2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyyy çok kötü yaa geçmiş olsun diyim canım keşke adamı dinlemeyip merdivenle çıksaydın salağa bak ne hakla dokunur sana................. Kuzu ayıp olmasın diye bişey yok sakın tanımadığın erkeklerden çekinme onun sennle konuşmaya utanması lazım asansörü sana bırakıp merdivenden çıkması lazım yada asansöre binince seni beklememesi lazım ısrara falan takılma bi daha sakın karşı cinse ısrar edilmez adam ediyorsa malesef niyeti kötüdür de ne derse desin uzaklaş boşver yaa ayıp olmasın diye bişey yok bi daha sakınnnn

Canim bian bosluguma geldi iste . Adamdan eminde olamiyordum zaten belki iyi niytlidir gercekten die dusunuyordum ama emin olamiyordum. Allah kimseye yasatmasın

Maşallah çok yakışmışşşş bayıldım canım.. Mekan tutup nişanlansaydık bende böyle bişey diktirirdim Hoppa

Bende icimde kalsin istemedim. Cok sagol canım

2 litre ve 40 mekik mi ?:KK57:
ben 500 ml su zor içiyorum ve bir gün mekik çekmeye kalktım 10 bile yapamadım helal vallahi :) ekmek yiyorum ben güp güp bünye alıştı :)
bugün hiç zorlanmadım 20 mekik sabah çektim
20de akşam yemeginden sonra
beyaz ekmek yemiyorum artık yokluğunu pek hissetmedim
inşallah dayanabilirim :)
bende şu an kendimle savaşmaktayım canım tost istiyor hemde köy ekmeği ile koca bir dilim :)
bir yanım ye diyor diğer yarım yeme uyu uyan kahvaltıda yersin diyor bakalım kim kazanacak :KK49:
ayy yemeyin yaa tombiş olursunuz :)

Canim bian bosluguma geldi iste . Adamdan eminde olamiyordum zaten belki iyi niytlidir gercekten die dusunuyordum ama emin olamiyordum. Allah kimseye yasatmasın

Bende icimde kalsin istemedim. Cok sagol canım
Amin canım benim tekrar çok geçmiş olsun iyi niyetlide olsa usulüne uygun davranmalı ahhh ahhh Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın :KK43:

bende şu an kendimle savaşmaktayım canım tost istiyor hemde köy ekmeği ile koca bir dilim :)
bir yanım ye diyor diğer yarım yeme uyu uyan kahvaltıda yersin diyor bakalım kim kazanacak :KK49:
Canım benim yedikten soraki halini pismanligini dusun bumuymus diycen keske yemeseydim drdigin halleri dusun :) belki gecer canının istegi :)

bugün hiç zorlanmadım 20 mekik sabah çektim
20de akşam yemeginden sonra
beyaz ekmek yemiyorum artık yokluğunu pek hissetmedim
inşallah dayanabilirim :)

ayy yemeyin yaa tombiş olursunuz :)
dayanırsın canım maşallah azimlisin tombiş çok cici bir kelime öyle dersek etkili olmaz ki büyük göbekleriniz kalçalarınız olur de ki gözümüz korksun :) neyse zaten tost fikrinden de vazgeçtim sabaha yerim artık:KK9:

Canım benim yedikten soraki halini pismanligini dusun bumuymus diycen keske yemeseydim drdigin halleri dusun :) belki gecer canının istegi :)
geçti zaten yaa çünkü ben yazın sözlenicem elbiseler giyeceğim güzel olmalıyım kilo almamalıyım göbeğim giderse daha güzel elbiseler giyebilirim diye kendimi motive ediyorum :)

38 hafif bol oluyordu o zaman hmmmmmmmm boyumuz aynı sayılır 3 cm daha uzunum senden kilomu karıştırmayalım :KK47: neyse demek ki 60 olsam süper olacak
ahh ahh diyet yapcak kızmıydım ben ya son aylarda tosun paşa oldum ben sevgilim yüzünde şurda balık güzelmiş şurda şunu tavsiye ediyolar diye yedirdide yedirdi adam başıma gurme kesildi resmen olan bana oldu:mad:

@karanfilseven Canım benim iyi bakıyorlar merak etme :) Aaa tamam o zaman kesin ve net cevabımı aldım senden sağol canım benimmm :)
YEKTA61 YEKTA61 canım sen nasıl istersen öyle olsun ;)
ValentinusNF ValentinusNF İyi akşamlar canım :)
math27 math27 Canım nasıl rüya o güzel şeyler gör :) :)
Bona_Dea Bona_Dea İyi akşamlar hoşgeldin yenisin galiba kendini tanıtır mısın? :)

Herkese iyi aklamlar kızlarrrr :KK73:

ahh ahh diyet yapcak kızmıydım ben ya son aylarda tosun paşa oldum ben sevgilim yüzünde şurda balık güzelmiş şurda şunu tavsiye ediyolar diye yedirdide yedirdi adam başıma gurme kesildi resmen olan bana oldu:mad:
Benimki de öyle hem söyleniyor kilo alıyorsun dikkat et diye cümleyi bitiriyor önüme patates kızartması koyuyor kruvasan koyuyor (dün yaşadık :KK62:)

aslında yeni değilim çook uzun senelerdir buralardaydım fakat bi süredir yoktum bi süre derken 2-3 sene olmuştur. en son asker beklediğim dönemde burdaydım. kullanıcı adım farklıydı bende bu kadar zaman girmemişken yepisyeni gelmek istedim. asker bekleme isteme nişan derkeen düğünümü bekliyorum bende kısmetse ve burayı ne kadar özlediğimi fark ettim :KK51::KK51:

aslında yeni değilim çook uzun senelerdir buralardaydım fakat bi süredir yoktum bi süre derken 2-3 sene olmuştur. en son asker beklediğim dönemde burdaydım. kullanıcı adım farklıydı bende bu kadar zaman girmemişken yepisyeni gelmek istedim. asker bekleme isteme nişan derkeen düğünümü bekliyorum bende kısmetse ve burayı ne kadar özlediğimi fark ettim :KK51::KK51:

Hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun inşallah ;)

Back
X