Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama erkenden uyandım yagreenandblue Günaydınn canımm
YEKTA61 Günaydın canım ben iiyiyim sen nasılsın?
math27 Günaydın canımm ohh ne güzel akşam sinema sabah keyifff
![]()
Çok şükr tatlımm iyiyim dün çok yoğundum giremedimm.greenandblue Günaydınn canımm
![]()
Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalımm
greenandblue Günaydınn canımm
![]()
Günaydın kızlar,güzel birgün olsun hepimize
[
Günaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalımm
Günaydın kızlar dün okuldan sonra sevdicekle sinemaya gittik geç geldik dönemedim size:) bugünde dersim olmamasına rağmen erkenden uyandımşimdi yatak keyfi yapcam :)
Günaydınnnnn
math27 pazar günleri bende uyanıyorum, gözlerimi sımsıkı kapıyorum, zorla geri uyutuyorum kendimi
![]()
Ne güzel taktik![]()
Pek etkili olduğu söylenemez ama, zaten çok uyuyunca saf gibi oluyorum ben![]()
Uyumaya çalşırken üst kat bi güzel ne varsa silkeledi. Sinir oldym hepsi odama doldu havalansın diye açmıştım. Şimdide son ses müzik dinliyoGünaydınnnnn
math27 pazar günleri bende uyanıyorum, gözlerimi sımsıkı kapıyorum, zorla geri uyutuyorum kendimi
![]()
Canım 5 dk lık bi tören zaten büyük olması o kadarda önemli değil :)Ben hala elbise bulamadım ya , dün baktım bir mağazaya hep aynı şeylerAblama da sipariş verdiğim tepsiyi gösterdim büyük dedi..sonra bende alıcı gözüyle tekrar baktım gerçekten büyük ve ağır
Yarı ücreti de ödemiştim
![]()
Uyumaya çalşırken üst kat bi güzel ne varsa silkeledi. Sinir oldym hepsi odama doldu havalansın diye açmıştım. Şimdide son ses müzik dinliyo![]()
Uyumaya çalşırken üst kat bi güzel ne varsa silkeledi. Sinir oldym hepsi odama doldu havalansın diye açmıştım. Şimdide son ses müzik dinliyo![]()
Canım 5 dk lık bi tören zaten büyük olması o kadarda önemli değil :)