2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benim asıl beğendiğim bu kızlar ama pahalı 5 600 tl
doğtaş.webp

Canım çok pahalıı güzel ama bence bu kadar parayı buna verme sakın
evet cok pahalııı pof böyel puf puf yayılmalık koltuk istyrum dün baktıklarımzda güzeldi kötü değildi gürgenmiş iskeleti falan sağlam koltukta aklım bnda inş kendi evim olunca alırım :)

Çok güzel ama çok pahalı:KK43: ben mobilyalara adanadan bakacam. Orda çok uygun. Eğer nakliye parasıyla pahalı olmazsa ordan alacam:)

Günaydın bu arada. Bugün son günüm 1hafta rapor alcam:)))
nakliye ne kadr tuttar bilmiyorum ama nakliyelerde az değil 2500 -3000 arası olsa yine bi 400- 500 alsalar aynı kapıya cıkar sanki :)

evet cok pahalııı pof böyel puf puf yayılmalık koltuk istyrum dün baktıklarımzda güzeldi kötü değildi gürgenmiş iskeleti falan sağlam koltukta aklım bnda inş kendi evim olunca alırım :)

İnşallah alırsın canımm :)

nakliye ne kadr tuttar bilmiyorum ama nakliyelerde az değil 2500 -3000 arası olsa yine bi 400- 500 alsalar aynı kapıya cıkar sanki :)
Canım ben tüm mobilyalarımı ordan almayı planlıyorum nakliye de fiyat değişmez sanırım öyle olunca

Off ya bu adam beni delirtecek ya. 24kasımda yemek var akşam. Milli eğitim müdürü yazı göndermiş adaylığı kalkan öğretmenlerin gitmesi mecburidir diye ki isim listemiz var yazıda. Müdür dedi ki siz gidin ne olur ne olmaz dedi. Ama benim odun nişanlım yok ne gerek var diyo. Diyorum liste gelmiş ismim var diye adam anlamıyo ya

Off ya bu adam beni delirtecek ya. 24kasımda yemek var akşam. Milli eğitim müdürü yazı göndermiş adaylığı kalkan öğretmenlerin gitmesi mecburidir diye ki isim listemiz var yazıda. Müdür dedi ki siz gidin ne olur ne olmaz dedi. Ama benim odun nişanlım yok ne gerek var diyo. Diyorum liste gelmiş ismim var diye adam anlamıyo ya

E geliversin canım ne olucak neden istemiyo ki? Davete icabet etmek gerek ;)

benim erkek arkadaşımda hiç sevmez öyle ortamları bende gideyim hiç istemezzzz

E geliversin canım ne olucak neden istemiyo ki? Davete icabet etmek gerek :KK66:
Saçma sapan bi program ama bizi mecburi tutmuşlar:( müdürde diyo gidin bi yarım saat sonra çıkarsınız diyo. Ama anlamıyo. Ben gittim daha önce bişe olmadı diyo. Ama ilk defa bu yıl zorunlu diye yazı gelmiş

Saçma sapan bi program ama bizi mecburi tutmuşlar:KK43: müdürde diyo gidin bi yarım saat sonra çıkarsınız diyo. Ama anlamıyo. Ben gittim daha önce bişe olmadı diyo. Ama ilk defa bu yıl zorunlu diye yazı gelmiş

Zorunluysa gidin canım dediğin gibi yarım saat görünür çıkarsınız

Senin attigin sayfa vardi ya o kiza sorabiliriz bi de o ne kadar dicek acaba :)
hangi sayfa canım? :)
Gunaydinn kizlaaar :)

Günaydın fıstıklar

Günaydıınnnnn :):KK15::KK15:

Gunaydinnnnnnnn kizlarrrr

Günaydın hanımlar :)

tasarimcibayan tasarimcibayan YEKTA61 YEKTA61 april1109 april1109 G gzmsnk fid fid @Tikkabilla

Günaydın kızlarrrr :KK73::KK73::KK73:Hayırlı cumalar hepinize güzel bir gün diliyorum :KK60: Eki Görüntüle 1310174

Günaydınnnn :) :)

Günaydın canım :)

herkese günaydın kızlar hayırlı cumalarr :)

Back
X