2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kız hiç olur mu öyle şey gelinliğin altına giyilecek o kadar çok şey var kiiii :KK76::KK76:tayt bunlardan biri değil tabii ki :-):-)
O görmeden ben çıkartıveririm onu :KK53:napim totom mu donsun :-)zaten ilk düğünden sonra yola gitcez bide gelinlikle nasıl gitceksem:KK51:

@greenandblue tasarimcibayan tasarimcibayan YEKTA61 YEKTA61 @karanfilseven math27 math27

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum kimine göre haftanın son iş günü kimine göre değil (benim gibi) Bana da yarından sonra tatil 1 güncük ama olsun yine de mutluyum,üstelik hastayımda nezle oldum sanırım grip aşamasına geçmeden iyileşmem lazım hasta olmayı hiç sevmiyorum :KK43: Güne sıcak bir çay ve simitle başladım annecim evde iyileştirdim dün çok şükür daha iyiydi bu sabah beni merak eden ve özleyen canım arkadaşlarıma kucak dolusu sevgiler :KK68::KK68::KK68:
Cok gecmis olsun tatlim Allah sifa versin

Kızlaaarr cok bunaldım yaaa hep bi masraf masraf. Her seyde ust uste geliyo bunaldim bu ara :(

Bu arada kızlar daha kimseye sormadım intten de araştırmak olmuyo. Siz biliyor musunuz bilmiyorum yine sorayım.Nikahın olacağı yer oturacığın yerde mi olmalı?Sonuçta nüfus cüzdanları değişcek ikametgah falan ben burda nikah bursada düğün yapmak istiyorumda...Burdakilerde beni gelinlikle görsünler diye çünkü kınamda giymek istemiyorum gelinliğimi siz biliyor musunuz?Bursada oturcam ama istanbulda nikahım kıyılıcak böyle birşey olabilir mi?

Canım benim daha belli değil sözlüyüm ben henüz.. Heyecanlı olman gayet normal neden korkuyorsun ki?[/QUOTE
evlendikten sonra değişirmi diye felan 6 sene oldu 3 senede nişanlık geçirdik valla düğün ilk günü felan ne yapcam bilmiyorum

Back
X