2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben geldiiiim:) evimi temizledim :) banyo kaldı bi onuda kendimi temizlerken temizlicem:) bi sınıfın yazılısı kalmıştı onu da okuyayom bari:) bana dua edin sabrım taşmasın:)

Bu kuzucum :KK70:

images.webp

begendin mi :)
mangoda canım farklı renkleri desenleri var adil ışıktada var benzer modeller bir iki tane :)
valla kendim içinmiş gibi baktım kış olduğu için böyle bişey tercih ederdim kesinlikle :)

Çok teşekkür ederim canım, aslında şifon yoktu aklımda ama bence gayet olabilir yani sonuçta şık duruyo ikiside..Ben bunlara yarın bakayım..En azından bunların aynısı olmasa da değişik renkler vardır..Çok sağol canımm:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Canım kusura bakma yeni bakıyorum mesajlara daha bi kaç gündür ugrayamadım buraya özledim sizi valla :)

Prenses istiyorum canım hep straplez istemiştim ama artık her gelin straplez giydi ve sürekli cekıstrmek ıstemıyorum dantel agırlıklı olucak sanırım :)
Canım dantel acaip asalet katıyor muhteşem modeller var ben açık olsaydım bir dk bile düşünmeden starplezin üst kısmını dantel yaptırırdım :KK36: Prenseste sonuna kadar arkandayım bana yakışmazmış prenseeeeeeeesssssss :cry::cry::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Hiç canını sıkma ya bundan sonra bişeylere alışmaz şikayette etmez yani bu genel bi durum hepsi aynı gel git ara sor istiyolar ama alışınca yapmayınca sorun olabiliyo :)
:KK45: sıyırdım vallah

Ben geldiiiim:) evimi temizledim :) banyo kaldı bi onuda kendimi temizlerken temizlicem:) bi sınıfın yazılısı kalmıştı onu da okuyayom bari:) bana dua edin sabrım taşmasın:)
Sabırla oku canım inşallah bütün kuzucuklar 100 almıştır :)

baba mantığı çok net gerçekten :)
ama inan daha iyi oluyor önceden birbirlerini görmeli hem isteme günü daha az stresli olur herkes düşünsene herkes birbirini görmüş iki çift laf etmiş oluyo:)
bi anda gelip selam biz kızınızı istemeye geldik demiyolar :)

Haklısın stres daha azalmış oluyo, Bizde kız alma biraz zor oluyo :KK14: Eniştem bize 6 defa gelmişti..İlk tanışmaya geldiklerinde babam köye kaçtı 4 ay gelmedi..Şimdi öyle olmaması için uğraşıyoruz :KK53::KK53:

Canım dantel acaip asalet katıyor muhteşem modeller var ben açık olsaydım bir dk bile düşünmeden starplezin üst kısmını dantel yaptırırdım :KK36: Prenseste sonuna kadar arkandayım bana yakışmazmış prenseeeeeeeesssssss :cry::cry::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Kim demiş onu geline her türlü yakışır dinleme kimseyi nasıl istiyosan öyle yap bende haddınden fazla kabarık ıstıyorum dedım sana uyabılcek derecede yaparız dedı asırı olucak dedm istiyorum öyle olucak :D omuz kısmını dantellı dusunuyorum bende canım dur aklımdakı modelı gonderym bak

Kızlar kazanlı ütümü inşallah philips alıcam ama bir sürü modeli var biliyorsunuz ısı ayarı barı basıncı neyse bunlar en az kaç olmalı bileniniz var mı? Bazı modeller indirime giriyor geçen mall of istanbulda sordum 900den 650'ye düşmüş güya şimdi özelliklerini bilirsem acaba gerçekten 900lük bi model mi ona göre satın alıcam ama kampanya oyunlarındansa bilemiyorum o_O

Canım bende senin gibiydim, en sonunda karar verdik aldık phlipsin mor renkli olanını..Ama baya büyük yahu, kaba saba birşey :KK57::KK57: Nereye koyucam merak ediyorum :KK51:

Kızlarrr kimsecikler yokken patronumda gitmişken ben bi ofisimi temizliyim görüşmek üzere :KK54:

Haklısın stres daha azalmış oluyo, Bizde kız alma biraz zor oluyo :KK14: Eniştem bize 6 defa gelmişti..İlk tanışmaya geldiklerinde babam köye kaçtı 4 ay gelmedi..Şimdi öyle olmaması için uğraşıyoruz :KK53::KK53:
Hahahaha köye niye kaçtı baban :KK48: 6 kez vayy beee harbiden zormuş kız almak yine pes etmemişler helal olsun

Canım kusura bakma yeni bakıyorum mesajlara daha bi kaç gündür ugrayamadım buraya özledim sizi valla :)

Prenses istiyorum canım hep straplez istemiştim ama artık her gelin straplez giydi ve sürekli cekıstrmek ıstemıyorum dantel agırlıklı olucak sanırım :)
ben prenses düşünmüyorum ama dantel gerçekten asil duruyor bi gelini çok zarif gösteriyor :)
bu ne hamaratlık hatun :)
Aaaaaaa olmadı bak şimdi ütü, elektrikli süpürge, porselen yemek takımı hikaye alman gereken ilk şey maşrapaydı :KK12:
ayyy dışarı çıkınca alıyım bi tane :D
Çok teşekkür ederim canım, aslında şifon yoktu aklımda ama bence gayet olabilir yani sonuçta şık duruyo ikiside..Ben bunlara yarın bakayım..En azından bunların aynısı olmasa da değişik renkler vardır..Çok sağol canımm:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

şifon uzun kol yada fakir kol olabilir bence farklı renk desenleride var :)
ayy babamda tanışmaya gelceklerinin önceki akşamı beni uyandırıp syle kızım gelmesinler babam iş için Ankaraya gitti ne zaman gelir bilmiyoruz de:KK70:

Canım bende senin gibiydim, en sonunda karar verdik aldık phlipsin mor renkli olanını..Ama baya büyük yahu, kaba saba birşey :KK57::KK57: Nereye koyucam merak ediyorum :KK51:
Bide o sorun var yer meselesi bizim ev 90 m2 benim dolabıma ve üstüne zaten aldığımız çeyizleri koyduk kapının yanında ki yüklükte benim eşyalarla dolu odamın bi köşesinde durur herhalde o_O daha büyük olsa zaten mağazada bırakırdım zamanı gelince alırdım

çeyiz hazırlayan gelinciğin dramı diye kitap çıkarcam:KK19:

Kuzum çok iyi düşünmüşsün :-) çıkar kitabi ilk ben alıcam :KK45:

Kesinlikle yaaa yeni bir ev aile kuruluyor yani koltuğundan maşrapaya kadar her şey lazım :110:

Aynen kuzum benm maşrapam yok ama mandalım var nihalem varrr :-)

Kuzum benm bizim bir akrabamızda öyle yaptı kızını istemeye geldiler baba evden gitti köye:( benm babada çok zor biri yaa Allah'tan askere gitti de benmki ufak ufak şaka Arasında geçiyoruz Lafı:-) canım sen nereliydin :oops:

Kızlar ya benimde aklıma takıldı rahibe duvak yaptırsam yüzüm salona girerken kapanmıcak mı:(

ben prenses düşünmüyorum ama dantel gerçekten asil duruyor bi gelini çok zarif gösteriyor :)

bu ne hamaratlık hatun :)

ayyy dışarı çıkınca alıyım bi tane :D

şifon uzun kol yada fakir kol olabilir bence farklı renk desenleride var :)
ayy babamda tanışmaya gelceklerinin önceki akşamı beni uyandırıp syle kızım gelmesinler babam iş için Ankaraya gitti ne zaman gelir bilmiyoruz de:KK70:
Nazar değdirme dur:))) bu aşk gelmişken kalsın bende:)

Back
X