- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
tümm paracıklarım bu listeye gittiahahhahahha ellerine sağlık hatun :) hemen kopyalayıp çıktı alayım :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tümm paracıklarım bu listeye gittiahahhahahha ellerine sağlık hatun :) hemen kopyalayıp çıktı alayım :)
ilk kez duydum ne alakası varmış ki hem öyle olsa bile ona ne deli galiba1. Si bugun mudurumden izin istedim yrn doktora gitmek icin. Neyin var die sordu bende kollarimda felan biseyler cikiyo onun icin dedim baska yerdede oluyomu bacaklarimda felan dedim daha oncede gittim dedikde hicbisey cikmiyo oda özel gününden sora git dedi ozmn belli olur dedi ve cok utandım kipkirmizi oldum o an(
utandığına göre müdür erkek demek ki1. Si bugun mudurumden izin istedim yrn doktora gitmek icin. Neyin var die sordu bende kollarimda felan biseyler cikiyo onun icin dedim baska yerdede oluyomu bacaklarimda felan dedim daha oncede gittim dedikde hicbisey cikmiyo oda özel gününden sora git dedi ozmn belli olur dedi ve cok utandım kipkirmizi oldum o an(
Canım gelin bohçasında neler oluyor biliyor musun? Varsa liste zahmet olmazsatümm paracıklarım bu listeye gitti![]()
Benimde gidecek bu gidişle, ay resmen tabağa , tencereye çalışlıyoruz yatümm paracıklarım bu listeye gitti![]()
YEKTA61 canim hos olmamis boyle demesi ama buyutmemek lazim. Özel gun durumu biyolojik bisey sonucta. Evet tabi ki bunu karsi cinsle konusacak degiliz ama patavatsizlik etmis. Kafana takmamaya calis.
canımm bildiğim kadarıylaCanım gelin bohçasında neler oluyor biliyor musun? Varsa liste zahmet olmazsa![]()
valla aynen öyle yapıyoruz bi krep tavasıyla mutluluktan ölcektimBenimde gidecek bu gidişle, ay resmen tabağa , tencereye çalışlıyoruz ya![]()
Tesekkur ederim tatlımHadi bakalım inş olur canım .. İş aramanın ne demek olduğunu bilirim
Hayırlısı olur inşallahh hoşçakall![]()
Kızlar 6 lı takımı satenmi alcaksınız penyemi yoksa?canımm bildiğim kadarıyla
6 lı gelecelik takımı
çamaşır takımı
günlük pijama takımı
günlük kıyafet
günlük ayakkabı
çanta-cüzdan
ayna tarak takımı
terlik
çorap
havlu
lif
tülbent
patik
seccade
namazlık
tesbih
bakım seti :)
Ohh maşallah bunlarımı alcakmışızahahhahahha ellerine sağlık hatun :) hemen kopyalayıp çıktı alayım :)
Kızlar 6 lı takımı satenmi alcaksınız penyemi yoksa?
6 lı takım genelde saten tercih edilir canım :)Ohh maşallah bunlarımı alcakmışız
Ohh ne guzel6 lı takım genelde saten tercih edilir canım :)
benim az kaldı şimdi sevgilimle konuştum vaktimiz varken senin şu eksikleri alalım dedi :)
o da alıştı benimle :)
pierre cardin sütyeni düşünmeden al. ben 3buçuk senedir kullanıyorum daha bişe olmadı maşallah:)Kızlar pierre cardinin sütyen takımları oluyor mu cahilliğime verin bilmiyorumşimdi sevdicekle bohça alışverişi yapıyoruz siperiş vericem çok güzel bi gecelik ve sabahlık beğendim bide iç çamaşırı takımı da alayım hem markaları bir olsun hemde takım gibi olsunlar diye.. Siyah dantelli sütyen-külot takımı var mı?
pierre cardin ve yeni inci çok güzel markalar canımpierre cardin sütyeni düşünmeden al. ben 3buçuk senedir kullanıyorum daha bişe olmadı maşallah:)
Ohh ne guzelbenım nısanlımda saolsun herseye bAkıyo arastıyor kıyamam ona
![]()
ben sanırım penye alcam canım bnde zaten camasır gelelık pıjama manyaklıgı oldugu ıcın satenım var cok zaten 6lıyı da penye tercıh edicem![]()
ben 6lı takım almadım çünkü saten kullanamam penyeleri de hp beyazdı :) teyzemde dedi çok kullanışlı değil diye. o yüzden uzun kollu pijema sabahlık aldım pierre cardinden ayrı bide şortlu takım alacam ve daha uygun olacak :)6 lı takım genelde saten tercih edilir canım :)
benim az kaldı şimdi sevgilimle konuştum vaktimiz varken senin şu eksikleri alalım dedi :)
o da alıştı benimle :)
2pijema takımımda pierre cardin ve indirimdeydi aldım:)pierre cardin ve yeni inci çok güzel markalar canım
canım bizim aldıklarımızı söylüyorum.Canım gelin bohçasında neler oluyor biliyor musun? Varsa liste zahmet olmazsa![]()