• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya sorma valla.. Bide biz kapalıyız ya açınca o saç ne halde olacak acep..

Yani eve gidince ne yapcaz ilk mesela, gelinliği o mu çıkaracak, çıkarırsa duramaz o :KK70: Ben duş almak isterim mesela.. O gerdek namazı falan nasıl olacak, ya saçma belki ama kafamda kuruyorum bazen.. :p

Canım gelinliğini kocan çıkarır yanii :D Sonra duş alır namazınızı kılarsınız ikinizde (şükür namazı) daha sonrada o olur yanii

5 sene beklemişim tabii ki göbek atıp oynucam :) Sonuçta herkes düğünden sonra ne yapılacağını biliyor ben utanmam şahsen öyle zaten eve girdikten sonra ikimizde telefonları kapıcaz :-):-)
Kapatın anacıım kapatıııııın o gece sevdiceğinle sizin geceniizz.. Aman sabahlaar olmasıııınnn:KK48:
bende her düğüne gittiğimde onu düşünüyorum ayy bi kaç saat sonra mercimek fırında diyorum:confused:
Aynen tatlım:KK53: Bi kaç saate yandı gülüm keten helva die içimden geçiriyorum ahahahaha:KK70:

Peki bişey sorucam kızlar ben bu yüzden ilk gece saten gecelik değilde daha uzun ve penye pijama takımı giymeyi düşünüyorum sırf saldırma ihtimali azalsın diye :KK70: neyse szin kafanızda var mı
ben oturur ağlarım bide yabancı yerde uyuyamam evimizdeki salon bile yabancı bana uyuyamam başka yastıkta yatamam herşey dert bana o gece çok mızmızlanırım ben:KK70:
Ahahah ay o dert bendede var yabancı yerde hiç uyuyamam bi kaç gece geçmesi lazım anca :D
Benimde aynı sıkıntılardan migrenim tutar kesin :KK70:

Peki bişey sorucam kızlar ben bu yüzden ilk gece saten gecelik değilde daha uzun ve penye pijama takımı giymeyi düşünüyorum sırf saldırma ihtimali azalsın diye :KK70: neyse szin kafanızda var mı

Ay cümlenin geri kalanı nerde :KK53: tekrar yazayım: Peki bişey sorucam kızlar ben bu yüzden ilk gece saten gecelik değilde daha uzun ve penye pijama takımı giymeyi düşünüyorum sırf saldırma ihtimali azalsın diye :KK70: neyse szin kafanızda var mı ne giyeceksiniz ilk gece yani o işi ilk geceden yapmak istemeyenleriniz? :KK15:

MasaAllah kızlar ne konustunuz boyle size yetisemiyorum. Haftasonunun acisini cikardiniz sanirim :))

ben oturur ağlarım bide yabancı yerde uyuyamam evimizdeki salon bile yabancı bana uyuyamam başka yastıkta yatamam herşey dert bana o gece çok mızmızlanırım ben:KK70:
Ahahah ay o dert bendede var yabancı yerde hiç uyuyamam bi kaç gece geçmesi lazım anca :D
Kızlaaar yabancı yerde olmuycaksınız amaaa sevdiceğinizle koyniş koyniş ohhh hîç olmadığı kdr rahat ve huzurlu uyuycaksınııız:KK14:

herşey dert bize:KK70:
benim belli kuzum victoria secrettan almıştık üst dantel sırt dekoltesi var altıı yere kadar uzun tül bi gecelik
bide bunun sabahlığı var saten yaka kısmı ve kolları fransız dantelli onu giycem :)

Kızlaaar yabancı yerde olmuycaksınız amaaa sevdiceğinizle koyniş koyniş ohhh hîç olmadığı kdr rahat ve huzurlu uyuycaksınııız:KK14:
Allahımmmmmmm nasıl özlettin sevgilimi bana :KK61: oyyyy ne tatlı olur onun koynunda uyanmak yaa sıcacıkkk kuşum benim yaaaaaaaaaa :KK68: Allahımmmmm ne olur bi aksilik kötü bişey çıkmasında evlenelim hayırlısıyla afiyetle hepimiz :KK8:

Back
X