2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Olsun canım seninkilerde güzellerr güle güle aşkla kullan :)​
Evet canım beğenerek aldım bende:)) zaten alsam bunlatın karesini alacaktım:) kahvaltı takımım kare ama:))

indir.webpBu benim ütüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Küçük ev aleti olarak geriye süpürge ve saç kurutma kaldı..Benim çeyiz listesi bulmam lazım..ne alıp almadığımı anlamam için :KK48:

Eki Görüntüle 1321334 Bu benim ütüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Küçük ev aleti olarak geriye süpürge ve saç kurutma kaldı..Benim çeyiz listesi bulmam lazım..ne alıp almadığımı anlamam için :KK48:

Canımm ya bak görüyomusun benden önce evlenicen kesin çeyiz listesi falan :) Ben yardımcı olamıcam bu konuda sana çünkü bilemiyorum biliyorum da :) karışık söylerim güzel olmaz.Kızlar söylerler sana merak etme ;)
Bu arada nerden ne marka ve ne kadar? :) Bende burda gördüğüm şeyleri not ediyorum da :-):-)

greenandblue greenandblue waaoow hemde sadece supurge ve sac kurutma kaldi demek:eek:

Benimde supurgem yok onu son zaman alicam ki garantisi o zaman baslasin.

Canımm ya bak görüyomusun benden önce evlenicen kesin çeyiz listesi falan :) Ben yardımcı olamıcam bu konuda sana çünkü bilemiyorum biliyorum da :) karışık söylerim güzel olmaz.Kızlar söylerler sana merak etme :KK66:
Bu arada nerden ne marka ve ne kadar? :) Bende burda gördüğüm şeyleri not ediyorum da :-):-)
Ya bende yapıyorum öyle ama kafama göre yani ne görsem a bu yokmus diyorum :D :D Bu arada tantitonide ki kek kalıplarıyla çırpıcı spatula seti falan indiirmde çok ta şekerler güzelde çıktılar :)

Orya Orya ben bebisim derim bebeklerim derim tatliskolar diyebilirim :KK49:

Aşkima bebicikom aşkulatam aşkitellam falan diyorum o derece:KK49:

Canımm ya bak görüyomusun benden önce evlenicen kesin çeyiz listesi falan :) Ben yardımcı olamıcam bu konuda sana çünkü bilemiyorum biliyorum da :) karışık söylerim güzel olmaz.Kızlar söylerler sana merak etme :KK66:

Gel çifte düğün yapalım :) Philips perfect care, fiyatı sanırım 600 tl ye inmiş :KK24: Vallahi bende karıştırıcam bu çeyiz işini mutlaka unuttuğum olacak

Back
X