- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
ee noldu sahi sizin nişan işi uzak kaldımm buralardan malumm??Amin her hastaya şifa versin yavrum sağolasın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee noldu sahi sizin nişan işi uzak kaldımm buralardan malumm??Amin her hastaya şifa versin yavrum sağolasın![]()
Canım ben ocak istiyordum ama kayınvalide adayım o kadar uzatmayın diye ısrar etti büyük ihtimal bu ayın son haftasında nişan olacak gibi bakalım.. Senin nişan ne zaman olacak kuzu?ee noldu sahi sizin nişan işi uzak kaldımm buralardan malumm??
İnşallah canım arada aksilikler çıkarmış öyle diyorlar ama genelde böyle gitsin, arada ki sevgi saygı azalmasın önemli olan bu![]()
hayırlısı olsun inşallah..bizim söz nişan biarada olduCanım ben ocak istiyordum ama kayınvalide adayım o kadar uzatmayın diye ısrar etti büyük ihtimal bu ayın son haftasında nişan olacak gibi bakalım.. Senin nişan ne zaman olacak kuzu?
Offff ilk defa duydum onun mide kanamasına yol açtığını çok üzüldüm yaaEvet kesinlikle, saygı azalmadan herşey halledebilir bencede..Bu arada çok geçmiş olsun canım.Bende yaklasık 7 yıldır migren hastasıyım, hatta bugünde tuttu yine..Seni o kadar iyi anlıyorum ki..Her ilacı da içemiyorum ben midemde ülser var..Tek m.... keserdi ağrımı o da geçen yaz mide kanamasına yol açtı, ölüyordum resmen.
Allah kimseye vermesin..![]()
Bende öyle hatırlıyordum ama tam emin olamadım darısı bizim başımıza yaaa benimki de öyle olacak gibi konuşmuştuk seninle hatırladımhayırlısı olsun inşallah..bizim söz nişan biarada oldu![]()
hıhı daha iyi oluyoo yaa fazla kalabalık olmadann aile arasındaaOffff ilk defa duydum onun mide kanamasına yol açtığını çok üzüldüm yaatahmin ettiğim ilaçsa çokta şaşırdım hafif sanıyordum ben onu
şimdi başın ağrıdığında ne yapıyorsun canım?
Bende öyle hatırlıyordum ama tam emin olamadım darısı bizim başımıza yaaa benimki de öyle olacak gibi konuşmuştuk seninle hatırladım![]()
Offff ilk defa duydum onun mide kanamasına yol açtığını çok üzüldüm yaatahmin ettiğim ilaçsa çokta şaşırdım hafif sanıyordum ben onu
Bende öyle hatırlıyordum ama tam emin olamadım darısı bizim başımıza yaaa benimki de öyle olacak gibi konuşmuştuk seninle hatırladım![]()
Offff ilk defa duydum onun mide kanamasına yol açtığını çok üzüldüm yaatahmin ettiğim ilaçsa çokta şaşırdım hafif sanıyordum ben onu
Amin kuzuzcum çok sağol büyük ihtimalle bu ayın son haftasıtekrar geçmiş olsun cnm dikkat et kendine tekrar hayrlı olsun cnm nişan ne zaman cnm =)
Amin kuzuzcum çok sağol büyük ihtimalle bu ayın son haftası![]()
Canım benimm baban ne zaman gelsinler dedi?? Zamanın var dimi daha?Heyecan yapma yani yap ama güzel heyecanlar bunlar mutlu ol sıkıntı yapma hiç herşey güzel olur o zaman :) ne giyeceğine bakarız sonra daha erken sen kafanda renk belirle ama ona göre seçmen daha kolay olur kısa mı uzun mu istersin?Bir de evde mi olucak?İsteme söz mü? Söz nişan birlikte mi? Kafamda deli sorularAma hepsini cevaplarız beraberce sen merak etme canımm
![]()
![]()
İnşallah canım benim sağoltekrar hayrlı olsun =)istedin gibi olsun
İnşallah canım benim sağol![]()
Kızlar ben yatak örtümü atmıstım sizce pudramı daha ıyı olur kremmi yatak odasında. E mobılyam acık renk olacak krem yada beyaz yanı. Yatak örtüde krem alacaktım halılarda aynı sekılde bırtek perdedekı farbela renklı olacaktı. Mobılyada yatak baslıgında dolabında ınce detay olarak baska bı renk olurmu olmazmı bılmıyorumda sızce napsam lutfen fıkır verın ona göre alacagım![]()
Örtümde bu işte bunun kremını alıyorum kırık beyaz gıbı nefret edıyorum ınsanların zorla kafamı karıstırmasından ya![]()
Kuzum işte bunu degılde kremını alacaktım ama bugun dayımın karısı benım kafamı karıstırı yaay cnm cok guzel annemde cok begendi gösterdim perden nasıl renkler felan
Kuzum işte bunu degılde kremını alacaktım ama bugun dayımın karısı benım kafamı karıstırı yabu resımdeki rengi al perdende bu sekılde olsun farbelası dedi. Ama yatak oda mabılyamı daha almadıgım ıcın karar veremıyorum. Hanı yatak baslıgım da renk olursa yada dolabımda
oyuzden düz renk dusundum. Yada bu renk alıp perdenın farbelasınıda bu renk yapıp yatak odasında hıc renk olmayan bıseymı alsam
![]()