2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

selam kızlar :) nasılsınız????

teşekkür ederim canım zor dönemler bitti asıl sıkıntı şimdi başladı kendimizi toparlayıp bir an evvel çeyize ve düğün masraflarına başlamamız lazım :) aileler ve kişilerin araları çok şükür ki düzeldi ya maddiyat olsun tek problemimiz :)
iyiyiz canım sen nasılsın :)
para bi şekilde bulunuyo canım herşey zamanla oluyo düğün ne zaman :)

A.s ben iyiyim teşekkür ederim ya sen? :)

çok şükür iyiyim :D bu akşam yeğenimin doğum günü var oraya davetliyiz onun kurabiyelerini yapıcam sonrada saç baş yapıcam falan yoğun bir gün yani diyet yapıyorum birde kendi pastamı kendim yapıp götürücem :D bi popomu olduğu yerden kaldırırısam eğer on numara olucak :D

:) :) :) :) Canım benimm sözde sağ elin yüzük parmağına, nişanda eğer varsa tek taşınla sol elinin yüzük parmağına geçiyo alyansın :)

Başka soru ?? :KK52:
Aaaaa şok oldum nişanda alyans sağ ele takılıyor düğünde sola geçiyor diye biliyordum ben :KK57:

çok şükür iyiyim :D bu akşam yeğenimin doğum günü var oraya davetliyiz onun kurabiyelerini yapıcam sonrada saç baş yapıcam falan yoğun bir gün yani diyet yapıyorum birde kendi pastamı kendim yapıp götürücem :D bi popomu olduğu yerden kaldırırısam eğer on numara olucak :D

Allah iyilik versin inşallah , e ee kalk hadi o zaman :)

selam kızlar :) nasılsınız????

hoşbulduk :)

amin canım teşekkür ederim hoş buldum :)

yektacımm :) nasılsın tatlım? evet canım uzuuunca bir süredir yoktum maalesef. netten uzak kalmıştım çıkılmaz bir dükkan seramonisine giriştiğimiz için :)

teşekkür ederim canım zor dönemler bitti asıl sıkıntı şimdi başladı kendimizi toparlayıp bir an evvel çeyize ve düğün masraflarına başlamamız lazım :) aileler ve kişilerin araları çok şükür ki düzeldi ya maddiyat olsun tek problemimiz :)

woooooooowwwww :) bak bu teklifi bende sunayım. ben içmiyorum ama sevdiceğim çok içiyor belki bana hediye olarak bırakır :)

Senin için daha kötü, biz ikimizde içiyoruz maalesef, o yüzden 1. yılımızda bırakalım dedik..bakalım yarın belli olur durumumuz :KK14: Sende bıraktırmaya teşvik et bence :D

Aaaaa şok oldum nişanda alyans sağ ele takılıyor düğünde sola geçiyor diye biliyordum ben :KK57:

Canım sözde sağa takılır nişanda sola geçer evlilik olacağı için yani düğünde yüzük takmayacağınıza göre :) :) düğün günümü geçiriceksin yüzüğünü sağdan sola ?

:) :) Cam şişe güzel de neden plastikle içiyorsun ki canım dik kafana :) daha sağlıklı cam şişe :KK66:
Çokta dağınıkmışsın :p

o yine masanın düzenli hali:KK53: inan şimdi çöpe attım bardağı, aslında evde plastik barındırmam sağlıksız diye kendi rezalatime bak :KK73::KK73::rolleyes:

Canım sözde sağa takılır nişanda sola geçer evlilik olacağı için yani düğünde yüzük takmayacağınıza göre :) :) düğün günümü geçiriceksin yüzüğünü sağdan sola ?
Evet evlenince sola takmaya başlanıyor diye biliyorum yani düğün günü olarak değil aslında hatta yüzüğün hangi ele takıldığına göre kişiler nişanlı mı evli mi ayırt ediliyormuş o_O ama kesin bilmiyorum tabi duyduklarım bunlar sadece

Evet evlenince sola takmaya başlanıyor diye biliyorum yani düğün günü olarak değil aslında hatta yüzüğün hangi ele takıldığına göre kişiler nişanlı mı evli mi ayırt ediliyormuş o_O ama kesin bilmiyorum tabi duyduklarım bunlar sadece

Şimdi ayrı bir konu açacağım :) özellikle greenandblue greenandblue için :KK68:
Kızlar yüzük sağda ise yada tek taş anlaşılır ki bu kız sözlü
Eğer solda varsa alyans yada birlikte tek taşı bu kişi nişanlı yada evli :)

Şimdi ayrı bir konu açacağım :) özellikle greenandblue greenandblue için :KK68:
Kızlar yüzük sağda ise yada tek taş anlaşılır ki bu kız sözlü
Eğer solda varsa alyans yada birlikte tek taşı bu kişi nişanlı yada evli :)

Orya Orya tipimi görmeliydin yazdıklarını sesli sesli ezber yapıyorum yaa, gören deli sanacak :rolleyes::KK9::rolleyes::KK71:

Back
X