2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

YEKTA61 YEKTA61 günaydın canım
Orya Orya günaydın tatlım sanada iyi haftalar :)

Ben diyete girdim bugün sevdicekle beraber yoksa pistte dans etmek yerine yuvarlanacaz:)

Kizlar herkese gunaydin:KK49:

Tikkabilla Tikkabilla canim cok uzuldum kararina. Ama anliyorum da cunku aynisini ben yapmistim 2013gelinleri topiginde. Senin icin boylesi iyi olacaksa boyle olsun. Ama seni seviyoruz gelirsin insallah yine:KK50:

T tubb Canim cok guzel dusunmussunuz bence. Askerlik gercekten sıkınti. Hatta 2gun once ruyamda sevdicegim askere gitmisti, bende simdi napicam diyorum, mesaj aticam cevap gelmicek konusamicaz, cok kotuydu:eek:

Kizlar bu arada hava soguk artik yagmurlu hep istanbulda, soz-nisan icin nerede fotograf cekilebiliriz? Hep romantik fotograflar istemistim ama bu havada elbise kirlenmeden nasil yapicaz.

Kizlar bu arada hava soguk artik yagmurlu hep istanbulda, soz-nisan icin nerede fotograf cekilebiliriz? Hep romantik fotograflar istemistim ama bu havada elbise kirlenmeden nasil yapicaz.
kapalı mekanlar olabilir kuzum hidiv kasrı rahmi koç müzesi haydarpaşa garı aklıma ilk gelenler :)

Yaa cok tatlisinn:) ben de hep oyle diyorm biraz daha yersem yuvarlanarak inicem merdivenleri :)

nasilsin orya :)
yoksa senin adin sevgilinle hecelerin birlesimi mi
orhan yagmur gibi:KK73::KK76:
:) ama boğazımı da tutamıyorum ki:(

Back
X