- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
selam kızlar :) nasılsınız????
A.s ben iyiyim teşekkür ederim ya sen? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masamın rezaletini de gözler önünüe sermişimO su şişesinin üzerindeki plastik bardaktan utandım
![]()
iyiyiz canım sen nasılsın :)selam kızlar :) nasılsınız????
teşekkür ederim canım zor dönemler bitti asıl sıkıntı şimdi başladı kendimizi toparlayıp bir an evvel çeyize ve düğün masraflarına başlamamız lazım :) aileler ve kişilerin araları çok şükür ki düzeldi ya maddiyat olsun tek problemimiz :)
A.s ben iyiyim teşekkür ederim ya sen? :)
Aaaaa şok oldum nişanda alyans sağ ele takılıyor düğünde sola geçiyor diye biliyordum ben:) :) :) :) Canım benimm sözde sağ elin yüzük parmağına, nişanda eğer varsa tek taşınla sol elinin yüzük parmağına geçiyo alyansın :)
Başka soru ??![]()
çok şükür iyiyimbu akşam yeğenimin doğum günü var oraya davetliyiz onun kurabiyelerini yapıcam sonrada saç baş yapıcam falan yoğun bir gün yani diyet yapıyorum birde kendi pastamı kendim yapıp götürücem
bi popomu olduğu yerden kaldırırısam eğer on numara olucak
![]()
hoşbulduk :)
amin canım teşekkür ederim hoş buldum :)
yektacımm :) nasılsın tatlım? evet canım uzuuunca bir süredir yoktum maalesef. netten uzak kalmıştım çıkılmaz bir dükkan seramonisine giriştiğimiz için :)
teşekkür ederim canım zor dönemler bitti asıl sıkıntı şimdi başladı kendimizi toparlayıp bir an evvel çeyize ve düğün masraflarına başlamamız lazım :) aileler ve kişilerin araları çok şükür ki düzeldi ya maddiyat olsun tek problemimiz :)
woooooooowwwww :) bak bu teklifi bende sunayım. ben içmiyorum ama sevdiceğim çok içiyor belki bana hediye olarak bırakır :)
iş yeri bu kadar olur bence gayet düzenlisin :)masamın rezaletini de gözler önünüe sermişimO su şişesinin üzerindeki plastik bardaktan utandım
![]()
Aaaaa şok oldum nişanda alyans sağ ele takılıyor düğünde sola geçiyor diye biliyordum ben![]()
Senin için daha kötü, biz ikimizde içiyoruz maalesef, o yüzden 1. yılımızda bırakalım dedik..bakalım yarın belli olur durumumuzSende bıraktırmaya teşvik et bence
![]()
:) :) Cam şişe güzel de neden plastikle içiyorsun ki canım dik kafana :) daha sağlıklı cam şişe
Çokta dağınıkmışsın![]()
o yine masanın düzenli haliinan şimdi çöpe attım bardağı, aslında evde plastik barındırmam sağlıksız diye kendi rezalatime bak
![]()
Evet evlenince sola takmaya başlanıyor diye biliyorum yani düğün günü olarak değil aslında hatta yüzüğün hangi ele takıldığına göre kişiler nişanlı mı evli mi ayırt ediliyormuşCanım sözde sağa takılır nişanda sola geçer evlilik olacağı için yani düğünde yüzük takmayacağınıza göre :) :) düğün günümü geçiriceksin yüzüğünü sağdan sola ?
Evet evlenince sola takmaya başlanıyor diye biliyorum yani düğün günü olarak değil aslında hatta yüzüğün hangi ele takıldığına göre kişiler nişanlı mı evli mi ayırt ediliyormuşama kesin bilmiyorum tabi duyduklarım bunlar sadece
iş yeri bu kadar olur bence gayet düzenlisin :)
bu arada hediyene bayıldım :)
tasarimcibayan un ellerine sağlık :)
Şaka yapıyorum canımm alınma sakınat gitsin çöpee :)
Biliyorsun sana olan duygularımı, alınır mıyım hiç sana aaaa![]()
Şimdi ayrı bir konu açacağım :) özelliklegreenandblue için
![]()
Kızlar yüzük sağda ise yada tek taş anlaşılır ki bu kız sözlü
Eğer solda varsa alyans yada birlikte tek taşı bu kişi nişanlı yada evli :)