- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Hatun aştı kendini durduramıyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok begendiğim bi iki tane alıcam canım çok fazla abartmıycam aklımda kalmasın heves ettim
ayyy ben karışık gidiyorum canım benimde daha sütyen takımım filan yok![]()
valla aştım kendimi aklımda kalmasın dolabımda kalsın diyerek gördüğüm herşeyi alabilirimAl gitsin o zaman aklında kalcagnda dolabında kalsın![]()
neler var listede :)Balayına lıste yaptım bnde onları almaya baslıcam yavastan gordukce
çook güzeeellKızlar el cicegimde tamamdır yanında yaka çiçeğide hediye nasıl kızlaar :)
Eki Görüntüle 1338307 Eki Görüntüle 1338309
Bikiniler mayolar plaj kıyafetleri şortlar elbiseler sandaletler terliklerneler var listede :)
Canım normalde ne kadar kullanıyosan ona göre al. Ben bi tane takım almıştım bi tanede ayrı aldım. Bi tane daha alırım muhtemelen. Zaten benimde var bi kaç tane:) Bide pierre cardin almıltım 3yıldır hiç bişe olmadı :)kaç tane olmalı peki canım ya
ayy daha bu kısmı araştırmadım benBikiniler mayolar plaj kıyafetleri şortlar elbiseler sandaletler terlikler
Canım güneş korucuyu falan alıcam şimdi kışın uygundur eczane ürünü alıcam zaten balayına gtmesemde korucuyumu değiştrmeyı dusunuyodum dermokozmetık bı urun bakıcam da hangı marka ıyıdır bnu bılmıyorum..
Neler götürmeli ki fikir verim bana![]()
toplamda kaç takım oluyo canımCanım normalde ne kadar kullanıyosan ona göre al. Ben bi tane takım almıştım bi tanede ayrı aldım. Bi tane daha alırım muhtemelen. Zaten benimde var bi kaç tane:) Bide pierre cardin almıltım 3yıldır hiç bişe olmadı :)
Bende gelinlik için büstiyer almadım ama jartiyer aldım :)hayalseverrr bunlardan çok alma canım bence tabikide bu benım fıkrım ama gıylcek bişey değil bunlar bence.. Ben sadece gelinlik içine almayı düşünüyorum.. Glinliğin içine dikilme imkanı varsa diktircem büstiyeri kalıp gibi dursun hiç katlanmasın istiyorum cunku :)
İçine büstiyerde alsaydın ya takım olsaydı mademBende gelinlik için büstiyer almadım ama jartiyer aldım :)Orya tayt olmaz diyince:)
Araştırmaya başla o zaman bana yardımcı olunayy daha bu kısmı araştırmadım ben
toplamda kaç takım oluyo canım![]()
Canım bi tane sütyen çamşır takımım var bi tane ayrı sütyenim var bi tanede jartiyer oldu işte:) tek bi sütyen alacam :) bide alt çamaşırlarıma bakacam duruma görede onları alacam:) 2 3 tane de çıtçıtlı badi alırsam iç çamaşırı pijema kısmını kapatmış olurum:)ayy daha bu kısmı araştırmadım ben
toplamda kaç takım oluyo canım![]()
ayyy ben bu işi abartcam sanırım :)Canım bi tane sütyen çamşır takımım var bi tane ayrı sütyenim var bi tanede jartiyer oldu işte:) tek bi sütyen alacam :) bide alt çamaşırlarıma bakacam duruma görede onları alacam:) 2 3 tane de çıtçıtlı badi alırsam iç çamaşırı pijema kısmını kapatmış olurum:)
Bende öyle yapcam gibi gözüküyoayyy ben bu işi abartcam sanırım :)
Canım rahat olmuyomuş o yüzden almadım. Sadece sütyenle oluyo mu bilmiyorum da yaİçine büstiyerde alsaydın ya takım olsaydı mademben gelinliğin üstüne diktirmeyi düşünüyorum canım büstiyeri
Canım günlük hayatta ne kadar kullanırsan öyle al :) arkadaş diyo ki bebek olana kadar al ben doldurdum aldım bi çoğunu kullanmadım diyo :)ayyy ben bu işi abartcam sanırım :)
Kızlar yaa evet balayı listesi oluşturalım :))Araştırmaya başla o zaman bana yardımcı olun![]()
Olur canım sütyenlede ben sadec kalıp gıbı dursun ıstıyorum durusu konusunda takıntılıyımda o yuzden oyle dusundum canım ama sutyenlede olur bence :)Canım rahat olmuyomuş o yüzden almadım. Sadece sütyenle oluyo mu bilmiyorum da ya![]()