- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
vaaaayyy hayırlı olsun şeker hatuuun çok sevindimmmm. Rabbim hayırla tamamına erdirsinnmeraba kızlarr cuma günü söz-nişan oldu Allaha şükür çok güzel geçti darısı tüm isteyenlerin basına inşallahhh![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaaaayyy hayırlı olsun şeker hatuuun çok sevindimmmm. Rabbim hayırla tamamına erdirsinnmeraba kızlarr cuma günü söz-nişan oldu Allaha şükür çok güzel geçti darısı tüm isteyenlerin basına inşallahhh![]()
çok teşekkür ederim canımcım darısı başına inşallahh:)vaaaayyy hayırlı olsun şeker hatuuun çok sevindimmmm. Rabbim hayırla tamamına erdirsinn
hayırlısı olsun canm allah tamamını erdirsin cok sevindiimmm :)meraba kızlarr cuma günü söz-nişan oldu Allaha şükür çok güzel geçti darısı tüm isteyenlerin basına inşallahhh![]()
Düşündüm ama ekstra masraf ve zaman kaybı.. hem gelinliği almayı düşünmüyorum tekrar giyiğim gelinliği kiralamak, düğün günü yapılan gelin başı ve makyajının tekrar yapılması falan uzun iş ve paraEvet canım zor böyle şeyler. Peki çekimi farklı bir gün yapmayı düşünmednmi
Amiiin canım benim peki foto yokmu hiçç foto göster meraklıyımm ki beeennçok teşekkür ederim canımcım darısı başına inşallahh:)
Kuzum hayırlı uğurluı olsun foto falan atabilecek misin??meraba kızlarr cuma günü söz-nişan oldu Allaha şükür çok güzel geçti darısı tüm isteyenlerin basına inşallahhh![]()
ben sırf bunları yaşamamak için düğün istemiyorum sadece nikah olsun sorasındada güzel bi yemek ohh misssDüşündüm ama ekstra masraf ve zaman kaybı.. hem gelinliği almayı düşünmüyorum tekrar giyiğim gelinliği kiralamak, düğün günü yapılan gelin başı ve makyajının tekrar yapılması falan uzun iş ve para![]()
Canım ben halihazırda kredi alıyorum ama lisansta aldığım krediye 2 senedir faiz biniyormuş bun daha yeni öğredim böylede cahilim işte offfffff offfherneyse şşu an aldığım krediyle önceki kredi borcumu ödemek istiyorum çünkü çalışmıyorum ve paraya ihtiyacım var şimdikini de kapattıramıyorum dolayısıyla.. Soruma geleli ben eski borcumu ödemem için sanırım vergi daireme başvurmak zorundayım, başvuruda hangi belgeler gerekiyor ve deme şeklini orada ki görevliyle mi ayarlıyoruz? Ayrca ödemeler ne şekilde oluyor?
meraba kızlarr cuma günü söz-nişan oldu Allaha şükür çok güzel geçti darısı tüm isteyenlerin basına inşallahhh![]()
Sen nasıl ödüyorsun?Canım faiz mi binmiş ayy çok kötü bişi o etrafımdan duymuştum ama hiç bir fikrim yok canım yardımcı olamıcam
![]()
Sende haklısın canımben sırf bunları yaşamamak için düğün istemiyorum sadece nikah olsun sorasındada güzel bi yemek ohh misss
merabaa teşekkürler canımm işte söz nişan bi arada oldu iki tarafın da taziyesi olduğu için çalgı filan olmadı 40 kişi filan olmuştuk güzel geçti yanii:)Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun nasıl oldu anlat detayları resimde isteriiizzz :)
teşekkürler canım malesef foto için nişanlımdan izin çıkmadıKuzum hayırlı uğurluı olsun foto falan atabilecek misin??![]()
çook teşekkürlerrhayırlısı olsun canm allah tamamını erdirsin cok sevindiimmm :)
Sen nasıl ödüyorsun?
http://www.superdugun.net/gallery_five_column2.html#!prettyPhoto[pp_gal]/4/
kızz yaa ben tamda şöyle bi alınlık arıyorum nerde bulurum acaba![]()
değil miii gecen seneden beri bakıp bakıp arıyorum bunu ama bulamıyorum bu kadr sade ve güzel bişey of ya Ç(Çok güzelmişş bulan bana da söylesin :) :)
yok canım karışık değl sadece geç kaldığım için böyle oldu peki nereye nasıl başvuru yapıcam canım sen nasıl ödemeye başladın?Ben okulumu bitirdim 2013 ün 12.ayında başladı ödemelerim her ay 230 tl ödüyorum 2015 2.ayında bitiyo inşallah az kaldı yani .. Faiz falan olmadı seninki farklı birşey sanırım sen telefon et yardım al bence bilgilendirsinler seni karışık bişi olmuş çünkü bende pek anlayamadım
yok canım karışık değl sadece geç kaldığım için böyle oldu peki nereye nasıl başvuru yapıcam canım sen nasıl ödemeye başladın?