• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba bende geldiimmm :KK70:
Ben çocukluk aşkıyla evlenenlerden olacağım inşallah :D
14 yaşımda tanıştık 2006 senesinde :KK49:
12.10.2014 tarihinde nişanlandık :KK9:
2015 Kasım gibide düğün düşüyoruz ama daha gün almadık kısmetse inşallah :KK60:

Hosgeldin canim, benimde yasim 25, 2003 yilinda tanistik sevgilimle, bende senin gibi 14 yasindaydim, o da benim cocukluk askim, ilk ve tek askiiiim
Ayy biz de sevdicegimle 2006 da tanistik. Ama bizim evlenmemize daha var :KK51::KK48:

Kizlaar napiyosunuz bakalim
Orya Orya canimm guzel hatta harika bi pazar olmus senin icin cok svindim canim benimm
greenandblue greenandblue canim elbisene bayildimm insallah her sey cok guzel gecer senin icinn
Baska bisey kacirdim mii:eek:

Kizlar su balayi listesine bi egilelim benimde kafami kurcaliyor. Simdiden alsak mi. Daha ic giyimi de halletmedim:/

Ben bu konuya biraz zaman ayirayim bugunden itibaren :))))

Nişanlım diyo ki benim kalın bi taytım var bunun beyazını da al gelinliğin altına giyersin üşüme diyoo:) biliyo benim taytsız gezmiceğimi bende dedim merak etme aldım ben gelinliğin altına giyeceğim şeyler dedim:)

Uhuuuuuuuu cevaba bak senn :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kizlar su balayi listesine bi egilelim benimde kafami kurcaliyor. Simdiden alsak mi. Daha ic giyimi de halletmedim:/

Ben bu konuya biraz zaman ayirayim bugunden itibaren :))))
Evet ya herkes ne gerekse aklına gelenleri yazaın listemiz olsun:)

Kizlaar napiyosunuz bakalim
Orya Orya canimm guzel hatta harika bi pazar olmus senin icin cok svindim canim benimm
greenandblue greenandblue canim elbisene bayildimm insallah her sey cok guzel gecer senin icinn
Baska bisey kacirdim mii:eek:

Canım çok sağol evet harikaydııı :) Ben iyiyim sağol sen nasılsın ne zamandır yoksun ??

Kızlarrr ben davetiye bakmaya çıkıyorum :) döndüğümde doğum kontrol yöntemleri hakkında bilgi sağlıcam size:)))

Kizlar balayi icin karar verdini mi, gerci benim hala zamanim var eylule kadar, ama merak ettin

Back
X