2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İnşallah canım arada aksilikler çıkarmış öyle diyorlar ama genelde böyle gitsin, arada ki sevgi saygı azalmasın önemli olan bu Hoppa

Evet kesinlikle, saygı azalmadan herşey halledebilir bencede..Bu arada çok geçmiş olsun canım.Bende yaklasık 7 yıldır migren hastasıyım, hatta bugünde tuttu yine..Seni o kadar iyi anlıyorum ki..Her ilacı da içemiyorum ben midemde ülser var..Tek m.... keserdi ağrımı o da geçen yaz mide kanamasına yol açtı, ölüyordum resmen.:KK43::KK43:
Allah kimseye vermesin..:KK43:

Evet kesinlikle, saygı azalmadan herşey halledebilir bencede..Bu arada çok geçmiş olsun canım.Bende yaklasık 7 yıldır migren hastasıyım, hatta bugünde tuttu yine..Seni o kadar iyi anlıyorum ki..Her ilacı da içemiyorum ben midemde ülser var..Tek m.... keserdi ağrımı o da geçen yaz mide kanamasına yol açtı, ölüyordum resmen.:KK43::KK43:
Allah kimseye vermesin..:KK43:
Offff ilk defa duydum onun mide kanamasına yol açtığını çok üzüldüm yaa :110: tahmin ettiğim ilaçsa çokta şaşırdım hafif sanıyordum ben onu o_O şimdi başın ağrıdığında ne yapıyorsun canım?

hayırlısı olsun inşallah..bizim söz nişan biarada olduHoppa
Bende öyle hatırlıyordum ama tam emin olamadım darısı bizim başımıza yaaa benimki de öyle olacak gibi konuşmuştuk seninle hatırladım :KK19:

Offff ilk defa duydum onun mide kanamasına yol açtığını çok üzüldüm yaa :110: tahmin ettiğim ilaçsa çokta şaşırdım hafif sanıyordum ben onu o_O şimdi başın ağrıdığında ne yapıyorsun canım?

Bende öyle hatırlıyordum ama tam emin olamadım darısı bizim başımıza yaaa benimki de öyle olacak gibi konuşmuştuk seninle hatırladım :KK19:
hıhı daha iyi oluyoo yaa fazla kalabalık olmadann aile arasındaa:KK39:

Canım özelden yazdım :)

tekrar geçmiş olsun cnm dikkat et kendine tekrar hayrlı olsun cnm nişan ne zaman cnm =)

Orya Orya ben ne yapıcam nasıl yetiştiricem, ne giyicem, ne ikram edicezv:KK17:

Canım benimm baban ne zaman gelsinler dedi?? Zamanın var dimi daha?Heyecan yapma yani yap ama güzel heyecanlar bunlar mutlu ol sıkıntı yapma hiç herşey güzel olur o zaman :) ne giyeceğine bakarız sonra daha erken sen kafanda renk belirle ama ona göre seçmen daha kolay olur kısa mı uzun mu istersin?Bir de evde mi olucak?İsteme söz mü? Söz nişan birlikte mi? Kafamda deli sorular :D Ama hepsini cevaplarız beraberce sen merak etme canımm ;) ;)

Canım benimm baban ne zaman gelsinler dedi?? Zamanın var dimi daha?Heyecan yapma yani yap ama güzel heyecanlar bunlar mutlu ol sıkıntı yapma hiç herşey güzel olur o zaman :) ne giyeceğine bakarız sonra daha erken sen kafanda renk belirle ama ona göre seçmen daha kolay olur kısa mı uzun mu istersin?Bir de evde mi olucak?İsteme söz mü? Söz nişan birlikte mi? Kafamda deli sorular :D Ama hepsini cevaplarız beraberce sen merak etme canımm :KK66: :KK66:

evet cnm sen merak etme elimizden geldince yardımcı oluruz sen merak etme cnm =)

Kızlar ben yatak örtümü atmıstım sizce pudramı daha ıyı olur kremmi yatak odasında. E mobılyam acık renk olacak krem yada beyaz yanı. Yatak örtüde krem alacaktım halılarda aynı sekılde bırtek perdedekı farbela renklı olacaktı. Mobılyada yatak baslıgında dolabında ınce detay olarak baska bı renk olurmu olmazmı bılmıyorumda sızce napsam lutfen fıkır verın ona göre alacagım :(

Örtümde bu işte bunun kremını alıyorum kırık beyaz gıbı nefret edıyorum ınsanların zorla kafamı karıstırmasından ya :KK43:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ben yatak örtümü atmıstım sizce pudramı daha ıyı olur kremmi yatak odasında. E mobılyam acık renk olacak krem yada beyaz yanı. Yatak örtüde krem alacaktım halılarda aynı sekılde bırtek perdedekı farbela renklı olacaktı. Mobılyada yatak baslıgında dolabında ınce detay olarak baska bı renk olurmu olmazmı bılmıyorumda sızce napsam lutfen fıkır verın ona göre alacagım :KK43:

cnm beyaz olmaz anne de sordum perdeye göre felanda alabilirsin cnm annemde oyle diyor fazla oyle cafcaflı olma cnm kulanışlı olsun gelinlik gibi felan alma ben oyle almadım sade aldım tabi sen nasıl istersin bilemem cnm

ay cnm cok guzel annemde cok begendi gösterdim perden nasıl renkler felan
Kuzum işte bunu degılde kremını alacaktım ama bugun dayımın karısı benım kafamı karıstırı ya :( bu resımdeki rengi al perdende bu sekılde olsun farbelası dedi. Ama yatak oda mabılyamı daha almadıgım ıcın karar veremıyorum. Hanı yatak baslıgım da renk olursa yada dolabımda :( oyuzden düz renk dusundum. Yada bu renk alıp perdenın farbelasınıda bu renk yapıp yatak odasında hıc renk olmayan bıseymı alsam :(

Kuzum işte bunu degılde kremını alacaktım ama bugun dayımın karısı benım kafamı karıstırı ya :KK43: bu resımdeki rengi al perdende bu sekılde olsun farbelası dedi. Ama yatak oda mabılyamı daha almadıgım ıcın karar veremıyorum. Hanı yatak baslıgım da renk olursa yada dolabımda :KK43: oyuzden düz renk dusundum. Yada bu renk alıp perdenın farbelasınıda bu renk yapıp yatak odasında hıc renk olmayan bıseymı alsam :KK43:

cnm bir sey olmaz mobıllaya ama dedin gibi yatak baslıgı ama perde uyum yakalayabilirsin cnm benimde belli degil ama aldım

Back
X