2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bence paylas annenle. Nisanlina da acikca tepkini koy :KK67:
bugün senin sinirlerini bozmak için mi anlaşmışlar :KK43:

mektupları görmüştüm ama sandık çok hoş olmuş :)
Bence paylaş canım annenle sonuçta en yakının o da bilsin ki ileride o da senin gibi sıkılmasın aileler de konuşur aralarında annende bilmezde böyle bir konu geçerse kalır orada bişeyde diyemez.Sevdiceğinle de konuşma bi süre dediğin gibi yap :KK66:
Kız sen nerdesin yanına tayin istiycem 1.5 sene sonra :KK70:
Kızlar bize geldik. Komuşuldu. Kayınbabam sen ne istersen ben alırım dedi. Bende dedim orda ben alınıp alınmaması önemli değil dedim. Ben tepkiye sinirlendim dedim. Beyefendi de dedi cuma yapalım diye. Yemeğe cuma gidecez annem izin alırsa yetişirse bitircez yetişmezse de cumartesine kalacaz. Ama ben hala konuşmuyorum beyefendiyle.
Kına mekanı konuşuldu. Babam gerek yok diyo bende bindallı giymek istiyorum. Sizce ne yapayım?

Kızlar bize geldik. Komuşuldu. Kayınbabam sen ne istersen ben alırım dedi. Bende dedim orda ben alınıp alınmaması önemli değil dedim. Ben tepkiye sinirlendim dedim. Beyefendi de dedi cuma yapalım diye. Yemeğe cuma gidecez annem izin alırsa yetişirse bitircez yetişmezse de cumartesine kalacaz. Ama ben hala konuşmuyorum beyefendiyle.
Kına mekanı konuşuldu. Babam gerek yok diyo bende bindallı giymek istiyorum. Sizce ne yapayım?
istiyorum diyosan yap canım içinde kalmasın...

istiyorum diyosan yap canım içinde kalmasın...
Babam kimse olmaz diyo. Evde olsa bindallı giyemem. Bindallı yerine bi elbise giymem lazım. Bide evde nerde olacak. Bilmiyorum ne yapacağım ya. Offfffff bugün çok canım sıkıldı. Kimse bana sormuyoo sinir oldum

Babam kimse olmaz diyo. Evde olsa bindallı giyemem. Bindallı yerine bi elbise giymem lazım. Bide evde nerde olacak. Bilmiyorum ne yapacağım ya. Offfffff bugün çok canım sıkıldı. Kimse bana sormuyoo sinir oldum
arkadaşlarınla gelin hamamı yapsan canım fazla kişiye gerek yok zaten...
evde giyersin bence bindallı tarlatan kullanmazsın

iyi akşamlar kızlaaaaaaar :) ne cok konusmussunuz ben yokken ya okuyamıcam sanırım suan hepsını :) Tikkabilla Tikkabilla bende istiyorum cnım gelın hamamını hatta yapıcam ama burda yapan pek yer yok onun arastrmasına gırmıstım bı ara

iyi akşamlar kızlaaaaaaar :) ne cok konusmussunuz ben yokken ya okuyamıcam sanırım suan hepsını :) Tikkabilla Tikkabilla bende istiyorum cnım gelın hamamını hatta yapıcam ama burda yapan pek yer yok onun arastrmasına gırmıstım bı ara

Bizim orlarda mekan bulmak pek sıkıntılı değil, Sapancaya da yakınız, çok çeşitli seçenekler var ama biraz tuzluydu bakmıştım. İyi araştırmak lazım.. Ben en yakınlarımla gitmek istiyorum, erkek tarafından biri gelirse rahat olamam ben..

Bizim orlarda mekan bulmak pek sıkıntılı değil, Sapancaya da yakınız, çok çeşitli seçenekler var ama biraz tuzluydu bakmıştım. İyi araştırmak lazım.. Ben en yakınlarımla gitmek istiyorum, erkek tarafından biri gelirse rahat olamam ben..
Sadece kız arkadaslarınla yap o zaman canım hamamla yada otelle artık nerede yapcaksan ıkramlı anlasma bence cunku bısey yencegnı sanmıyorum bosa para verdgınle kalırsın oyle daha uyguna gelebılır belkı :)

kızlar nasıl resım eklenıyo ben beceremedım bnu alyans resmı gondercektım ama olmadı

Kesmesi biraz zor oluyor dagiliyor ama yerken tek lokma :D pasta kremasi kullan krem santi yerine cok enfes oluyor. Bi tej cilek bulman zor olabilir bu mevsmde
kivi düşündüm beyaz çikolatalı olcak pandispanyasınıda sade yapıcam:)
süslemesi için üzerine çikolta rendeside kullanabilirim :)

Back
X