- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
evet kuzum adı da niş yeni ögrendimtatlım bu çok guzel ya bu sıra moda bu bayıldım ya =)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kuzum adı da niş yeni ögrendimtatlım bu çok guzel ya bu sıra moda bu bayıldım ya =)
selam tatlım nerelerdeydin :)
evet kuzum adı da niş yeni ögrendim![]()
merak etme kuzum
Teşekkür ederim kuzucumHepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan![]()
kartepede oturcam canım :)
Geçmiş olsun canım 20likler cidden bela gibi bişe.. Tamam canım zevkle zaman yaklaşsın bende nasıl bişe istediğimi oturtayım kafamda sonra yazarım sana =)Canim amerikan servislerini ben yapaym :)
Gunaydin kizlarr. Sabah sevgilimle disciye gittik onun 20ligi vardi ben de ayni saate randevu aldm dolgu yaptirdim. Ama sevdicegime kiyamam hic 20 lik berbat bisey![]()
Oo süper starcity çoo yakın bize yarında bakırköye gidecem bi bakarım capacityebizi çok yalnız bırakıyosun gelincik :)
marmarapark marmara forum starcity ve capacityde var diye biliyorum canım :)
ben günlük yatak örtüsünü ve fonları mobilyaları seçtikten sonra diktircem kuzum :)
ama sen yatak örtüsü krem yada pembe alsanda halı ve perdede uyum yakalarsın :)
Oo süper starcity çoo yakın bize yarında bakırköye gidecem bi bakarım capacitye
Selam canlar.. Bildirimlere cevap verdikten sonra selam vermekte tuhaf =) rüyamda gelinliklerle kabarık abiyelerle uğraştım hayırdır inşallah Wedding is coming =)))
![]()
bu çanta favorim benim bende almak istiyorum :)
ayyy foreverdaki her çanta bagırıyo beni all beni alll diyegüzel canta tatlım=)
ayyy foreverdaki her çanta bagırıyo beni all beni alll diye![]()
valla kendim için alışveriş yapmayı özledim ya :)evet cnm zaten kadının vazgecilmezlerinden bir ayakkabı diyeri canta bayılıyorum =)
valla kendim için alışveriş yapmayı özledim ya :)
bitsede kurtulsak artık kendime bişeyler almak istiyorum makyaj malzemeleri kişisel bakım ürünleri filanbende tatlım ama ne yapcaksin düğün hazrlıkları için =(
bitsede kurtulsak artık kendime bişeyler almak istiyorum makyaj malzemeleri kişisel bakım ürünleri filan![]()