2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canım, karşına alıp güzelce konuşsan ?
Söyleme öyle canım ne ayrılığı.. Bizde sözlümle üniversite zamanında hep beraberdik ben her ne kadar yurtta da kalmış olsam hep onunla evdeydim yani ama tabi o hep benimle ilgilenirdi .Yemekte yapardık beraber,filmde izlerdik,intte oyunda oynardık.. Hep birlikteydik yani..Sonra o evine gitti ben evime geldim tabii uzağız çok özledik birbirimizi o her geldiğinde ben ilk kez onunla buluşucakmış gibi oluyorum.Siz şimdi hep yan yanasınız ya ondan böyle olabilir. (biz istisnayız demek ki) Sıkma sen canını bak dediğim gibi ki bütün kızlar söylüyor bence konuşun karşılıklı..
Canım denedim ama hala değişen bişe yok. Geldi kapıyı açtım hiç yüzüne bile bakmadım içeri geçtim geldi sarıldı falan sonra ben karşılık vermedim. Kahvaltıyı sordu aç değilim açsan hazırla ye dedim. Tekrar döndü bilgisayarın başına.

Canım denedim ama hala değişen bişe yok. Geldi kapıyı açtım hiç yüzüne bile bakmadım içeri geçtim geldi sarıldı falan sonra ben karşılık vermedim. Kahvaltıyı sordu aç değilim açsan hazırla ye dedim. Tekrar döndü bilgisayarın başına.

Töbe töbee ya :( Canım yapmayın böyle birbirinize sırtınızı dönmeyin olmaz kii

Yarın benim için özel bir gün olucak , sigarayı bırakıcaz sevgilimle:KK14:..1.yılımızı kutlucaz..bugün çabuk bitsin istiyorum:rolleyes::KK9:

Ayyy sen sigara mı içiyorsun?? O zaman yakında olsan bana kabul etmezdim seniii hıhhh:KK12:
Ama bırakmana sevindim aferin :)

Cevabı hazır canım sen beni tanımıyo musunda bunu soruyosun. Tanıyamıyorum diyince de tanımadığın bi adamla niye evleniyosun
ilk tanıdığım adamla şu an ki farklı de canım içinden ne geçiyosa seni ne rahatsız ediyosa syle canım

Bende çok içime kapanık bir insanım,aslında anlıyorum seni..Ama böyle kendini üzersin..nişanlılık döneminde çok olurmuş böyle durumlar..ablamdan ve arkadaşlarımdan biliyorum..İnşallah tatlılıkla çözersiniz canım yaa

Ayyy sen sigara mı içiyorsun?? O zaman yakında olsan bana kabul etmezdim seniii hıhhh:KK12:
Ama bırakmana sevindim aferin :)

Kızz o nasıl bir tepki kendimi ucube, kokuşmuş gibi hissettim (hoş sigara içtiğimde lavanta gibi koktuğum söylenemez de )
ama bırakıcam inşallah artık bende istemiyorum..İnşallah tekrar başlamam..:KK53:

Kızz o nasıl bir tepki kendimi ucube, kokuşmuş gibi hissettim (hoş sigara içtiğimde lavanta gibi koktuğum söylenemez de )
ama bırakıcam inşallah artık bende istemiyorum..İnşallah tekrar başlamam..:KK53:

Estağfurullah canım ne demek , öyle demek istemedim.Sigaradan da içenlerden de çok rahatsız olurum yani tam bi yeşilaycıyım o yüzden.. İnşallah kararından dönüp başlamazsın canım

Estağfurullah canım ne demek , öyle demek istemedim.Sigaradan da içenlerden de çok rahatsız olurum yani tam bi yeşilaycıyım o yüzden.. İnşallah kararından dönüp başlamazsın canım

vallahi en güzeli canım ya, inan çok pişmanım başladığıma. işyeri ortamı çok önemli bu konuda tabiki maazeret değil..o yüzden ikimizin bırakması lazım..İnat edersem başlamam diye tahmin ediyorum..senin sevgilin içiyor mu peki

vallahi en güzeli canım ya, inan çok pişmanım başladığıma. işyeri ortamı çok önemli bu konuda tabiki maazeret değil..o yüzden ikimizin bırakması lazım..İnat edersem başlamam diye tahmin ediyorum..senin sevgilin içiyor mu peki

Aslaaa içmedi içemez de .. Zaten içseydi şuan birlikte olmazdıkk :KK12:

Kızlaarrr günaydın tünaydın her neyse var mı birileri????
Resim ekliyorum kızçelerim geçen günlerde bi gelinciğimiz bu tür kıyafetlere bakıyordu söz için daha çok pudra tonlarında ama bu da çok cici görünce aklıma geldi.. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama o üstüne alınacaktır

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-22-11-38-42.webp
    Screenshot_2014-11-22-11-38-42.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 73
Kızlaarrr günaydın tünaydın her neyse var mı birileri????
Resim ekliyorum kızçelerim geçen günlerde bi gelinciğimiz bu tür kıyafetlere bakıyordu söz için daha çok pudra tonlarında ama bu da çok cici görünce aklıma geldi.. Kim olduğunu hatırlamıyorum ama o üstüne alınacaktır

Günaydın Tünaydın canımm :)
@tubbb bakıyordu canım benim :) o şimdi alınır üstünee ;)

ilk tanıdığım adamla şu an ki farklı de canım içinden ne geçiyosa seni ne rahatsız ediyosa syle canım
biraz burnunu sürtüp konuşmayacam.
Bende çok içime kapanık bir insanım,aslında anlıyorum seni..Ama böyle kendini üzersin..nişanlılık döneminde çok olurmuş böyle durumlar..ablamdan ve arkadaşlarımdan biliyorum..İnşallah tatlılıkla çözersiniz canım yaa
ya zaten düğün stresi fazlasıyla var ama bu artık fazlası oluyo

Back
X