2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben yesil cayi cok uzun sure icen biri olarak soyluyorum bimden almistim:KK53: Bi farki yok. Tad olarak ona alismistim lipton aci geliyordu. poset cayi koyunca bardagin ustune bi cay tabagi kapat 4-5dk bekle demlensin. Sonra ic. Misss:KK50:
ayy gerçekten mi aktardan almama gerek yok yani tamam artık içmeden önce biraz bekliyim :)
o zamam ne yapyoruz bugun den sonra spor ama oncelikle ilk kilonuzu yazın simdi not yazın sonra bu ay duzenli cay yemek spor yapalım kızlar ve kendimizede baklım ona gore yani =)
ben bu işte varım :)
Merhaba kızlar, nasılsınız? Geçerken bir uğrayayım dedim.
aa merhaba canım iyiyiz sen nasılsın bırakma artık bizi:)
Bundan yaptırmayı düşünüyoruz canm :)
güzel bi tercih :)
Kzlar bu arada bende geldiiiiimmmm :) Gelinlikçiyle görüştüm bugün :)
hoşgeldin tatlım nasıl bi gelinlik düşünüyosun :)

country-mutfak-modelleri-14.jpg

countryde neymiş diye sylenen odunun begendiği mutfak kızlar :KK70:

o zamam ne yapyoruz bugun den sonra spor ama oncelikle ilk kilonuzu yazın simdi not yazın sonra bu ay duzenli cay yemek spor yapalım kızlar ve kendimizede baklım ona gore yani =)

ben hayatta evde spor yapamam. Zaten 58kilo falanim ben boyum da 1.69. Kilolu degilim zayif da degilim. Sıklasmam lazim sadece. Daha once fitnessa yuzmeye gidiyordum birakinca boyle oldu. Diyet insani da degilim:KK53:

Ne zaman kilo vereyim desem veremedim. Kafama takmayinca da zayifladim bi ara 54e dustum yakismadi kollarim kurdana dondu:KK48:

Ben dusunce gucuyle zayiflicam kizlar:KK73:

ayyy bende byle yapıyorum :)
köfteyi bile yagsız kızarttım teflonda 3 tanecik :)
cola meyvesuyu hamur işi yok hayatımda :)
akşam 5 ten sonra bişey yemiyorum bol su içmeye çalışıyorum :)
mekik çekiyorum her yemekten sonra :)

Demeyi unuttum en Sevdiğim çikolatayı bile bıraktım :'( Ben okadar dikkat etmiyordum kuzum enerji içnde yağ karbonhidrat lazım yoksa kilo vereyim derken kasları eritme he :( sabahları 2dilim ekmekten birşey olmaz eti form tok tutmaz ki hem Açlığa dayanabiliyor musun hatunum

Nasılsın canım :)

Iyiyim çok şükür canm konuda takılanlarla muhabbet etmece işte sen nasılsın :)

Canm benim sorunum okulda yemek yemek. Ama dediklerinin bi çoğunu yapıyorum:) tam dikkat edersem sonuç alcam galiba:)

Öyle canım 5kilo fazlam var :KK43:

Okulda yemek yemek derken kuzum aslında sağlıklı besleniyorsun :) biraz fazla Yağlı olurlar ama bir şekilde dengelersin :) tempolu yürüyüş gibi okulla ev arası biraz mesafe varsa yürüyüş gibi ;)

X
Demeyi unuttum en Sevdiğim çikolatayı bile bıraktım :'( Ben okadar dikkat etmiyordum kuzum enerji içnde yağ karbonhidrat lazım yoksa kilo vereyim derken kasları eritme he :KK43: sabahları 2dilim ekmekten birşey olmaz eti form tok tutmaz ki hem Açlığa dayanabiliyor musun hatunum

Iyiyim çok şükür canm konuda takılanlarla muhabbet etmece işte sen nasılsın :)

Okulda yemek yemek derken kuzum aslında sağlıklı besleniyorsun :) biraz fazla Yağlı olurlar ama bir şekilde dengelersin :) tempolu yürüyüş gibi okulla ev arası biraz mesafe varsa yürüyüş gibi :KK66:
canm biraz değil çok yağlı oluyo sabahta kahvaltı yapamıyorum acıkıncada ders anlatamıyorum ben. O zamanda tost yiyorum malesef :(

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var..Özellikle aile tanışmasını atlatan kişilerden :KK14: Ben ne giyicem, nasıl davranıcam, nasıl olacak yahuu:KK43:

greenandblue greenandblue Günaydın canımm benimm ahh ah bugünleride görücekmiydim ben demek geliyorlar :D :D ohhhh ohh sen önce söyle bakalım sormuştum sana ben evde mi olucak diye uzun mu kısa mı giymek istersin istediğin bir renk var mı diye eski sayfalarda sormuştum tek tek ama görmedin sanırım hiçbirini :( :(

math27 math27 Günaydın canım :)

fid fid Günaydınnn canım :)

greenandblue greenandblue Günaydın canımm benimm ahh ah bugünleride görücekmiydim ben demek geliyorlar :D :D ohhhh ohh sen önce söyle bakalım sormuştum sana ben evde mi olucak diye uzun mu kısa mı giymek istersin istediğin bir renk var mı diye eski sayfalarda sormuştum tek tek ama görmedin sanırım hiçbirini :KK43: :KK43:

math27 math27 Günaydın canım :)

fid fid Günaydınnn canım :)

Orya Orya kuzu , görmedim eski yazılanları canım ya, leyla gibiyim bugünlerde..20 aralıkta aile tanışması olacak kuzu..Dha sonra kısmetse ocak sonu okullar tatil olduğunda isteme ve nişan olacak..Nişan evde olacak..Çok kısa giymek istemiyorum aslında servis falan yapıcam sonuçta..Nişan da uzun giyerim artık :)

Back
X