2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

1. Si bugun mudurumden izin istedim yrn doktora gitmek icin. Neyin var die sordu bende kollarimda felan biseyler cikiyo onun icin dedim baska yerdede oluyomu bacaklarimda felan dedim daha oncede gittim dedikde hicbisey cikmiyo oda özel gününden sora git dedi ozmn belli olur dedi ve cok utandım kipkirmizi oldum o an :KK43:(
ilk kez duydum ne alakası varmış ki hem öyle olsa bile ona ne deli galiba o_O

1. Si bugun mudurumden izin istedim yrn doktora gitmek icin. Neyin var die sordu bende kollarimda felan biseyler cikiyo onun icin dedim baska yerdede oluyomu bacaklarimda felan dedim daha oncede gittim dedikde hicbisey cikmiyo oda özel gününden sora git dedi ozmn belli olur dedi ve cok utandım kipkirmizi oldum o an :KK43:(
utandığına göre müdür erkek demek ki :KK70:

YEKTA61 YEKTA61 canim hos olmamis boyle demesi ama buyutmemek lazim. Özel gun durumu biyolojik bisey sonucta. Evet tabi ki bunu karsi cinsle konusacak degiliz ama patavatsizlik etmis. Kafana takmamaya calis.

aynen katılıyorum sana, müdür biraz boş boğazmış belli..

YEKTA61 YEKTA61 kafana takma canım ya , densiz bir konuşma olmuş ama üzme kendini.

Canım gelin bohçasında neler oluyor biliyor musun? Varsa liste zahmet olmazsa :oops:
canımm bildiğim kadarıyla
6 lı gelecelik takımı
çamaşır takımı
günlük pijama takımı
günlük kıyafet
günlük ayakkabı
çanta-cüzdan
ayna tarak takımı
terlik
çorap
havlu
lif
tülbent
patik
seccade
namazlık
tesbih
bakım seti :)

canımm bildiğim kadarıyla
6 lı gelecelik takımı
çamaşır takımı
günlük pijama takımı
günlük kıyafet
günlük ayakkabı
çanta-cüzdan
ayna tarak takımı
terlik
çorap
havlu
lif
tülbent
patik
seccade
namazlık
tesbih
bakım seti :)
Kızlar 6 lı takımı satenmi alcaksınız penyemi yoksa?

6 lı takım genelde saten tercih edilir canım :)
benim az kaldı şimdi sevgilimle konuştum vaktimiz varken senin şu eksikleri alalım dedi :)
o da alıştı benimle :)
Ohh ne guzel :-) benım nısanlımda saolsun herseye bAkıyo arastıyor kıyamam ona:-)

ben sanırım penye alcam canım bnde zaten camasır gelelık pıjama manyaklıgı oldugu ıcın satenım var cok zaten 6lıyı da penye tercıh edicem :-)

Kızlar pierre cardinin sütyen takımları oluyor mu cahilliğime verin bilmiyorum :KK51: şimdi sevdicekle bohça alışverişi yapıyoruz siperiş vericem çok güzel bi gecelik ve sabahlık beğendim bide iç çamaşırı takımı da alayım hem markaları bir olsun hemde takım gibi olsunlar diye.. Siyah dantelli sütyen-külot takımı var mı?
pierre cardin sütyeni düşünmeden al. ben 3buçuk senedir kullanıyorum daha bişe olmadı maşallah:)

Ohh ne guzel :-) benım nısanlımda saolsun herseye bAkıyo arastıyor kıyamam ona:-)

ben sanırım penye alcam canım bnde zaten camasır gelelık pıjama manyaklıgı oldugu ıcın satenım var cok zaten 6lıyı da penye tercıh edicem :-)
6 lı takım genelde saten tercih edilir canım :)
benim az kaldı şimdi sevgilimle konuştum vaktimiz varken senin şu eksikleri alalım dedi :)
o da alıştı benimle :)
ben 6lı takım almadım çünkü saten kullanamam penyeleri de hp beyazdı :) teyzemde dedi çok kullanışlı değil diye. o yüzden uzun kollu pijema sabahlık aldım pierre cardinden ayrı bide şortlu takım alacam ve daha uygun olacak :)
pierre cardin ve yeni inci çok güzel markalar canım
2pijema takımımda pierre cardin ve indirimdeydi aldım:)

Kızlar estetik fiyatları hakkında bılgısı olan varmı göğüs için? Topiktekilre sorcamda gırersem ıyıce takılırım nıyetnenırım dye gremıyom:-)

Canım gelin bohçasında neler oluyor biliyor musun? Varsa liste zahmet olmazsa :oops:
canım bizim aldıklarımızı söylüyorum.
2tane pijema takımı (6lıtakım almadığım için:)
sabahlık
2tane pantolon tunik takım
1çanta
sütyen çamaşır takım
1sütyen
2atlet
biraz çamaşır

2tane başörtüm gecelik ve ayakkabı kaldı benim kuzum :)

Back
X