- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende biraz dağınık yengecim galiba ama benim sevdicek yükselen burcu başak çok düzenli alışveriş yapıyoruz mağazada ordaki askıları bile düzeltiyoçok düzenli ama. tabi aynı eve girmeden bilemem ama
benim annem başak yaaa. iki cm bi şeyi kıpırdatsan farkediyor niye yeri değişti diyebende biraz dağınık yengecim galiba ama benim sevdicek yükselen burcu başak çok düzenli alışveriş yapıyoruz mağazada ordaki askıları bile düzeltiyo![]()
kaz tüyü kokmuyor canım ben çeyizim için yorganlarımıda kaz tüyü yaptırdım :)Kizlar öğretmenler günü sebebiyle madamacoco da baya indirim var.resmen izdiham vardi bugun.
Kaz tuyu yastklar nasil sizce? Aldm ama snra biraktim.kokuuor diyorlar.oylemi
Kaz tüyünün avantajları nedir canım? Elyaf kullanıyorum ben memnunum.kaz tüyü kokmuyor canım ben çeyizim için yorganlarımıda kaz tüyü yaptırdım :)
bende biraz dağınık yengecim galiba ama benim sevdicek yükselen burcu başak çok düzenli alışveriş yapıyoruz mağazada ordaki askıları bile düzeltiyo![]()
Keşke gönderebilsem canım iki çeşit yapılıyor biri kekle oluyor onu daha önce denedim çok kaba saba oldu sevmedim ama tadı süprdi ben muhallebi ve kremşantiyle yapıyorum tavsiye ederim bi ara dene :)ValentinusNF bende daha önce yemedim sadrazam lokumu annem çok güzeldir diyo merak ettim şimdiii
P pofuduk16 sen daha yeni mi geldin canım :) :)
cikolata_delisi iyi akşamlar canım :)
tasarimcibayan
cikolata_delisi benim bildiğim yengeçler çok derli toplu olurlar babamda yengeç burcu o kadar düzenli ve titizdir ki :)
İyi akşamlar kızlarr![]()
ilk defa dağınık başak duydummBenim kız kardeşlerim başak, yükselenleri de başak ama aşırı derecede dağınıklar..
Kızlar yaa nedendir bilmiyorum ama bugün size kendimi çok övesim var sanki oğullarınıza gelin gidecem çok ilginçBir açma yapmışımm bir açma yapmışımmmm abartısız söylüyorum hayatımda( ev yapımı pastane yapımı farketmez) bu kadar pofuduk bir açma yemedim
Annem evlenmeden tarifi bana yaz dedi babam (ki damak tadı çok hassas en büyük hobisi yemek yemek adamın kolay beğenmez dolayısıyla) bayıldııııı
yarın sabahtan misafirler için yapıcam inşallah bu akşamki kadar güzel olur resim de ekleyim ama dokanmanızı isterdim
Resimde ekliyorum hacılar .. (hakkınızı helal edin)
Eki Görüntüle 1311532
Kızlar yaa nedendir bilmiyorum ama bugün size kendimi çok övesim var sanki oğullarınıza gelin gidecem çok ilginçBir açma yapmışımm bir açma yapmışımmmm abartısız söylüyorum hayatımda( ev yapımı pastane yapımı farketmez) bu kadar pofuduk bir açma yemedim
Annem evlenmeden tarifi bana yaz dedi babam (ki damak tadı çok hassas en büyük hobisi yemek yemek adamın kolay beğenmez dolayısıyla) bayıldııııı
yarın sabahtan misafirler için yapıcam inşallah bu akşamki kadar güzel olur resim de ekleyim ama dokanmanızı isterdim
Resimde ekliyorum hacılar .. (hakkınızı helal edin)
Eki Görüntüle 1311532
ben hala burda yokumBurada sevinçlerimizi heyecanlarımızı hazırlıklarımızı hikayemizi paylaşmaya ne dersiniz? Sizlerde katılın aramıza:)
Merhaba Gelincikler
#Topiğimizin Gelincikleri#
Mutluhatun...21 yaşında fizyoterapist...
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 1 mart 2013
Sevdiceğiyle söz-nişan tarihi 1 mart 2015
Sevdiceğiyle evlilik tarihi temmuz 2015
Sevilay Sp 26 yaşında elektronik mühendisi...
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 10 mayıs
SEvdiceğiyle söz tarihi Ekimin son haftası
Sevdiceğiyle nişan tarihi Kasımın son haftası
Sevdiceğiyle evlilik tarihi Nisan 2.hafta
Tikkabilla 25 yaşında ingilizce öğretmeni...![]()
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 9 Mayıs 2013
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 2015 Yazı
Sevdiceğiyle evlilik tarihi 2016 yazı
Seyma1991 23 yaşında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni...
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 5 Şubat
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 24 Ağustos 2015
Sevdiceğiyle evlilik tarihi 19 Temmuz 2015
Math27 25 yaşında Matematik Öğretmeni...
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 4 Mart 2014
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 10 Ekim 2014
Sevdiceğiyle evlilik tarihi 28-31 Ocak 2015
Pofuduk16...20 yaşında anaokulu öğretmeni...
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 24 Şubat 2013
Sevdiceğiyle söz-nişan tarihi 1 Eylül 2013
Sevdiceğiyle evlilik tarihi 2016 yazı
Minnakprenses 26 yaşında Okul Öncesi Öğretmeni...
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 19 Mayıs
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 23 Ağustos 2014
Sevdiceğiyle evlilik tarihi 22 Ağustos 2015
Giizmaydin 23 yaşında Muhasebeci...
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 11 Eylül 2009
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 11 Ağustos 2013
Sevdiceğiyle evlilik tarihi 15 Ağustos 2015
December90 24 yaşında Finans Raporlama..
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 21 Temmuz 2013
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 07.10. 2014
Sevdiceğiyle evlilik tarihi En yakın zaman
Evmakinesi 24 yaşında ar-ge teknisyeni
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 16 Haziran 2013
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi 2015
Sevdiceğiyle evlilik tarihi Ekim 2015
Precious 26 yaşında Kimyager...
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 22 Ocak 2012
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi Kasım 2014
Sevdiceğiyle evlilik tarihi Eylül 2015
Chrkssnghn 27 yaşında Master Öğrencisi...
Sevdiceğiyle tanışma tarihi 29 Haziran
SEvdiceğiyle söz nişan tarihi Ekim 2014
Sevdiceğiyle evlilik tarihi Mayıs 2015
Orya 23 yaşında Muhasebeci...
Sevdiceğiyle tanışma tarihim : 14 Şubat 2010
Sevdiceğiyle isteme-söz tarihi 25 Ekim 2014
Sevdiceğiyle evlilik tarihi : yakın zaman
karanfilseven 24 yaşında okul öncesi öğretmeni
Sevdiceğiyle tanışma tarihim : 5 Eylül 2012
Sevdiceğiyle isteme-söz tarihi 6 Temmuz 2014
Sevdiceğiyle nişan tarihi : 2 Mayıs 2015
Sevdiceğiyle nikah düğün tarihi : 1 Ağustos - 9 eylül 2015
ben hala burda yokum2017 de evlenicem diye mi
![]()
oryaaaaAaaa görüyo musun yazmamışş :) :) ama sen benim kalbimdesin canım 2015 2016 2017 farketmezz![]()
ben hala burda yokum2017 de evlenicem diye mi
![]()
Kuzum benim teşekkür ederim valla öyle oldular puf puf 2 tane yedim ki rejim yapan biriyim dayanamadım 3 kat kabardılar hepinizin yerine yemiş oldumilk defa dağınık başak duydumm
miiis gibi görünüüüyorlaarellerine sağlık canım olsa da yesek yaa
![]()
Yedim kuzucum mutlka deneyin tarifte maden suyu yoksa maden suyu ekleyin ben ekledim iyi ki eklemişim Allahımmmm kendime nazar değdircem inşallah yarın da böyle güzel olurlarCanım çok güzel görünüyolar ellerine sağlık benim yerimede ye :) :) :)