2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ne yapcan makaronu? Benimki geçen gün tutturdu daha hiç yemedi ama canı makaron istemiş, dedim güzel değil onlar.. Ama meyveli galiba diyor renk renk diyor, dedim boya o boya.. Olsun ben yicem dedi, e iyi ye dedim bilmem ne yaptı :KK70:

sevgilime alacaktım da bulamadım yahu :KK49:

Bu arada yeniden merhaba hatunlarrr:KK54:

Kızlar lokumda bitti bende bittim belimi hissetmiyorum şu an ama güzel oldu çok şükür... Allahıııımmmmmmmmmmmmmmm yarın geliyorlar :KK17::KK17:

fikir edinmek için kıyafet bakmayada başladıım :)

bende 2. rengini begendim :)

1evlilik seti
5 nevresim takımı
2 pike takımı
1 alez
2 battaniye
2 yorgan
6 yastık
2 misafir nevresim takımı ( 1 çift kişilik 1 tek kişilik)
ben bunları aldım canım
Aaa ben yatak odasını farkında olmadan bitirmişim:) 4tane pike takımım 6 tane nevresim takımım 3tanede battaniyem var:) yorgan ve yastıklarım yapılıyor :)) mutlu oldum:)

Süpersin canım inşallah anlamıştır ve daha duyarlı olur bundan sonra.. Bide kuzum nacizane bi tavsiye daha seni sinirlendirdiği zamanlar sık sık bu tavrı kullanma laçkalaşır durum, ciddiyeti kalmaz hazır ilk defa kullanmışsın çok gerekmedikçe kullanma ki eminim sende böyle yaparsın. İnşallah bundan sonra empati kurar sana karşı hatta tüm erkekler de..
Canım kullanmam zaten ilk ve sondu ama o anladı şimdi gözümün içine bakıyo. Ben onu böyle yaparsan bırakamaz diye düşünme dedim.

YEKTA61 YEKTA61 Canımm çok sevindim inşallah yarında çok güzel geçicek ;)
ValentinusNF ValentinusNF Ellerine sağlık canımmm eminim çok güzel olmuştur ;) ayy ben bile heyecanlandım herşey çok güzel olucak inşallah sakin ol canım uyu da uykunu al rahatla biraz ;) ;)
math27 math27 Ooo oo yatak odası bitmiş sırada ne var canım :)
Miss_bonn Miss_bonn Merhaba canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun tarih belli mi?Sözlü müsün?Nişanlı mı? :)

YEKTA61 YEKTA61 Canımm çok sevindim inşallah yarında çok güzel geçicek :KK66:
ValentinusNF ValentinusNF Ellerine sağlık canımmm eminim çok güzel olmuştur :KK66: ayy ben bile heyecanlandım herşey çok güzel olucak inşallah sakin ol canım uyu da uykunu al rahatla biraz :KK66: :KK66:
math27 math27 Ooo oo yatak odası bitmiş sırada ne var canım :)
Miss_bonn Miss_bonn Merhaba canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun tarih belli mi?Sözlü müsün?Nişanlı mı? :)
Canım düğün var düğünden sonra da artık mutfağa geçerim ama onlar yaza olsada olur :))

Kızlar biz haftaya bohça alışverişi yapacazda biz nişanlıma ne alacaz onlar bana ne alacak listesi var mı sizde:)

Back
X