2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benimki de öyle hem söyleniyor kilo alıyorsun dikkat et diye cümleyi bitiriyor önüme patates kızartması koyuyor kruvasan koyuyor (dün yaşadık :KK62:)
artık ona uymayı planlamıyorum bugün arkadaşlarla green salada gittik offf önümde köri soslu tavuklar soya soslu etler:)
ben yedim sezar salata ve su:KK62:

Bende tam tersi kızlar kilo almak istiyorum :(
İstahım okadar kesildiki canım hicbisey yemek istemiyor. Sürekli midem bulanıyor.
benimde boyum 157 kilom 43-45 arasi gidio geliyo

ahh ahh diyet yapcak kızmıydım ben ya son aylarda tosun paşa oldum ben sevgilim yüzünde şurda balık güzelmiş şurda şunu tavsiye ediyolar diye yedirdide yedirdi adam başıma gurme kesildi resmen olan bana oldu:mad:
ben tam 9ay önce 55kiloydum benimde nişanlım sağolsun eliyle besledi şimdi de durduramıyorum kendimi :KK70::KK70:

Kızlaaar cok sukur gelım:KK49: Bugüün yemek takımı su takımı kahvaltı takımı catal bıcak takımı baharat takımı süpürge utu masası epılasyon aletı düzleştirici pembiş bi demlik aldımm he birde yatak örtümü aldım güpürlü inclii ama bayıldımm:KK54: Toplamda 3.550 tl tuttu cok gezdım pıyasıyı takıp ederım cok karlı aldım herseyı ama su takımım bıraz fazla geldı. Sadece siz su takımı kaca aldınız benı bı rahatlatın o_O

O bu degıl ben bu tabagı canagı nasıl kırmadan tasınıcam malum ıki kere tasınma durumumuz var ayyy kıyaaaamaaam ucakla götürsünler cicişlerimii:KK70:

fid fid Canım benim iyi bakıyorlar merak etme :) Aaa tamam o zaman kesin ve net cevabımı aldım senden sağol canım benimmm :)
YEKTA61 YEKTA61 canım sen nasıl istersen öyle olsun :KK66:
@CHRKSSNGHN İyi akşamlar canım :)
math27 math27 Canım nasıl rüya o güzel şeyler gör :) :)
Bona_Dea Bona_Dea İyi akşamlar hoşgeldin yenisin galiba kendini tanıtır mısın? :)

Herkese iyi aklamlar kızlarrrr :KK73:
İzin verdim evlenebilirsin gibi mi olmş cevabım:KK48:

Kızlaaar cok sukur gelım:KK49: Bugüün yemek takımı su takımı kahvaltı takımı catal bıcak takımı baharat takımı süpürge utu masası epılasyon aletı düzleştirici pembiş bi demlik aldımm he birde yatak örtümü aldım güpürlü inclii ama bayıldımm:KK54: Toplamda 3.550 tl tuttu cok gezdım pıyasıyı takıp ederım cok karlı aldım herseyı ama su takımım bıraz fazla geldı. Sadece siz su takımı kaca aldınız benı bı rahatlatın o_O
Ben daha almadım ama arkadaşlar yardım eder şimdi canım nerden aldın

şöyle bi bakınca uygun gibi görünüyo canım bende su takımı filan almadım

Güle güle kullan tatlim heosi hayırli olsun insaAllah resim istiyoooz. Ben su takimi almadim almayida dusunmuyorum. Pasabahceden kendim sadece su ve kadeh seklindeki bardaklardan takim yapcam

Ben daha almadım ama arkadaşlar yardım eder şimdi canım nerden aldın
Marka ismi vermek yasak die veremedım canm.ama bızım burda bı magaza var adam sırf musterı alabılmek ıcın kendi karından ödün veririr oyle bı satıs seklı var.misal ben x markanın yemek takımını dısarda 900tl ye gördüm ama bu benım ceyızcıde 600tl üstelik taksitli fıyatı. Kardayım anlayacagn:KK49:

ahh ahh diyet yapcak kızmıydım ben ya son aylarda tosun paşa oldum ben sevgilim yüzünde şurda balık güzelmiş şurda şunu tavsiye ediyolar diye yedirdide yedirdi adam başıma gurme kesildi resmen olan bana oldu:mad:

Benimki de öyle hem söyleniyor kilo alıyorsun dikkat et diye cümleyi bitiriyor önüme patates kızartması koyuyor kruvasan koyuyor (dün yaşadık :KK62:)

ben tam 9ay önce 55kiloydum benimde nişanlım sağolsun eliyle besledi şimdi de durduramıyorum kendimi :KK70::KK70:

Kizlar benim sevgilimde oyle. Hayir yeme dedim sana benim o filan diyo ben de inadina agzima kadar tok olsam bile yiyorum :63: o da 3 yasindaki kuzenine benzetiyor beni:KK47: ona da oyle yemek yediriyormus:oops:

Back
X