- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
heyyy hatunlar naparsınız![]()
İyiyiz canımm napalım sen nerelerdesin ? :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyyy hatunlar naparsınız![]()
Kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum 1 saate gelirim iş görüşmesi için gidicez babamla inşallah çıkar bişey bakalm dua edin bana
Olsun canım seninkilerde güzellerr güle güle aşkla kullan :)
Evet canım beğenerek aldım bende:)) zaten alsam bunlatın karesini alacaktım:) kahvaltı takımım kare ama:))
Çok yoğunum yahu, erkek arkadaşım ütümüzü almış, ona bakmak için ara verdim biraz işe :)İyiyiz canımm napalım sen nerelerdesin ? :) :)
Çok yoğunum yahu, erkek arkadaşım ütümüzü almış, ona bakmak için ara verdim biraz işe :)![]()
Eki Görüntüle 1321334 Bu benim ütüm
Küçük ev aleti olarak geriye süpürge ve saç kurutma kaldı..Benim çeyiz listesi bulmam lazım..ne alıp almadığımı anlamam için![]()
Ya bende yapıyorum öyle ama kafama göre yani ne görsem a bu yokmus diyorumCanımm ya bak görüyomusun benden önce evlenicen kesin çeyiz listesi falan :) Ben yardımcı olamıcam bu konuda sana çünkü bilemiyorum biliyorum da :) karışık söylerim güzel olmaz.Kızlar söylerler sana merak etme
Bu arada nerden ne marka ve ne kadar? :) Bende burda gördüğüm şeyleri not ediyorum da![]()
Canımm ya bak görüyomusun benden önce evlenicen kesin çeyiz listesi falan :) Ben yardımcı olamıcam bu konuda sana çünkü bilemiyorum biliyorum da :) karışık söylerim güzel olmaz.Kızlar söylerler sana merak etme
Bu arada nerden ne marka ve ne kadar? :) Bende burda gördüğüm şeyleri not ediyorum da![]()
huhhhhuu fena hızlıyımdır :)
Gel çifte düğün yapalım :) Philips perfect care, fiyatı sanırım 600 tl ye inmişVallahi bende karıştırıcam bu çeyiz işini mutlaka unuttuğum olacak
Orya ben bebisim derim bebeklerim derim tatliskolar diyebilirim
Aşkima bebicikom aşkulatam aşkitellam falan diyorum o derece![]()