2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Himm bizde 3 kere filan görüştük onlar sık sık gidip gelmeyi seviyolar galiba az mi gorusuyoruz daha mi sık gitmeliyim diye dusundum :KK51: çalışmıyorum su an onlar da çık çık gel diyolar :KK69:

Benden söylemesi canım , çok muhabbet tez ayrılık getirir. Ben her cuma arardım , 1 hafta aramadım diye benden kötüsü yok oğluna şikayet etmiş , annemle de 2haftadr konuşmuyorlardı , kayınvalidende 2haftadır aramadı demiş... Herkes bir değil ama sonuçta gelin heryerde gelin , pek sevmezler kayınvalideler.

Benden söylemesi canım , çok muhabbet tez ayrılık getirir. Ben her cuma arardım , 1 hafta aramadım diye benden kötüsü yok oğluna şikayet etmiş , annemle de 2haftadr konuşmuyorlardı , kayınvalidende 2haftadır aramadı demiş... Herkes bir değil ama sonuçta gelin heryerde gelin , pek sevmezler kayınvalideler.

Ben şahsen böyle düşünmüyorum her cuma bende arıyorum annemi (artık annem sayılır) Konuşuyoruz çokta güzel hatta sözlümle konuşurken eve girdiğinde annesi soruyomuş Orya mı diye evet deyince istiyor beni konuşuyoruz kızım nasılsın diye aramasam bile cuma günleri adetten hep arıyorum arayamasam yoğun olsam vaktim olmayıp arayamadığımda annem merak edip arıyor kızım bu sefer de ben seni arıyım dedim diyo o yüzden aramızda hiç bir problem yok çok şükür.Kayınvalide,kaynana olarak değil de annem olarak görüyorum bende artık.. (benim fikrim bu şekilde ) HoppaHoppa

Ben şahsen böyle düşünmüyorum her cuma bende arıyorum annemi (artık annem sayılır) Konuşuyoruz çokta güzel hatta sözlümle konuşurken eve girdiğinde annesi soruyomuş Orya mı diye evet deyince istiyor beni konuşuyoruz kızım nasılsın diye aramasam bile cuma günleri adetten hep arıyorum arayamasam yoğun olsam vaktim olmayıp arayamadığımda annem merak edip arıyor kızım bu sefer de ben seni arıyım dedim diyo o yüzden aramızda hiç bir problem yok çok şükür.Kayınvalide,kaynana olarak değil de annem olarak görüyorum bende artık.. (benim fikrim bu şekilde ) HoppaHoppa

Bende böyle düşünürdüm , hatta derdim ki maşllah benim kayınvalidemle aram çok iyi vs diye. Sözlenmeden önce her cuma aramaya başladım ve bende çalışıyorum müsait olamıyorm her zaman. İlk başlarda beni arardı ne zaman nişan oldu kayınvalidem beni pek aramadı. Ben aradım , hiçte yakınmadım , neden aramıyor demedim vs...
Bir cuma günü için aradım 2kez çaldırdım açan olmadı , o gün kayınpedrimle konuştuk anneme selam söyle demiştim. Sonra ki haftada dakikam yoktu, o haftasonuda beni oğluna şikayet etmiş , gelin beni 2 haftadr aramıo demiş :KK43: O kadar kırıldım ki, ben arayamadım o zaman keşke kayınvalidem arasaymış, nişan oldu bitti bize hiç gelmediler hep benim ailem gitti, ben bunu bile sorun etmemişken 1hafta aramayınca kötü olan bendim ve bizi kavga ettirdi, ve nişanlımda tüm çıplaklıyla bliodu neden arayamadığımı. Nişanlım yine de beni ve annemi suçladı kalbimi çok kırdı, hiç sevmediğim mide bulandırı olaya döndü. İnşallah canım seninkisi böyle devam eder hep. Çoğu gelin bu yüzden çok dertli .

kuzum benim sabah kahvaltısı alışkanlığım hiç yoktu zaten yeni yeni başladım rahat saat 2 ye kadar bişey yemeden durabilirdim...
2 den sonra ne bulsam yiyodum o ayrı tabi:)
eti form gerçekten tok tutuyor canım:)

sakin olcaksın tabi ki:)
ben siyah giymiştim tanışma olduğu için özellikle bana yakışan renkleri isteme ve nişana bırakmıştım:)
akşam yemegine gelmişlerdi
kapıda hoşgeldiniz dedikten sonra herkes oturunca ellerini öpmüştüm biraz sohbetten sonra yemekler yendi sonra çay ve tatlı verdik:)
bence tanışmada sakın kahve yapma istemeye yakışır :)

çok geçmiş olsun canım :)

aaaa bu benim tepsimden ya canım :) ben yükselti yaptım kuzum daha şık duruyor :)
10841423_1587821811440892_766116159_n.jpg
Kiiiz. Senin mendilde t c yaziyor ama durumunda aliye aşik bi hatun yaziyo o_O
Beğendim canım benim bende nişanım için aynalı düşünüyorum zaten .. Fiyat olarak ne kadar peki? Yükselti almaya karar verirsen onları da öğrenebilir miyim canım :) :) Eminim yaptırdığın çok güzel olucaktır :KK66:

Ben 25 e yaptirdim kuzum ama ben organizasyonls ugrasiyorm die o fiyata yapti. :KK47:

Bende böyle düşünürdüm , hatta derdim ki maşllah benim kayınvalidemle aram çok iyi vs diye. Sözlenmeden önce her cuma aramaya başladım ve bende çalışıyorum müsait olamıyorm her zaman. İlk başlarda beni arardı ne zaman nişan oldu kayınvalidem beni pek aramadı. Ben aradım , hiçte yakınmadım , neden aramıyor demedim vs...
Bir cuma günü için aradım 2kez çaldırdım açan olmadı , o gün kayınpedrimle konuştuk anneme selam söyle demiştim. Sonra ki haftada dakikam yoktu, o haftasonuda beni oğluna şikayet etmiş , gelin beni 2 haftadr aramıo demiş :KK43: O kadar kırıldım ki, ben arayamadım o zaman keşke kayınvalidem arasaymış, nişan oldu bitti bize hiç gelmediler hep benim ailem gitti, ben bunu bile sorun etmemişken 1hafta aramayınca kötü olan bendim ve bizi kavga ettirdi, ve nişanlımda tüm çıplaklıyla bliodu neden arayamadığımı. İnşallah canım seninkisi böyle devam eder hep. Çoğu gelin bu yüzden çok dertli .

Hay Allahımm üzüldüm şimdi senin adına..İnşallah böyle devam etmez canım ne diyim . Çok şükür öyle bir derdim sorunum yok benim

Hay Allahımm üzüldüm şimdi senin adına..İnşallah böyle devam etmez canım ne diyim . Çok şükür öyle bir derdim sorunum yok benim

İnşallah canım ya. Kayınvalidenin böyle yapması pek koymadı da nişanlımın bana o gözle bakması, olaya bu şekilde yaklaşması beni kırdı, inşllh hatasını anlar ne diim.

Ne güzel canım benim ya , benim annemin iki tane kayınvalidesi var ve o kadar yıl geçmesine rağmen 1 kez en ufacık bir tartışması yok .

İnşallah canım ya. Kayınvalidenin böyle yapması pek koymadı da nişanlımın bana o gözle bakması, olaya bu şekilde yaklaşması beni kırdı, inşllh hatasını anlar ne diim.

Ne güzel canım benim ya , benim annemin iki tane kayınvalidesi var ve o kadar yıl geçmesine rağmen 1 kez en ufacık bir tartışması yok .
Yani sonuçta durumu biliyomuş nişanlın böyle yapmaması lazım ama aralarındaki konusmayı bilmiyosun istemeden sana patlamış olabilirde canım. Ayrıca senin annenin kayınvalideni arama gibi bir zorunluluğu yok yani o arasın anneni

Kizlar, nasilsiniz?
Uzun bir suredir kopmus durumdayim. Kim, nerede, ne yapti haberim yok..
Beni sorarsaniz gecenlerde isten eve gidecekken is yerinin kapisinin onunde dustum... Ambulansla hastane yollarindaydim. Bir suredir evdeyim. Gelinlik provalarim bile aksadi, ayagimi basamiyorum hala tam olarak... Dun ise gittim ilk defa ama bina cok buyuk, bir basindan bir basina yuruyemedim bile... Gerisin geri dondum ben de eve... (universite eve uzak oldugu icin universitenin yurdunda kaliyorum normalde haftaici)
Canım benim yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm geçen aklıma gelmiştin nerde bu kız birden bire yok oldu diye nasıl düştün canım o derece kötü oldu sonucu? İleri ki sayfalarda anlattıysan tekrar yazmana gerek yok kuzum şimdi okuyacam tüm yazılanları Allah şifa versin tekrar :KK43:

Canım gelinliğim bindallımı aldım :) davetiye kına malzemeleri takı kurdelaları ve kuşaklar kaldı:)
Canım bindallıyı gelinliklçin mi verdi ayruıca mı aldın? Bir de ne kadara aldın ve kiralamayı düşünmedin mi bana daha mantıklı geliyor?
günaydın kuzum geçen bi haber gördüm garajlarda ürün satıyolar ya bugün ögrendim starcitydeymiş hala devam ediyor mu bilmiyorum ama haberlerde gördüğüm ayakkabılara montlara aşık olmuştum resmen :)
kaç kilosun kuzum bugün bende tartılcam gözümü karartıp :D
yeşil çay içtim sabah 1 dilim kek
1 yumurta zeytin peynir ve şekersiz çay :)
Aaaaa inşallah devam ediyordur bu haftasonu sevdicekle gidelim diyoruz starcity'e o_O Kilomu söylemem canım ellerim titrer kalbim sıkışır şu dünya da bi Allah bi ben biliyoruz kilomu :p Sen tartıl boşver gaza getirir seni kilonu öğrenmek bir de son bikaç gündür dikkat ediyorsun az da olsa farkeder tartıda
pof benimde göğüsüm yok popom yok , ayva göbüşüm var ve bacaklarım kalın .göğüsten ve popodan kilo alma yöntemi var mı ki :KK53:
Popodan benim de ihtiyacım var canım yaa bacak-kalça-basen 0 bende hiçbiri yok dediğin gibi göbek var belimde kalın o kadar göğüslerim dolgun ama büyük değil gayet yeterli büyümesini istemem ama popom azıcık şişse yaaa resmen tepsi popoyum :KK43:

Back
X