Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim asıl beğendiğim bu kızlar ama pahalı 5 600 tlEki Görüntüle 1310191
Cok sik canimbenim asıl beğendiğim bu kızlar ama pahalı 5 600 tlEki Görüntüle 1310191
hadi hayırlı olsun canımmbu arada çok çalışkanım maşallah :) yazılı notları girildi. yazılılar hazırlandı sınıf kaldı sadece :) veeee balayı oteline rezervasyon yapıldıııııııııııı![]()
Çok güzel ama çok pahalıbenim asıl beğendiğim bu kızlar ama pahalı 5 600 tlEki Görüntüle 1310191
Teşekkürler tatlım:)hadi hayırlı olsun canımm![]()
evet cok pahalııı pof böyel puf puf yayılmalık koltuk istyrum dün baktıklarımzda güzeldi kötü değildi gürgenmiş iskeleti falan sağlam koltukta aklım bnda inş kendi evim olunca alırım :)Canım çok pahalıı güzel ama bence bu kadar parayı buna verme sakın
nakliye ne kadr tuttar bilmiyorum ama nakliyelerde az değil 2500 -3000 arası olsa yine bi 400- 500 alsalar aynı kapıya cıkar sanki :)Çok güzel ama çok pahalıben mobilyalara adanadan bakacam. Orda çok uygun. Eğer nakliye parasıyla pahalı olmazsa ordan alacam:)
Günaydın bu arada. Bugün son günüm 1hafta rapor alcam:)))
evet cok pahalııı pof böyel puf puf yayılmalık koltuk istyrum dün baktıklarımzda güzeldi kötü değildi gürgenmiş iskeleti falan sağlam koltukta aklım bnda inş kendi evim olunca alırım :)
Çok sağol canım bnm :)Cok sik canim
Canım ben tüm mobilyalarımı ordan almayı planlıyorum nakliye de fiyat değişmez sanırım öyle oluncanakliye ne kadr tuttar bilmiyorum ama nakliyelerde az değil 2500 -3000 arası olsa yine bi 400- 500 alsalar aynı kapıya cıkar sanki :)
Off ya bu adam beni delirtecek ya. 24kasımda yemek var akşam. Milli eğitim müdürü yazı göndermiş adaylığı kalkan öğretmenlerin gitmesi mecburidir diye ki isim listemiz var yazıda. Müdür dedi ki siz gidin ne olur ne olmaz dedi. Ama benim odun nişanlım yok ne gerek var diyo. Diyorum liste gelmiş ismim var diye adam anlamıyo ya
Off ya bu adam beni delirtecek ya. 24kasımda yemek var akşam. Milli eğitim müdürü yazı göndermiş adaylığı kalkan öğretmenlerin gitmesi mecburidir diye ki isim listemiz var yazıda. Müdür dedi ki siz gidin ne olur ne olmaz dedi. Ama benim odun nişanlım yok ne gerek var diyo. Diyorum liste gelmiş ismim var diye adam anlamıyo ya
Saçma sapan bi program ama bizi mecburi tutmuşlarE geliversin canım ne olucak neden istemiyo ki? Davete icabet etmek gerek![]()
Normalde bende sevmem ama zorunlu yazısı gelmiş elimde bişe yok. Anlamıyo adam.benim erkek arkadaşımda hiç sevmez öyle ortamları bende gideyim hiç istemezzzz
Saçma sapan bi program ama bizi mecburi tutmuşlarmüdürde diyo gidin bi yarım saat sonra çıkarsınız diyo. Ama anlamıyo. Ben gittim daha önce bişe olmadı diyo. Ama ilk defa bu yıl zorunlu diye yazı gelmiş
hangi sayfa canım? :)Senin attigin sayfa vardi ya o kiza sorabiliriz bi de o ne kadar dicek acaba :)
Gunaydinn kizlaaar :)
Günaydın fıstıklar
Günaydıınnnnn :)![]()
Gunaydinnnnnnnn kizlarrrr
Günaydın hanımlar :)
tasarimcibayan
YEKTA61
april1109 G gzmsnk
fid @Tikkabilla
Günaydın kızlarrrrHayırlı cumalar hepinize güzel bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 1310174
Günaydınnnn :) :)