:
Bencede aile yakinlari daha mantikli yoksa liste bitmez o cagircak ben cagircamm olmaz oyle

bizimde yakın arkadaşımız glmişti. aslında iyi oluyo bi yandan da bide o arkadaş ilk günden bu yana bizm yanımızda olan tek kişi olunca daha da kıymetli oldu :)
Himm o zaman olmasi iyi olmus tatlim:) benimkide erkek arkadasimin gerginligini alcak herhalde

Olsun bu akşamda oturun sevdiceğinle canım :KK66: Canım haklısın tabii ama napıcaksın işte büyükler .. Neden geldiler üstüne senin ?

G gzmsnk Canım benim bildiğim sadece aile yakınları olur ama arkadaşlarınızı akrabalarınızı nişanda çağırırsınız :KK64:
ya annem şuda olacak bu da olacak diyo kardeşim arkasından yorum yapıyo :( düğünü düşünemiyorum :( bide herkes ayrı yorum yapıyo o gün :(

Haklisin canim artik kimseyi kirmaya gerek yok:) canim kurabiye kalpli guzel olmustur oyle bisey dusunebilirim :) acikcasi baska alternatif ne olabilir:s ankarada yasiyorum kiyafet olarak onerin ne canim cok teskkurler
ben de ankarada yaşıyorumm ayy ne sevindim ilk defa burda ankaradan birisi oldu:KK60: :KK15::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK73::KK73::KK73::KK73::KK25:hediyelik için ben de yardımcı olabilirim instagramda satış sayfam var:KK37: elbise için ben de araştırma içerisindeyim güzel bişeyler görürsem söylerim sana da. erkk arkadaşımın abisinin kız arkadaşı mine de çalışıyor o bakcaktı bana göre bişeyler var mı diye. ama haricinde araştırmaya başlamadım daha :KK53:

ben de ankarada yaşıyorumm ayy ne sevindim ilk defa burda ankaradan birisi oldu:KK60: :KK15::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK73::KK73::KK73::KK73::KK25:hediyelik için ben de yardımcı olabilirim instagramda satış sayfam var:KK37: elbise için ben de araştırma içerisindeyim güzel bişeyler görürsem söylerim sana da. erkk arkadaşımın abisinin kız arkadaşı mine de çalışıyor o bakcaktı bana göre bişeyler var mı diye. ama haricinde araştırmaya başlamadım daha :KK53:
Aa super ankaradan birilerinin olmasi:))) aynen bende baktikca paylasirim senle tatlim

ya annem şuda olacak bu da olacak diyo kardeşim arkasından yorum yapıyo :KK43: düğünü düşünemiyorum :KK43: bide herkes ayrı yorum yapıyo o gün :KK43:

Annem sağolsun hep benim yanımdaydı ya ablam bile onca şey söyledi ama annem ablama kızdı hep tmm kızın en güzel günü söylenip durma diye :) Üzülme canım sen herşey çok güzel olucak buna odakla kendini ;)

Aa super ankaradan birilerinin olmasi:))) aynen bende baktikca paylasirim senle tatlim
ben belki yarın iş çıkışı bakarım biraz. ben biraz kabarık model istiyorum söz için bu tarz
1(2).webp
1(38).webp

Sana arkadaş geldi canımm ;) ;)

Himm o zaman olmasi iyi olmus tatlim:) benimkide erkek arkadasimin gerginligini alcak herhalde
yakınsa illaki yardımı olur. yani orda arkadaş olması daha farklı bi duygu bide gerçekten hem maddi hem manevi destek oluyo :)

Annem sağolsun hep benim yanımdaydı ya ablam bile onca şey söyledi ama annem ablama kızdı hep tmm kızın en güzel günü söylenip durma diye :) Üzülme canım sen herşey çok güzel olucak buna odakla kendini :KK66:
ya onlarda kötü niyetleri değil ama yinede insan büyütüyo o stresle:)

İst

İstiyorum dagitmak :) neler olabilir mesela aynali tepsi istiyorum:) elbise renk bilmiyorum da uzun istemiyorum
benim tepsim aynalı :) yükseltilerimi kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)
söz mendili yaptırdım yanına havlu kese filanda eklenip şık bi kutuya koncak
istemede minik kavanozlarda kahve dağıtıcam
nişanda gül suyu ve sabun olucak canım :)
çikolatalarıma bile karar verdim :)
kızlar istemede kimleri davet ettiniz ya da edeceksniz ?
biz çok kalabalık bi aile değiliz zaten canım amcam ve eşi halam 2 oğlu ve eşleri annemin amcası ve anneannem olur biz 13 kişi filan oluruz :)
teşekkürleer canım benim tam hayalimdeki gibi oldular:KK60::KK60::KK60: geçenlerde mutluhatun söz kutusu paylaşmıştı içinde havlu sabun fln belki öyle bir kutu hazırlatabilirim:D
gerçekten çok tatlı olmuşlar canım bu arada bi camcıya kutu yapabilir misiniz diye sordum 70 lira dedi bana deli mi ne :)

benim tepsim aynalı :) yükseltilerimi kendim yaptım makasımı kendim süsledim :)
söz mendili yaptırdım yanına havlu kese filanda eklenip şık bi kutuya koncak
istemede minik kavanozlarda kahve dağıtıcam
nişanda gül suyu ve sabun olucak canım :)
çikolatalarıma bile karar verdim :)

biz çok kalabalık bi aile değiliz zaten canım amcam ve eşi halam 2 oğlu ve eşleri annemin amcası ve anneannem olur biz 13 kişi filan oluruz :)

gerçekten çok tatlı olmuşlar canım bu arada bi camcıya kutu yapabilir misiniz diye sordum 70 lira dedi bana deli mi ne :)
Senin attigin sayfa vardi ya o kiza sorabiliriz bi de o ne kadar dicek acaba :)

Back
X