2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalımm

Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalımm
Günaydın kızlar dün okuldan sonra sevdicekle sinemaya gittik geç geldik dönemedim size:) bugünde dersim olmamasına rağmen erkenden uyandım :KK43: şimdi yatak keyfi yapcam :)

Günaydınnnnn:KK68:

math27 math27 pazar günleri bende uyanıyorum, gözlerimi sımsıkı kapıyorum, zorla geri uyutuyorum kendimi :D

Ben hala elbise bulamadım ya , dün baktım bir mağazaya hep aynı şeyler :KK12: Ablama da sipariş verdiğim tepsiyi gösterdim büyük dedi..sonra bende alıcı gözüyle tekrar baktım gerçekten büyük ve ağır :KK14: Yarı ücreti de ödemiştim :KK53::KK53:
Canım 5 dk lık bi tören zaten büyük olması o kadarda önemli değil :)

Uyumaya çalşırken üst kat bi güzel ne varsa silkeledi. Sinir oldym hepsi odama doldu havalansın diye açmıştım. Şimdide son ses müzik dinliyo :KK43:

Ayy hiç sevmem yaa tmm bende silkelerim ama önce bakarım alttakinin camı açıksa sonra silkelerim müzikte dinlerim ama son ses değil sonuçta o binada bi tek ben yaşamıyorum ki

greenandblue greenandblue Canım bulursun daha bir yere gitmedin ki gezicen mağazaları üstünde denicen belki hiç ummadığın bir renk ve model güzel durucak bilemezsin ki , tepsiye gelince math27 math27 haklı büyük küçük ne önemi var hem zaten söz nişan bir olucak demiştin sanırım o kadar da önemli değil büyüklüğü hem o kadar da çok büyük değil üzerine yükseltici yanlarına da güzel bir kaç yapma çiçek koyarsan makas yükselticiler vs.. çok hoş durur o kadar büyük kalmaz elde ;)

Back
X