- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa görmedim canım yaa ekler misin tekrarbulduğum kutuları gördün mü canım :)
aa görmedim canım yaa ekler misin tekrarnasıl kaçırmışımmm
![]()
camlı olanlar değil ama 3. baya güzelmişş nerden buldun kuzum nerde satılıyor bu :)![]()
![]()
![]()
![]()
bunları buldum canım dün
3.ve 4. evmanyada canım :)camlı olanlar değil ama 3. baya güzelmişş nerden buldun kuzum nerde satılıyor bu :)
Sağolasın kuzum :)ne güzel yaa darısı benim tosbamaa :)
kolay gelsin tatlımm :)
yaa evet çok şanslıyımm dünden beri mutluluktan uçuyorummo kız ikinci elini bile 500 tl ye satıyor
![]()
bakayım canım ne diye arattın çok soru sordum ama3.ve 4. evmanyada canım :)
soru sormak için burdayız :)bakayım canım ne diye arattın çok soru sordum ama![]()
kızlar malum şimdi sözle nişan arası uzun olcak dün bahsetmiştim :)
o yüzden sözde gümüş yüzük takmaya karar verdik Eki Görüntüle 1311148
Bunlar mı olucak canım? Hem zaten söz de gümüş yüzük takılır ki zaten![]()
Bunlar mı olucak canım? Hem zaten söz de gümüş yüzük takılır ki zaten![]()
bunlar güzel canım ama ince altın alyanslar daha şık durmaz mıkızlar malum şimdi sözle nişan arası uzun olcak dün bahsetmiştim :)
o yüzden sözde gümüş yüzük takmaya karar verdik Eki Görüntüle 1311148
altın alyansı zaten nişanda alıcaz diye düşündük bakalım tabi iyice düşünüp karar veririz :)bunlar güzel canım ama ince altın alyanslar daha şık durmaz mı
hem aradaki zamanda uzun olucak...
gümüş yüzüklerin dışarıya karşı bi ağırlığı olmuyo bence canım o yüzden dedim...altın alyansı zaten nişanda alıcaz diye düşündük bakalım tabi iyice düşünüp karar veririz :)
benn bu kalpli modelleri çok beğeniyorumm :) sözde biz takmıcaktık normalde ama madem arası uzun olcak takalım dedik :)
nişanda altın alyans takılır ve düğünde el değiştirir canım :)
Evlilik yüzüğü sola, nişanda takılan yüzük ile birliktemi geçiş yapıyo![]()