2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bu saate kimsecikler olmaz burada gerci ama uyuyamadım konuscak kimsemde yok kızlar galiba biz ayrılıyoruz yani cok küçük bi sebpten tartıstık büyüdü olay yine damarıma bastı benm yine birbirmize söylemememiz gerekn cümleler söyledik ve en sonunda bitsin dedim bi kez daha dersen arkama bile bakmam demişti sanırım bitti snirliykende bir sürü şey yazdım bu sefer son noktaya geldik galiba :(

Bu saate kimsecikler olmaz burada gerci ama uyuyamadım konuscak kimsemde yok kızlar galiba biz ayrılıyoruz yani cok küçük bi sebpten tartıstık büyüdü olay yine damarıma bastı benm yine birbirmize söylemememiz gerekn cümleler söyledik ve en sonunda bitsin dedim bi kez daha dersen arkama bile bakmam demişti sanırım bitti snirliykende bir sürü şey yazdım bu sefer son noktaya geldik galiba :KK43:
Noldu canım nie böyle oldu. Üzüldüm tatlım insaAllah biran önce düzelir aranız.

april1109 april1109 canim uzulme sakinlesince ozur dilersiniz birbirinizden. Bu konuda da sakince oturup konusun, sinirlenince ikimiz de hata yapiyoruz, kendimizi degistirmeliyiz diye. Sonucta seviyorsunuz birbirinizi.

Bu saate kimsecikler olmaz burada gerci ama uyuyamadım konuscak kimsemde yok kızlar galiba biz ayrılıyoruz yani cok küçük bi sebpten tartıstık büyüdü olay yine damarıma bastı benm yine birbirmize söylemememiz gerekn cümleler söyledik ve en sonunda bitsin dedim bi kez daha dersen arkama bile bakmam demişti sanırım bitti snirliykende bir sürü şey yazdım bu sefer son noktaya geldik galiba :KK43:

Cnmm ya uzulme.halledilmeyecek birsey yoktur..ozelden doncrm sana .

Noldu canım nie böyle oldu. Üzüldüm tatlım insaAllah biran önce düzelir aranız.
april1109 april1109 canim uzulme sakinlesince ozur dilersiniz birbirinizden. Bu konuda da sakince oturup konusun, sinirlenince ikimiz de hata yapiyoruz, kendimizi degistirmeliyiz diye. Sonucta seviyorsunuz birbirinizi.
Günaydın kızlar :( şimdi aradı hiçbişey olmamış gibi ben işe gitmiyorum bgun gel bize kahvaltı yapalım diyo arkdas ben zombi gbi btün gece ayaktaydım uyuyamadm bitti mi şimdi nolcak dye düşünmekten ve adamn bi gram bişey umrnda değil... bende problem galiba slağım bu kdr kafaya takıp uzulup ettim. Gidip adam akıllı konussam mı yoksa gitmsem de tavır mı yapsam dicem ama yaptgım tavrın da kendi capımda olduğu bariz ortada ay sabah sabh dha bi gerildim şuan.

Günaydın kızlar :) çok çalışkanım maşallah :) uyandım evimi topladım hemen. Şimdi katlanacak çamaşırlarım kaldı:) odunumu bekliyorum bana kahvaltı hazırlayacak:) saçma bi sebepten çarşıya gitti bende gelim dedim ısrarla yok dedi:) bakalım ne planı var:))
april1109 april1109 canım üzülme sakinleşince konuşursunuz. Öyle kolay değil bitirmek hemde düğüne gün sayarken. Ama sürekli diyosan bitti diye bu durum iyi değil. İlişkinizi de kendinizide yıpratmayın. Ben dün biraz akıllansın diye kullandım ilk defa ama kendimede kızıyorum başka bişe yapsaydın da o kelimeyi kullanmasaydın diye. Sende kullanmamaya özen göster canım

Günaydın kızlar :KK43: şimdi aradı hiçbişey olmamış gibi ben işe gitmiyorum bgun gel bize kahvaltı yapalım diyo arkdas ben zombi gbi btün gece ayaktaydım uyuyamadm bitti mi şimdi nolcak dye düşünmekten ve adamn bi gram bişey umrnda değil... bende problem galiba slağım bu kdr kafaya takıp uzulup ettim. Gidip adam akıllı konussam mı yoksa gitmsem de tavır mı yapsam dicem ama yaptgım tavrın da kendi capımda olduğu bariz ortada ay sabah sabh dha bi gerildim şuan.
Canım gitmesen daha da büyür. Gidip sorun neyse yüzyüze konuşup hallet bencr

Merhaba kizlarr :)
Ben 2014 mayis geliniyim :) evlenmeden once bende sizinle aybi heyecanlardaydim zaman cabucak geciyor hepiniz sevdiklerinize kavusursunuz insallah :)
İnşallah çabucak geçsin ya:) ben şimdiden stresten ölecem :)

Günaydın kızlar :KK43: şimdi aradı hiçbişey olmamış gibi ben işe gitmiyorum bgun gel bize kahvaltı yapalım diyo arkdas ben zombi gbi btün gece ayaktaydım uyuyamadm bitti mi şimdi nolcak dye düşünmekten ve adamn bi gram bişey umrnda değil... bende problem galiba slağım bu kdr kafaya takıp uzulup ettim. Gidip adam akıllı konussam mı yoksa gitmsem de tavır mı yapsam dicem ama yaptgım tavrın da kendi capımda olduğu bariz ortada ay sabah sabh dha bi gerildim şuan.

bence git konuş canım büyütme sorunu küçük şeylerden de üzmeyn kendnizi kıyamam ya bütün gece uyuyamamışsın da
Merhaba kizlarr :)
Ben 2014 mayis geliniyim :) evlenmeden once bende sizinle aybi heyecanlardaydim zaman cabucak geciyor hepiniz sevdiklerinize kavusursunuz insallah :)
amiiin amiinnn amiinnn canım benim bizde bu günler görürüz inşallah hayırlı zamanda :KK37::KK36:

kızlar bısey sorucam ama kımse yok sanırım. balayını naptınız ayarlayanınız varmı varsa nereyı tercıh ettınıza?

pazar pazar evdeyim ben canım sevgilim istanbulda iş için şükür ki bugun döncek:KK59: sen napıosun bakalım :KK66:

reklamlarda çıkan çay bardaklarından aldım günlük çeyizime kızlar netten 10 tl hediye çekim vardı can canan çay kaşığı alcam yanınada :)

Eklentiler

• DRN278F.webp
    DRN278F.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 68
  • DRN312E.webp
    DRN312E.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 61
sımdılık bende evdeyım canım bırazdan cıkıcam nısanlımla balayını netlestırcez bakalm ama ben cok kararsızım resımlerden heryere ıcı gıdıyo ınsanın karar vermek cok zor

sımdılık bende evdeyım canım bırazdan cıkıcam nısanlımla balayını netlestırcez bakalm ama ben cok kararsızım resımlerden heryere ıcı gıdıyo ınsanın karar vermek cok zor
resimler çok aldatıcı oluyo hem canım gidip görmeden de bişey diyemiyo insan lykia otel vardı ama bi orayada baksana netten ölü denizde

Back
X