2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bohça düğüne yakında hazırlanıyo kızlar.. hatta bazı yörelerde çeyizle beraber gidiyo bohça :)
akrabalara hazırlanan bohçayı gelin ziyaretlerinde götürüyo bazende :)

Canım bizde bohça alışverişi nişandan önce yapılır ve nişanda teslim edilir. Çevremde de hep bu şekilde gördüm.

Bizdede nisanda gelin damada, damat geline nisan bohcası hazırlar ayrıca gelin damat tarafina bohca cikartır kayinvalide kayinpeder kayin gorumce hala teyze yengelere istege gore bahca hazirlanir dugunden sora ziyarete gidilip hediye edilir bohcalar

Sen parmagında dursun ıstıyosan sadece alyans takılsın canım. benım sozum oldu sadece nısan yapmıcam ben dugun gunu bellı olunca ıstemedım nısan sözde takıldı alyansım tektasımıda sevgılım teklıfte takmıstı cıkartmadım bıdaha. Ama kayınvalıdenın dedıgıde olabılır yanı sen nasıl ıstıyosan..
Bana da teklifte taktı sevgilim ama kayınvalidem insanlara mı göstermek istiyorum nedir nişanda bu da ayrıca takılsın dedi benim için farketmez neyse bakarız onlar tektaşını da tak derlerse takarım artık

Onu bilmiyorum canım, nişan yapılmaması olayına şahit olmadım hiç.. Neden yapmıyorsunuz ki?
Bilmem istemedim gerek duymadım canım cunku hıc nısan konusmadan salon tutuldu sözde yüzüklerimiz takıldı sonucta nişana gerek duymadım sonucta istesem yapcaktı ailem ama smdı dugun gunu bellı ya ona odaklanamıyrum bzde dugunden 1-2 ay önce yaparız bohcayı dedık :)

Ben geldim kızlar kahve keyfı yaptık nısanlımla geldım hemencık hava buz buzzzzz

Bana da teklifte taktı sevgilim ama kayınvalidem insanlara mı göstermek istiyorum nedir nişanda bu da ayrıca takılsın dedi benim için farketmez neyse bakarız onlar tektaşını da tak derlerse takarım artık
Çokta önemli değil aslında tekrardan takılsada önemli bi detay değil bence boşver canım nasıl istiyolarsa öyle olsun :)

Bilmem istemedim gerek duymadım canım cunku hıc nısan konusmadan salon tutuldu sözde yüzüklerimiz takıldı sonucta nişana gerek duymadım sonucta istesem yapcaktı ailem ama smdı dugun gunu bellı ya ona odaklanamıyrum bzde dugunden 1-2 ay önce yaparız bohcayı dedık :)
bende düğün salonlarında yapılan nişanlardan hoşlanmıyorum düğünün provasıymış gibime geliyo söz nişan daha sade sakin bi şekilde olmalı bence :)
bizim isteme olucak ondan sonra söz nişan ayrıca güzel bi yerde aile arası bi kutlama yemegi vericez hepsi bu :)

Bizdede nisanda gelin damada, damat geline nisan bohcası hazırlar ayrıca gelin damat tarafina bohca cikartır kayinvalide kayinpeder kayin gorumce hala teyze yengelere istege gore bahca hazirlanir dugunden sora ziyarete gidilip hediye edilir bohcalar
bu bizde de var canım :) yemeğe çağrılır yeni çift gelin onu hediye olarak götürür:)

bende düğün salonlarında yapılan nişanlardan hoşlanmıyorum düğünün provasıymış gibime geliyo söz nişan daha sade sakin bi şekilde olmalı bence :)
bizim isteme olucak ondan sonra söz nişan ayrıca güzel bi yerde aile arası bi kutlama yemegi vericez hepsi bu :)
en güzeli canım bende nişan yapsam böyle yapardım :)

Back
X