- 4 Aralık 2014
- 460
- 229
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi tatlım ne olsun bi filme dsalmışım tamamen unuttum burayı yaaselam cnm nasılsın kuzu ne var ne yok gecelik bende aldım ama jartiyer almadım galıba=)
Kuzu sağlık açısından bi sorunu yoksa merak etme ya sevgisini dokunarak gösteremeyenlerdendir yada sana haddinden fazla saygı duyuyordur ve böyle dokunmalar sevgi gösterileri basit geliyor olabilir ama muhtemelen birincisiYa arkadaş milletin sevgilisi bayılır sarılsın öpsün, benim sevgilim kendi yapmıyo, ben yapınca bi de odun odun duruyo. Çıldırayım ben o zaman.
Canım çoktan yaptık bitti bile bi etekle bi ayakkabı alabildik hem akşam oldu hemde benmim bir türlü bişey beğenememelerim sayesindetatlım hayrlı olsun madame cocoyu reklam var bilmiyor ben ordan alış veriş yapmadım ama giderisiniz bakarsınız begenmezsen dersin anne burda güzel yok ben boyle duydum dersne kadın sesini kırmaz merak etme cnm iyi alışversler kuzu=)
Kuzu eteğini kestiriyorum biraz yarın teslim alıcam o zaman atarımelbise bulamadım kuzum henüz :) ayy gidip gelip oyshoya bakıyorum deliricem :)
taytlı takımda gözüm var nolcak bilmiyorum :)
aldımm demekle olmaz biz resim isteriz :)
katıldın bile tatlım hoşgeldinn :)
iyiyiz tatlım biz bu aralar olur gerginlikler niye tartıştınız ki
nereye basit geliyor yaa, ben onun yüzünden sırnaşık gibi duruyorum, kendime kızıyorum bu sefer. Ne gıcık sevgilim var benim ya. Ben de çok severim öyle şeyi, göremedik gitti :)İyi tatlım ne olsun bi filme dsalmışım tamamen unuttum burayı yaa
Kuzu sağlık açısından bi sorunu yoksa merak etme ya sevgisini dokunarak gösteremeyenlerdendir yada sana haddinden fazla saygı duyuyordur ve böyle dokunmalar sevgi gösterileri basit geliyor olabilir ama muhtemelen birincisi![]()
Hahahaha yerim seniiiiiiiiiiiiiGidiyom ben ağlıycam ya. Tam bir kütükle evleniyorum.
Dün dedim ya ilk gece korkusu falan, niye korkuyorum ki ben bi şey olmaz ki![]()
hahahaha ayy güldüm, allah da seni güldürsün :)))Hahahaha yerim seniiiiiiiiiiiiikuzu senin anlattığın erkek tipleri genelde çok çekingen olur hani hiçte öyle görünmezler ama fiziksel temas konusunda çekingen olurlar ilk gece için bencede korkma ama merak etme sadce zamanı gelsin hepimizinkinden beter olur yeterki atlatsın o da aynı durumu açılır biraz ve sürekli ister seni gördükçe
![]()
Canım sırnaşık olsan ne olur karı koca arasında iki tarafta sırnaşık olabilir (tabi evlendikten sonrasını kastediyorumnereye basit geliyor yaa, ben onun yüzünden sırnaşık gibi duruyorum, kendime kızıyorum bu sefer. Ne gıcık sevgilim var benim ya. Ben de çok severim öyle şeyi, göremedik gitti :)
Öyle olur gibime geliyor kaç kişiden duyuyoruz yani bugünleri ararsınhahahaha ayy güldüm, allah da seni güldürsün :)))
öyle mi dersin canım, hepinizinkinden beter olursa yalnız atarım havamıayy nerde o günler, ama bakarsın adamı evlenince bi açarım piiiiuu uçar
![]()
Hoşbuldum canımcım
Öyle olur gibime geliyor kaç kişiden duyuyoruz yani bugünleri ararsın
Hoşbuldum canımcımburdaydım ama filme daldım saatlerdir yaa neyse napıyorsunuz bakalım millet yatmıştır artık
Yok canım benim sağlıkla ne ilgisi var. Dediğin gibi sanırım ya evlendikten sonra açılır. Evde kovalamaç oynamak mı :))) uuu :)) Hiç sanmıyorum ama bu kadar soğuk olmaz tabi bence de. Çok sağol yalnız baya rahatladım ve çok güldüm :)Canım sırnaşık olsan ne olur karı koca arasında iki tarafta sırnaşık olabilir (tabi evlendikten sonrasını kastediyorum) ya eminim çekingenliktir onun ki sadece bir kere yaşamaya bakar emin ol sonra kovalamaç oynarsınız evde
Ama şuna dikkat et herhangi bi sağlık problemi olmasın ki inşallah alakası yoktur
Vodafone'a geçtim onunla uğraşıyorum işte canım avea sıkıntılıydı baya bakalım bu nasıl olacakYatmıştır valla herkes iş var sabahbakıyorum öyle napıyım sen napıyosun
O zaman sıkıntı yok kuzucum bugünlerin keyfini sürYok canım benim sağlıkla ne ilgisi var. Dediğin gibi sanırım ya evlendikten sonra açılır. Evde kovalamaç oynamak mı :))) uuu :)) Hiç sanmıyorum ama bu kadar soğuk olmaz tabi bence de. Çok sağol yalnız baya rahatladım ve çok güldüm :)
zaten daha hiç bişey alamıyoruz canım şehir belli olmayınca yazık arkadaşlarım soruyo ama ortada hiç bişey yokOluu gide oluu gideSen içini ferah tut kuzu
![]()
2 numara gzel bence canımAy midem bulandı davetiye bakmaktan bi el atıverin yaa:)
canım siyahı nerden aldın bayıldımKızlar sizden uzaktayken aldıklarımı da ekleyeyim.
Eki Görüntüle 1339014 Eki Görüntüle 1339015
Bu ikisi Suwen'den.. Bayılıyorum çamaşırlarına..
Eki Görüntüle 1339016
Bunu eklemiş miydim hatırlamıyorum.
fotoğraf isteriz canımmHerkese selaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm nişan kıyafetimi aldııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
sevgiline sorsan bilir aslında tatlım adını sorabilir misin siteden bellidir hangi dükkan olduğuCanım sevgilime gösterdim çamaşır takımlarını o daha düzgün bi satıcıdan bulup sipariş verdi inan hiç bilmiyorum isimlerini sadece şuna dikkat et geri bildirimler nasıl, sattığı ürünlerin yüzde kaçından memnun kalınmış falan bunlara dikkat et