2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

BAHAMA-SATEN-89-PRC-CKB-SETI-84-Parca-Fiyatina-89-Parca-Ckb-Takimi.html

Bu mu ?? Allah allah burada gözükmüyor ama ben gördüm arka fon siyah tabaklar beyaz :)

Oh ohh ne güzl artık devamı gelir :) Desene seninde masraflı günlerin başladı ama insan küçücük bişey bile alsa ceyızı için cok mutlu oluyo dimi :) Sevindim canım mutlu huzurlu günlerde kullanman dileğiyle :) Ne aldın bu arada ?

Gerçekten masraflı şeylermiş..Hisardan tencere, çatal bıçak, yemek takımı, cezve takımı,çaydanlık, düdüklü tencere aldım set olarak..:)

Gerçekten masraflı şeylermiş..Hisardan tencere, çatal bıçak, yemek takımı, cezve takımı,çaydanlık, düdüklü tencere aldım set olarak..:)
Canım ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim? bende alıcaktım yemek takımı gecen hafta hem pahalı geldı hemde dugune yakın alırım dedım evde yer kalmadı artık çeyizlerden

Canım en güzel kararı vermişsiniz, hayırlısı olsun inşallah :)

çok sevindim canım gerçekten doğru bi karar vermişsiniz inşallah planladığınız gibi olur herşey :)

ayyy kendi tanıştırdığım günü hatırladımm çok sevindim canım yaa mekan içinde uygun fiyat vermişler :)

Tesekkur ederim kizlarr. Hayirlisi olsun insallaaah :)

Canım ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim? bende alıcaktım yemek takımı gecen hafta hem pahalı geldı hemde dugune yakın alırım dedım evde yer kalmadı artık çeyizlerden

Yemek takımı Hisarın Bakü modeli 1500 canım :) Bernardo, karaca ya baktım ben beğenmedim..

Yemek takımı Hisarın Bakü modeli 1500 canım :) Bernardo, karaca ya baktım ben beğenmedim..

Güle güle kullan canım :) Bende Aryıldız dan beğenmiştim kampanya fiyatı 3000 di pahalı geldı ama hepte o cıvardalar valla ben 1500e hıc rastlamadım sen cok uyguna almıssın canım

Back
X