- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzu nerelerdesin yaa azcık daha fazla zaman ayır bize :)Bende iyiyim çok şükür tatlım :) nerdensin düğün nezaman biraz kendini tanıtır mısın
ben pişman olacagımı hiç sanmıyorum canım sende olmazsın eminim :)İşte bende bu yüzden yapmak istemedim canım pişman olurmuyum diye düşünüyorum bazen ama olmam sanırım:)
Bende sanmıyorum ya sonucta dugunum olucak :)kuzu nerelerdesin yaa azcık daha fazla zaman ayır bize :)
ben pişman olacagımı hiç sanmıyorum canım sende olmazsın eminim :)
al al :) bende düğün hazırlıklarım bitti sayılır:) yani büyüğü bitti :) takı kurdelası hazırlıcam kuşak hazırlıcam düğün ve kına için müzik listesi ayarlıcam :) bide davetiye hazırlıcam :)bu ay nişan için kalan eksiklerimi alsam çok iyi olcak![]()
bende 2düğün 1kına yeteer fazlasıyla nişana gerek yok :)Bende sanmıyorum ya sonucta dugunum olucak :)
davetiyeni kendin mi hazırlıycaksın :)al al :) bende düğün hazırlıklarım bitti sayılır:) yani büyüğü bitti :) takı kurdelası hazırlıcam kuşak hazırlıcam düğün ve kına için müzik listesi ayarlıcam :) bide davetiye hazırlıcam :)
canım sevdicekle denicez yapabilirsek biz hazırlıcaz ama zor gibi görünüyo :)davetiyeni kendin mi hazırlıycaksın :)
bilgisayar ögretmeniydi dimi :)canım sevdicekle denicez yapabilirsek biz hazırlıcaz ama zor gibi görünüyo :)
evet canım tam istediğimiz gibi olur inşallah yaparız :) evet bilgisayar öğretmni canım :)bilgisayar ögretmeniydi dimi :)
bence yapabilirsiniz canım çok güzel bi anı olur :)
Ayyyyyyyy kızım evleniyorsun yaaa çok az kaldı =))al al :) bende düğün hazırlıklarım bitti sayılır:) yani büyüğü bitti :) takı kurdelası hazırlıcam kuşak hazırlıcam düğün ve kına için müzik listesi ayarlıcam :) bide davetiye hazırlıcam :)
Sen kendin mi hazırlayacaksın canım? Hazırlayabiliyor muyuz öyle?davetiyeni kendin mi hazırlıycaksın :)
Pembeyi düşünmeden al bayıldım.. Ne kadar fiyatı canım bende alabilirim yaa pembeye bayıldımmmbu arada dün gecelik almadım annem teyzem ve görümcemle almaya utandım :) şimdi netten bakıyorum da nasıl sizce
evet ya 2ay sonra bugün ilk düğünüm olmuş olacak. yarında tam evli olacam:)Ayyyyyyyy kızım evleniyorsun yaaa çok az kaldı =))
canım sevdick yapmaya çalışacak benim canım:)Sen kendin mi hazırlayacaksın canım? Hazırlayabiliyor muyuz öyle?
Senden Sonra ilk sıra kimde acaba? Benimki kısmetse mayıstaevet ya 2ay sonra bugün ilk düğünüm olmuş olacak. yarında tam evli olacam:)
kapattım valla kuzum yarın alırken açarım dalida.com.trde baktım tatlım :)Pembeyi düşünmeden al bayıldım.. Ne kadar fiyatı canım bende alabilirim yaa pembeye bayıldımmm
ilk benim dmi :) @frifri vardı şubatta:)Senden Sonra ilk sıra kimde acaba? Benimki kısmetse mayısta
kuzu nerelerdesin yaa azcık daha fazla zaman ayır bize :)
ben pişman olacagımı hiç sanmıyorum canım sende olmazsın eminim :)
Senden Sonra ilk sıra kimde acaba? Benimki kısmetse mayısta