2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hepsi çok güzell kuzum güle güle kullanın inşallah
set sormuşsun kuzum hiç kullanmadım fiyatlarını bilmiyorum benim çantalarım genelde forever new gucci mango zara canım fiyatlarıda 150den başlıyo portföy çantalar daha uygun oluyor ama günlük kullanım için biraz büyük olsun dersen fiyatları artabiliyo :)

bendede eksik çok kişisel ürünlerimi bende en sona bıraktım ve oyshoda ciddi anlamda gözüm var:KK70:
Aynennn her gıttıgımde almasam bile illa okşar ellerim pofudukalrını:KK53: En sona alıcam onları artk

Canım çiçeğin çok hoş inşallah gelinliğinle birlikte de görürüz seni..Canını sıkma bu arada olur arada erkek hepsi biraz öküzlük oluyor tabii sıkma sen canını en güzel günlerini yaşa :KK66:
İyi geceler bende yatıyorum canımm
Teşekkür ederim canım :) az kaldı evet bi an önce geçsin istiyorum bugünler :)

Ayy inanmiyorum ya.var ya karaktersizlik bence. Simdi biliyosunuz ben de konuma balonu cerceve filan satiyorum. Oyle aman aman kar ediyorm diyemicem ama cok sukur kazaniyorm. Piyasada benim 3 katima satnlar var. Maliyet belli urun belli. Bi de bende fiyat sabittir. Oyle biseyde yok kisiye gore fiyat veriyorlar filan. Ben hic anlayamicam bu mantigi galiba. Zaten erkek arkadasm diyorki bu kafayla giderse batarsn diyo. Mesela biri durumum cok yok yardimci olur musun dedigi anda direk maliyetine birakiyorum hc kimseye kiyamiyorm :KK43:
Canım benim ya herkes sein kadar iyi yürekli olsalar keşke

Günaydın kızlar bugün ne kadar uyumuşum böyle kafam çatlıyo resmen:)

Kızlar hepinize Günaydın..herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dün aksama geçeyim hemen,saat 08:00 de geldi, bizimkiler çok sıcak davrandı, babam çok şaşırttı beni ;) Çay ve ikramlar derken saat 12 ye geliyordu gittiğinde..Olumsuz birsey olmadı çok şükür. Iki hafta sonra ailesini davet etti babam tanışmak için..sanırım ocak ta da nişan olacak kismetse. .benden haberler bunlar :KK68:Hoppa:KK68:

Kızlar hepinize Günaydın..herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dün aksama geçeyim hemen,saat 08:00 de geldi, bizimkiler çok sıcak davrandı, babam çok şaşırttı beni :KK66: Çay ve ikramlar derken saat 12 ye geliyordu gittiğinde..Olumsuz birsey olmadı çok şükür. Iki hafta sonra ailesini davet etti babam tanışmak için..sanırım ocak ta da nişan olacak kismetse. .benden haberler bunlar :KK68:Hoppa:KK68:
ayy çok sevindim senin adına :) beni de annem şaşırtmıştı:) hiç istemiyodu hatta son dk ya kadar yüzü hep asıktı ama öyle bi karşıladı ki ben noluyo ya dedim:)

Kızlar hepinize Günaydın..herkese çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için. Dün aksama geçeyim hemen,saat 08:00 de geldi, bizimkiler çok sıcak davrandı, babam çok şaşırttı beni :KK66: Çay ve ikramlar derken saat 12 ye geliyordu gittiğinde..Olumsuz birsey olmadı çok şükür. Iki hafta sonra ailesini davet etti babam tanışmak için..sanırım ocak ta da nişan olacak kismetse. .benden haberler bunlar :KK68:Hoppa:KK68:
çok sevindim canım işte bu kadar basit :)

Günaydın kızlarrrrr :) 2 gundur bilgisayarım bozuktu neysekı nişanlım halletti sabah getirdi giremedim 2 gün buranın eksikliğini hissettim ama benim eksikliğimi kimse hissetmemiş sanırım burda :(

Günaydın kızlarrrrr :) 2 gundur bilgisayarım bozuktu neysekı nişanlım halletti sabah getirdi giremedim 2 gün buranın eksikliğini hissettim ama benim eksikliğimi kimse hissetmemiş sanırım burda :KK43:
öyle şey olur mu canım pek aktif değildik zaten :)
günaydınnn bu arada nasılsın :)

öyle şey olur mu canım pek aktif değildik zaten :)
günaydınnn bu arada nasılsın :)
İyiym canım nasıl olıyım nişanlımla kahvaltımızı yaptık geldim evime size bakıyım dedim okuyamadım sayfaları ama eksikliğimin farkedilmediğini sezdim hemen trip ataym dedım :) Sende ne var ne yok?

İyiym canım nasıl olıyım nişanlımla kahvaltımızı yaptık geldim evime size bakıyım dedim okuyamadım sayfaları ama eksikliğimin farkedilmediğini sezdim hemen trip ataym dedım :) Sende ne var ne yok?
valla klasik pazar günü canım nolsun ütü masası araştırıyorum :)

Hergün 7de en geç 8de uyandığım için çok oldu bugün
Ben de senin gibiym canim hic alarm kurmam mesela otomatik uyanirim hep 7.30 da :)
Canimm cok sevindim hadi hayirlisi olsun hakkinizda :)

Günaydın kızlarrrrr :) 2 gundur bilgisayarım bozuktu neysekı nişanlım halletti sabah getirdi giremedim 2 gün buranın eksikliğini hissettim ama benim eksikliğimi kimse hissetmemiş sanırım burda :KK43:
Gunaydin kuzu olur mu hicc hosgeldinn

Kizlar ben sevgilimin yanina gidiyorm optum hepinizi :)

Hemen sana kendi beğendiklerimden resim bulup gönderiyim bak canım fikir olur belki :)
olur valla ya dolaplı istiyorum ama çok kullanışlı olmadığınıda duymuştum hem sonra onu koycak yer sıkıntı olur mu onuda bilmiyorum ama çok tatlı duruyolar :)

Back
X