• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzum benim arkadasim matbaada calisiyor. 1 gunde hallolmaz ben magnetleri 2 haftad bastiriyorm. Kartvizit tarzi seylerde 5 6 gunde geliyor. Arayip sorabilrsiniz ama
Kime yaptırcaklarını bilmediğim için onlar beğendiklerini yaptırsın artık napim

Gunayydiiiinn:KK50:

Hep gecelikler konusulmus kafayi yicem benimm yoook:mad:

Hemen bu ise giriyorum, zaten ceyiz icin ufak tefek seylerim kaldi. Bir de elektrik supurgem falan. Onuda garanti durumu yuzunden almiyorum. Para biriktirmem lazim bu eksikler icin. Ay cok para lazim:KK62:
günaydın canım kesinlikle çok para lazım :(
Kızlar davetiye 1günde hallolur mu. Ya kayınbabam demiş geldiğinizde burdan yaptırın diye. Bende dedim yetişmez düğüne 10gün kala gitcez çünkü. Hemen beğensek bile 1günde çıkması gerekiyo sinir oldum ya off.
bi güne yetişse bile ( yetişir mi bilmiyorum) onların üstüne isim yazılcak dağıtılcak filan zor gibi geldi mutlaka unutulanlar olur :)

Kızlar davetiye 1günde hallolur mu. Ya kayınbabam demiş geldiğinizde burdan yaptırın diye. Bende dedim yetişmez düğüne 10gün kala gitcez çünkü. Hemen beğensek bile 1günde çıkması gerekiyo sinir oldum ya off.
Canım millete dağıtması var bunu ne kadar erken o kadar iyi herkese geç kaldıktan sonra ne anladım davetiyeden? İnsanlar ona göre programlarını ayarlarlar.

Kızlar bana tanışma günü içi menü oluşturalımmmmmm:kk77::kk77::kk77::kk77:
Hemen kendi tanışma menümü listeleyim Hoppa zeytinyağlı sarma, peynirli börek, gubate (çerkes böreği gibi bişey), mercimek köftesi, yoğurtlu havuç salatası, yoğurtlu karışık salata (nohut,ceviz vs.), sadrazam lokumu, ıslak kurabiye, elmalı pasta.. Bu kadar canım gündüz vakti annesi, annesinin arkadaşı ve kendisi oturmaya geldiler 2-3 saat oturduk sonra gittiler

Hemen kendi tanışma menümü listeleyim Hoppa zeytinyağlı sarma, peynirli börek, gubate (çerkes böreği gibi bişey), mercimek köftesi, yoğurtlu havuç salatası, yoğurtlu karışık salata (nohut,ceviz vs.), sadrazam lokumu, ıslak kurabiye, elmalı pasta.. Bu kadar canım gündüz vakti annesi, annesinin arkadaşı ve kendisi oturmaya geldiler 2-3 saat oturduk sonra gittiler[/QUOTE

Teşekkür ederim canım..Benim listede buna benzer olucak sanırım ..

Kızlar bana tanışma günü içi menü oluşturalımmmmmm:kk77::kk77::kk77::kk77:
biz akşam yemegine almıştık canım siz nasıl düşünüyosunuz ona göre bulalım :)
Canım sen fizyoterapi okuyorsun belki gösterilmiştir sana kan uyuşmazlığı hakkında bilgin var mı?
çok fazla yok canım genel geçer şeyler.. anne _ baba + ise ortaya çıkıyor ya eğer bebekte babası gibi + ise uyuşmazlık ortaya çıkıyor...
bide ilk bebekte problem görülme olasılığı düşük diye biliyorum çünkü annenin vücudu ilk kez rh + tanıştığı için sadece savunma mekanizması gelişmiş oluyo ilk doğumdan sonra anneye aşı yapılması gerekiyor... veya ilk doğum düşükle sonuçlanırsa yine aşı gerekli...

Back
X