- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim sınavlarım bitti keyifli bir gün geçirmeye çalışıyorumŞahsım adıma iyiyim, sen nasılsın :)
bende iyiyim sınavlarım bitti keyifli bir gün geçirmeye çalışıyorum![]()
ahah vizelerdiNe sınavı acabaVize, final büt ?
Canım iyiyim sen nasılsın :) :)
meantrees Bende iyiyim canım sağol umarım bugünümüzde güzel geçer sen nasılsın? :)
Bende iyiyim canım, sana ve diğer gelinciklere 100 puanlık uzman sorusu: Şimdi benim erkek arkadaşımın ailesi başka şehirden gelecekler, mesela cuma günü tanışmaya gelinse, cumartesi isteme olsa çok mu peşpeşe olur..?
Owww nasıl geçti peki![]()
Bende iyiyim canım, sana ve diğer gelinciklere 100 puanlık uzman sorusu: Şimdi benim erkek arkadaşımın ailesi başka şehirden gelecekler, mesela cuma günü tanışmaya gelinse, cumartesi isteme olsa çok mu peşpeşe olur..?
iyiydi canım sıkıntı olmadı :) 100 puanlık soru deyince heyecan yaptım şimdi
ayy aynı sorun bende de var nasıl olacak buna bir çözüm lütfen![]()
iyi bakalım sevindim senin adına..umarım tüm derslerden geçer not alırsın..Ayy benim babam sıkıntı ya, tepkilerini kestiremiyorum..Adam utanmasa evlendirmeyecek bizi..Gaza gelip erkek arkadaşımı anlatmıştım ama şimdi tanışma ve isteme konusunu nasıl açsam ki ?
Günaydın hatunlaaar. Nasılsınızzz
iyi bakalım sevindim senin adına..umarım tüm derslerden geçer not alırsın..Ayy benim babam sıkıntı ya, tepkilerini kestiremiyorum..Adam utanmasa evlendirmeyecek bizi..Gaza gelip erkek arkadaşımı anlatmıştım ama şimdi tanışma ve isteme konusunu nasıl açsam ki ?
Canımm burada kalıcak yerleri akrabaları varsa cuma gelirler tanışmaya cumartesi de isterler seni :) Sorun olmaz yani.. Ama benimkiler çoook uzak oldukları için bursadan geldiler cumartesi geldikleri gün tanışma isteme ve söz kesimi gerçekleşti.. Size bağlı yani nasıl isterseniz.Ama tanışmaya geldikleri gün daha iyi olur ya hem 2 kez hazırlık olmaz.Şimdi tanışma günü yiyecek falan yapsanız cuma için cumartesi de yapıcaksınız bir de yine ne hazırlıcaksınız o sorun düşünceksiniz bayaa kafa yorar ve stres olur siz bilirsiniz tabi![]()
Canımm burada kalıcak yerleri akrabaları varsa cuma gelirler tanışmaya cumartesi de isterler seni :) Sorun olmaz yani.. Ama benimkiler çoook uzak oldukları için bursadan geldiler cumartesi geldikleri gün tanışma isteme ve söz kesimi gerçekleşti.. Size bağlı yani nasıl isterseniz.Ama tanışmaya geldikleri gün daha iyi olur ya hem 2 kez hazırlık olmaz.Şimdi tanışma günü yiyecek falan yapsanız cuma için cumartesi de yapıcaksınız bir de yine ne hazırlıcaksınız o sorun düşünceksiniz bayaa kafa yorar ve stres olur siz bilirsiniz tabi[/QUOT
Burda kalacakları yer var o konuda sıkıntı yok..İşte benim babam biraz acayipAraştıracakmış soyunu, fbı ajanı sanki
ayy bana kalsa hiç uğraşmam ki,stres beni mahveder..Dün akşam güzel bir teklif sundum zaten erkek arkadaşıma gizli nikah yapalım dedim, tabi beni ciddiye almadı..Şimdi iki gün üst üste hazırlıktı, bilmem ne ben nasıl yetiştiricemki..ben cumartesi günleride çalışıyorum
![]()
Günaydın hatunlaaar. Nasılsınızzz
idare ediyoruz sen nasılsınGünaydın hatunlaaar. Nasılsınızzz