- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
kızlaarr ben bugün çok yoruldum. yrnda aöf sınavlarım var puffff hiçte ders çalışmadım :d

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarr ben bugün çok yoruldum. yrnda aöf sınavlarım var puffff hiçte ders çalışmadım :d
okuldaydım canım arkadaşlarla filan buluştum herkes güzel yemekler yerken ben sezar salata yedimHayırdır :)) ne yaptın
Canım bende krem rengi bej rengi siyah falan istemiyorum hiiiç çok klasik geliyo hoş şimdiki çiftler de beyaz bakıyor (sen ve ben gibi) :) :) bende beyaz istiyorumm yani
YEKTA61 Evet yarın sınav günü seninde mi var canım çalış dicem ama bu saatten sonra
![]()
Benimde var pazar günü ama çalışma isteği yok hiç olmadı şu aöf sınavlarında zaten
:)) diyet mi canımokuldaydım canım arkadaşlarla filan buluştum herkes güzel yemekler yerken ben sezar salata yedim![]()
amin canımmAllah bize kolaylik versin hatunlar
ooo hedef kaç :)evet bugün başladım![]()
kendimi begendiğim zamanooo hedef kaç :)
kendimi begendiğim zaman
valla korkudan tartıya çıkmadım ne zaman göbek giderse o zaman tartıya çıkcam![]()
ayyy bu çok güzel oluyo canım sanada çok yakışmışş bayıldımmKızlar provadan resim cektim nasıl oluyor nisanlıgım :)
![]()
Biz arkandayız bastırAyy deli oluyorum, hepi topu birgün, kendime mi ayırayım, aileme mi , sevgilime mi? Bundan önceki şantiye de iki haftada bir pazar da nöbete gidiyordum, resmi tatil denen birşey de yoktu.Burda da arada pazar oluyo ama en azından resmi tatiller var..Biraz daha uğraşırsam cumartesi çalışmayan işi de bulucam![]()
Ayyy canım ben sana ne demiştim güzel olucak canını sıkma diye baksana üst kısmı ne güzellll olmuşşşşşş bayıldım canımmm ya :) :) çok mutlu oldummm ..Bu arada dün anneme de göstermiştim rengine bayıldııı söyliim :)Kızlar provadan resim cektim nasıl oluyor nisanlıgım :)
![]()
Ayyy canım ben sana ne demiştim güzel olucak canını sıkma diye baksana üst kısmı ne güzellll olmuşşşşşş bayıldım canımmm ya :) :) çok mutlu oldummm ..Bu arada dün anneme de göstermiştim rengine bayıldııı söyliim :)![]()
ayyy bu çok güzel oluyo canım sanada çok yakışmışş bayıldımm![]()
Cok mutlu oldum kızlar coook tesekkür ederimmm. Cok sukurki benimde icime sinerek dikiliyo kol ve yaka olculeri alindi bugun insaAllah bitince daha guzel olucak. Arkasinı dugmeli yaptircam kollarinada bi kac dugme koydurcam. Birde fiyonk yaptirsammi arkasina die kararsizm kizlar
ben fiyonktan çok hoşlanmıyorum canım ama yinede sen bilirsin :)Cok mutlu oldum kızlar coook tesekkür ederimmm. Cok sukurki benimde icime sinerek dikiliyo kol ve yaka olculeri alindi bugun insaAllah bitince daha guzel olucak. Arkasinı dugmeli yaptircam kollarinada bi kac dugme koydurcam. Birde fiyonk yaptirsammi arkasina die kararsizm kizlar
Süper olmuuuşşşş çok yakışmış :)Kızlar provadan resim cektim nasıl oluyor nisanlıgım :)
![]()
Sen de iyisini hakediyorsun canım iyi baksınlar sanamath27 Allah korusun canım sen 2 kat giy hatta aman diyim hasta olma
@tubbb İş ortamım mükemmel herkes özeniyo :) ben bayaa bir iş aradımda burayıda babam buldu gazeteden sağolsun geldim görüştüm haziranda işe başladım aile ortamı burası sahibi patronumuz yani oğlu var bir de 5 çalışan alarko klima servisi burası Patron içeride tüm gün orda pompa tamiri falan yapıyor bende ofisteyim çoğu zamanda tekim bazen oğlunun işi oluyo proje çizimleri o zaman o da geliyor çizim yapıyor çalışanlar zaten dışarıdalar tüm gün çok iyiler maşallah 2.iş yerim ilkide böyleydi ama 2.si harika gerçekten de iyi ki babam bulmuş burayı benim için para çokta önemli değil girerkende söylemiştim ben 1000 tl maaş alıyorum canım 8:30 19:00 çalışma saatlerim cumarteside 5 e kadar ama havalar erken karardığı için bazen erken çıkıyorum çay,pc,tv,sıcak klimam herşeyim var çok rahatım çok şükür :) :)
Canım biz kıydık nikahı benim öğretmenlik yaptığım yerde sıkıntı olmuyor kesin yaniKesin biliyor musun canım :) Yani oturacağım şehirde olması gerekiyor diye bir şey yok dimi?
Neden attın çantayııı :) :) Bende öyle erkenden toplanırdım ama biz sınıfça öyleydik![]()