- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAdi hayırlı olsun canımKizlar galiba haftaya nisanim olucak
Anneme soyledim babamla konus ona gore isten izin alicam dedim, o da biz de onlara gidelim gun belirleyelim ona gore demis. Bu haftasonu gidebiliriz, haftaya da yuzukleer
Birde askimin annesinin yildonumu oluyor ocagin ilk haftasi, o zamana kalmamali. Mevlutu falan olucak, nisan yapmak ayip olur o donemde.
Bi gelsinde geçsin :) şimdi züccaciyeye gircem sevdiceği kandırdım dedim çekmeceli komidin alcam diye :)Ohh ne güzel maşallah,tadını çıkar vallahi![]()
inci setler şık duruyor aslında canım düşünmez misin? kayınvalidem doğum günümde almıştı ben pahalı bi hediye ve o zaman hiç grmediğim için kabul etmemiştim sözde yada nişanda takılcak şimdi hediye olarak bilekliklerin hepsini begeniyorum benKızlar kayınvalidem eltime nişanda inci set taktı, ben istemiyorum inci set bana da sen ne istersin bilezik gençler pek sevmiyor bileklik ister misin dedi ben zaten aylar öncesinden bileklik aldırırım diye düşünüyordum çünkü sevdiceğimle anlaşmıştık en istediğim tektaşla alyansı alırsa başka bi takı istemiyorum demiştim zaten takı takan biri de değilim herneyse kayınvalidemin bileklik demesi de işime geldi setleri sevmiyorum dediğim gibi hiç gözünüze çarpan güzel bi bileklik var mı firmalarda? Benim tektaş altınbaştan alyansta öyle olacak muhtemelen şimdi de altınbaşa bakıyorum bileklik için
Aslında canım ben öyle hiç takarım takmam diye düşünmedim hani altın kenarda kalır diye hep bilezik yaptılar. Ama şöyle bişey olabilir takılabilir yani.Kızlar kayınvalidem eltime nişanda inci set taktı, ben istemiyorum inci set bana da sen ne istersin bilezik gençler pek sevmiyor bileklik ister misin dedi ben zaten aylar öncesinden bileklik aldırırım diye düşünüyordum çünkü sevdiceğimle anlaşmıştık en istediğim tektaşla alyansı alırsa başka bi takı istemiyorum demiştim zaten takı takan biri de değilim herneyse kayınvalidemin bileklik demesi de işime geldi setleri sevmiyorum dediğim gibi hiç gözünüze çarpan güzel bi bileklik var mı firmalarda? Benim tektaş altınbaştan alyansta öyle olacak muhtemelen şimdi de altınbaşa bakıyorum bileklik için
Maşallah canm :)Ben çeyizi bitirdim de gelinlik bakıyorumbenim işler hep ters
![]()
Bende birikim olarak aldırıyorum bileziklerimi. Ama düğünde annem istediğim kullanacam bi bilezik alacak bu tarz bişe. Kız kardeşlerimde bileklik alcak :) babam 40 gr bi çift bilezik düşünüyomuş bana :))Aslında canım ben öyle hiç takarım takmam diye düşünmedim hani altın kenarda kalır diye hep bilezik yaptılar. Ama şöyle bişey olabilir takılabilir yani.
Olmaz mı tüm gelin adaylarına kapımız açık :) hoşgeldin kendini tanıtırmısım :)Kızlar mrb banada yer varmı topikcinizde![]()
tabi ki hoşgeldin tatlım :)Kızlar mrb banada yer varmı topikcinizde![]()
Tesekkür ederimmtabi ki hoşgeldin tatlım :)
Düğün ne zaman canım:)Adım halıme 22 yasındayım istanbulda yasıyorum dogma buyume:) bayburta gelın gıdıcem suan ıkı aylık nısanlıyım hala ınanamıyorum![]()
Varmı bişeyler canım :)Şöyleeee bir göz gezdirdim![]()
Evet bi tane böyle olabilir diye düşünüyorum canım bende iyi maşallah :)Bende birikim olarak aldırıyorum bileziklerimi. Ama düğünde annem istediğim kullanacam bi bilezik alacak bu tarz bişe. Kız kardeşlerimde bileklik alcak :) babam 40 gr bi çift bilezik düşünüyomuş bana :))
Hayırlı olsun canımAdım halıme 22 yasındayım istanbulda yasıyorum dogma buyume:) bayburta gelın gıdıcem suan ıkı aylık nısanlıyım hala ınanamıyorum![]()