2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evet canım zor böyle şeyler. Peki çekimi farklı bir gün yapmayı düşünmednmi
Düşündüm ama ekstra masraf ve zaman kaybı.. hem gelinliği almayı düşünmüyorum tekrar giyiğim gelinliği kiralamak, düğün günü yapılan gelin başı ve makyajının tekrar yapılması falan uzun iş ve para o_O

Düşündüm ama ekstra masraf ve zaman kaybı.. hem gelinliği almayı düşünmüyorum tekrar giyiğim gelinliği kiralamak, düğün günü yapılan gelin başı ve makyajının tekrar yapılması falan uzun iş ve para o_O
ben sırf bunları yaşamamak için düğün istemiyorum sadece nikah olsun sorasındada güzel bi yemek ohh misss

Canım ben halihazırda kredi alıyorum ama lisansta aldığım krediye 2 senedir faiz biniyormuş bun daha yeni öğredim böylede cahilim işte offfffff offf :KK61: herneyse şşu an aldığım krediyle önceki kredi borcumu ödemek istiyorum çünkü çalışmıyorum ve paraya ihtiyacım var şimdikini de kapattıramıyorum dolayısıyla.. Soruma geleli ben eski borcumu ödemem için sanırım vergi daireme başvurmak zorundayım, başvuruda hangi belgeler gerekiyor ve deme şeklini orada ki görevliyle mi ayarlıyoruz? Ayrca ödemeler ne şekilde oluyor?

:KK57::KK57: Canım faiz mi binmiş ayy çok kötü bişi o etrafımdan duymuştum ama hiç bir fikrim yok canım yardımcı olamıcam :(

Sen nasıl ödüyorsun?

Ben okulumu bitirdim 2013 ün 12.ayında başladı ödemelerim her ay 230 tl ödüyorum 2015 2.ayında bitiyo inşallah az kaldı yani .. Faiz falan olmadı seninki farklı birşey sanırım sen telefon et yardım al bence bilgilendirsinler seni karışık bişi olmuş çünkü bende pek anlayamadım

Ben okulumu bitirdim 2013 ün 12.ayında başladı ödemelerim her ay 230 tl ödüyorum 2015 2.ayında bitiyo inşallah az kaldı yani .. Faiz falan olmadı seninki farklı birşey sanırım sen telefon et yardım al bence bilgilendirsinler seni karışık bişi olmuş çünkü bende pek anlayamadım
yok canım karışık değl sadece geç kaldığım için böyle oldu peki nereye nasıl başvuru yapıcam canım sen nasıl ödemeye başladın?

yok canım karışık değl sadece geç kaldığım için böyle oldu peki nereye nasıl başvuru yapıcam canım sen nasıl ödemeye başladın?

Bana eve zarf geldi canım sonra bende ilk ödeme zamanımda gittim ziraat bankasına ödemeye başladım .. bir yeri aramadım yanii.
Yani sen 2 sene ödemeyi unuttun üstünede faiz bindi doğru mu anladım??

Back
X