- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
güle güle kullan canım ne güzel tatlı heyecanlar :)
Teşekkür ederim canım çok sağol, değişik duygularmış gerçekten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan canım ne güzel tatlı heyecanlar :)
Evet ama ömür boyu kullanacaz ya bilmiyorum ne yapsamGünaydın canım, güzel ve sakin birgün olur umarım :)
Bende seramik tencere almadım, kararsız kaldım o dediğin granite baktım da çok pahalı ya![]()
Ayyy benim babamla konuştuğum gün geldi aklıma:)Teşekkür ederim canım çok sağol, değişik duygularmış gerçekten :)
evet canim biz de oyle dusunduk zaten :)Güzel bi karar olmuş canım siz birbirinizi sevdikten sonra parmakta yüzük olmuş yada olmamış farketmez![]()
sağol tatlımm sanda iyi haftalarmath27 Günaydınnnn canım :)
@karanfilseven Günaydınn :)
greenandblue Günaydın canım benimmm :)
YEKTA61 Günaydın canım :)
Herkese günaydınnn :) iyi haftalar hepimize kızlarrr :)
Yaa cok tatlisinn:) ben de hep oyle diyorm biraz daha yersem yuvarlanarak inicem merdivenleri :)
nasilsin orya :)tasarimcibayan Günaydın canımm :)
nasilsin orya :)
yoksa senin adin sevgilinle hecelerin birlesimi mi
orhan yagmur gibi![]()
Canım 63kiloyum ben :)Ne diyeti canım kaç kilosunuz ki :) :)
kapalı mekanlar olabilir kuzum hidiv kasrı rahmi koç müzesi haydarpaşa garı aklıma ilk gelenler :)Kizlar bu arada hava soguk artik yagmurlu hep istanbulda, soz-nisan icin nerede fotograf cekilebiliriz? Hep romantik fotograflar istemistim ama bu havada elbise kirlenmeden nasil yapicaz.
:) ama boğazımı da tutamıyorum kiYaa cok tatlisinn:) ben de hep oyle diyorm biraz daha yersem yuvarlanarak inicem merdivenleri :)
nasilsin orya :)
yoksa senin adin sevgilinle hecelerin birlesimi mi
orhan yagmur gibi![]()
Canım 63kiloyum ben :)