- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Kuzu yükleyemedim yahu çeyizleri. Hisarın kendi sitesinde var. Ama teslimata gelince foto çeket yüklerim :) becerebilirsem :)
1 tane yüklemişsin o mu acaba ? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu yükleyemedim yahu çeyizleri. Hisarın kendi sitesinde var. Ama teslimata gelince foto çeket yüklerim :) becerebilirsem :)
Evet canım detayları hafta sonu anlat bize :)
İyi geceler canım :)Kızlar hepinize iyi geceler![]()
Oh ohh ne güzl artık devamı gelir :) Desene seninde masraflı günlerin başladı ama insan küçücük bişey bile alsa ceyızı için cok mutlu oluyo dimi :) Sevindim canım mutlu huzurlu günlerde kullanman dileğiyle :) Ne aldın bu arada ?
Hadi bakalım bekliyoruz :)Zaten naklen yayın yapıcam buraya :)
1 tane yüklemişsin o mu acaba ? :)
Canım ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim? bende alıcaktım yemek takımı gecen hafta hem pahalı geldı hemde dugune yakın alırım dedım evde yer kalmadı artık çeyizlerdenGerçekten masraflı şeylermiş..Hisardan tencere, çatal bıçak, yemek takımı, cezve takımı,çaydanlık, düdüklü tencere aldım set olarak..:)
evet canım o tencere takımı, yemek takımının tek tabağını bulabildim :)
Güzel canım gördüğüm kadarı ile güle güle kullan inşallahh![]()
Canım en güzel kararı vermişsiniz, hayırlısı olsun inşallah :)
çok sevindim canım gerçekten doğru bi karar vermişsiniz inşallah planladığınız gibi olur herşey :)
ayyy kendi tanıştırdığım günü hatırladımm çok sevindim canım yaa mekan içinde uygun fiyat vermişler :)
İyi geceler canım çıkıyomusun? :)Kızlar hepinize iyi geceler![]()
ne anlatsak ki sanaKızlaaarrr hadi anlatın bişeyler yaa
Canım ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim? bende alıcaktım yemek takımı gecen hafta hem pahalı geldı hemde dugune yakın alırım dedım evde yer kalmadı artık çeyizlerden
ne anlatsak ki sanaKızlaaarrr hadi anlatın bişeyler yaa
Tesekkur ederim kizlarr. Hayirlisi olsun insallaaah :)
Yemek takımı Hisarın Bakü modeli 1500 canım :) Bernardo, karaca ya baktım ben beğenmedim..