2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kesmesi biraz zor oluyor dagiliyor ama yerken tek lokma :D pasta kremasi kullan krem santi yerine cok enfes oluyor. Bi tej cilek bulman zor olabilir bu mevsmde

Benim yaşadığım bu köyden biraz hallice yerde bile bugün pazarda çilek gördüysem oralarda kesin vardır. :)

261120141653.webp
261120141653.webp 261120141653.webp 261120141653.webp 261120141653.webp

Bı arkadas arıyodu bılemedım adını canım bende cok aramıstım onun gıbı cok severek kullandıgım ıcın fıkır olsun dıye gonderıyım dedm :) tabı daha net cıksaymıs ve hello kıttylerım cıkmasaymıs iyiymiş :)

Bı arkadas arıyodu bılemedım adını canım bende cok aramıstım onun gıbı cok severek kullandıgım ıcın fıkır olsun dıye gonderıyım dedm :) tabı daha net cıksaymıs ve hello kıttylerım cıkmasaymıs iyiymiş :)
valla alyansımı klasik alıcam sanırım :)

Daha hiçbir şey kesin değil ki canım.. Benimkiler öyle hayalden ibaret işte.. Doğmamış bebeğe don biçmek misali..
Öyle deme ya yapmak ıstedgın herseyı yap canım bence bı kere olcak seyler bunar dıyorum ya agustosta dugunum benım ınsallah saolsun nısanlımda kısıtlamıyo gelınlıgın dugunun balayın ıstedgn gıbı olcak dedı bana hep cnku bılıyo bı kere olucak hepsı ımkanlar dgrultusunda ben yapmak ısterım sanada yap derım ılerde yapanları gordukce pısmanlık olmasn ıcınde :)

Öyle deme ya yapmak ıstedgın herseyı yap canım bence bı kere olcak seyler bunar dıyorum ya agustosta dugunum benım ınsallah saolsun nısanlımda kısıtlamıyo gelınlıgın dugunun balayın ıstedgn gıbı olcak dedı bana hep cnku bılıyo bı kere olucak hepsı ımkanlar dgrultusunda ben yapmak ısterım sanada yap derım ılerde yapanları gordukce pısmanlık olmasn ıcınde :)

Canım işte benim en az 2 sene falan var böyle şeylere, o yüzden 2 seneye daha ne fikirler gelir geçer artık sıkılırım heralde belki de hepsini boşveririm valla, bir nikah tamam..

Tikkabilla Tikkabilla valla canım vaktı zamanı geldıgınde nasıl oluyo bıanda anlayamazsın bıle bız 9.yılımıza grdık dusun yanı nasıl gectı sımdı dusununce hıc bısey anlamıyorum hala dusunuyorum gercekten evlencemmı dıye :)

Back
X