- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy gerçekten mi aktardan almama gerek yok yani tamam artık içmeden önce biraz bekliyim :)ben yesil cayi cok uzun sure icen biri olarak soyluyorum bimden almistimBi farki yok. Tad olarak ona alismistim lipton aci geliyordu. poset cayi koyunca bardagin ustune bi cay tabagi kapat 4-5dk bekle demlensin. Sonra ic. Misss
![]()
ben bu işte varım :)o zamam ne yapyoruz bugun den sonra spor ama oncelikle ilk kilonuzu yazın simdi not yazın sonra bu ay duzenli cay yemek spor yapalım kızlar ve kendimizede baklım ona gore yani =)
aa merhaba canım iyiyiz sen nasılsın bırakma artık bizi:)Merhaba kızlar, nasılsınız? Geçerken bir uğrayayım dedim.
güzel bi tercih :)Bundan yaptırmayı düşünüyoruz canm :)
hoşgeldin tatlım nasıl bi gelinlik düşünüyosun :)Kzlar bu arada bende geldiiiiimmmm :) Gelinlikçiyle görüştüm bugün :)
Yok canım maalesef, sadece hal hatır sorayım dedim.. :)Tikkabilla Aramıza döndün dimii :)
İyi diyelim iyi olalım, temelli gelmedim kuzu, şöyle bir başımı uzatıyorum içeriye sadeceaa merhaba canım iyiyiz sen nasılsın bırakma artık bizi:)
Merhaba kızlar, nasılsınız? Geçerken bir uğrayayım dedim.
İyiyim ben de canım sağolasın, hoşbuldum :)iyiyiz canim senIyi ki geldin hosgeldin
![]()
o zamam ne yapyoruz bugun den sonra spor ama oncelikle ilk kilonuzu yazın simdi not yazın sonra bu ay duzenli cay yemek spor yapalım kızlar ve kendimizede baklım ona gore yani =)
ayyy bende byle yapıyorum :)
köfteyi bile yagsız kızarttım teflonda 3 tanecik :)
cola meyvesuyu hamur işi yok hayatımda :)
akşam 5 ten sonra bişey yemiyorum bol su içmeye çalışıyorum :)
mekik çekiyorum her yemekten sonra :)
Nasılsın canım :)
Canm benim sorunum okulda yemek yemek. Ama dediklerinin bi çoğunu yapıyorum:) tam dikkat edersem sonuç alcam galiba:)
Öyle canım 5kilo fazlam var![]()
canm biraz değil çok yağlı oluyo sabahta kahvaltı yapamıyorum acıkıncada ders anlatamıyorum ben. O zamanda tost yiyorum malesefDemeyi unuttum en Sevdiğim çikolatayı bile bıraktım :'( Ben okadar dikkat etmiyordum kuzum enerji içnde yağ karbonhidrat lazım yoksa kilo vereyim derken kasları eritme hesabahları 2dilim ekmekten birşey olmaz eti form tok tutmaz ki hem Açlığa dayanabiliyor musun hatunum
Iyiyim çok şükür canm konuda takılanlarla muhabbet etmece işte sen nasılsın :)
Okulda yemek yemek derken kuzum aslında sağlıklı besleniyorsun :) biraz fazla Yağlı olurlar ama bir şekilde dengelersin :) tempolu yürüyüş gibi okulla ev arası biraz mesafe varsa yürüyüş gibi![]()
Ben okul öncesi öğretmeni olduğum için hep ayaktayım canım ama yine bişey olmuyoben hep oturuyorum işte masabaşı çalışmak
Özledik canım ya avatar fotosu da değişmişMerhaba kızlar, nasılsınız? Geçerken bir uğrayayım dedim.
Bende ayaktayım ama bendede değişen bişe yokBen okul öncesi öğretmeni olduğum için hep ayaktayım canım ama yine bişey olmuyo![]()
tanışmada mı canım :)Kızlar yardımınıza ihtiyacım var..Özellikle aile tanışmasını atlatan kişilerdenBen ne giyicem, nasıl davranıcam, nasıl olacak yahuu
![]()
greenandblue Günaydın canımm benimm ahh ah bugünleride görücekmiydim ben demek geliyorlar
![]()
ohhhh ohh sen önce söyle bakalım sormuştum sana ben evde mi olucak diye uzun mu kısa mı giymek istersin istediğin bir renk var mı diye eski sayfalarda sormuştum tek tek ama görmedin sanırım hiçbirini
![]()
math27 Günaydın canım :)
fid Günaydınnn canım :)