- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
güzeller canım inşallah iyi çıkarlar :)Eki Görüntüle 1340774 Eki Görüntüle 1340775 Eki Görüntüle 1340776 Eki Görüntüle 1340777
Bunları aldım canım inşallah iyi çıkar bakalım ilk internet alışverişim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzeller canım inşallah iyi çıkarlar :)Eki Görüntüle 1340774 Eki Görüntüle 1340775 Eki Görüntüle 1340776 Eki Görüntüle 1340777
Bunları aldım canım inşallah iyi çıkar bakalım ilk internet alışverişim :)
Hoşgeldin canım bugun bende pek ugrayamadım markafonıden bı bahsettın smdı borca gırdım ayak ustu hiç dyanamam gecelıklere pijamalara:)Bugün buraya uğramaya vakit olmadı valla, annem bende Cumartesiden beri, onunla vakit geçiriyorum![]()
Ben aldım canım pazarda 3,5 lıraydıKızlar Lav'dan bir şey alan var mı? Bardakları falan ordan alayım istiyorum ama iyi midir? Fiyatları uygun çünkü ama bilemedim
İnşallah bakalm 27-29 aralık kargoya verılıs tarıhı cok var gelmesıne gelsın yazıcam hemen sizegüzeller canım inşallah iyi çıkarlar :)
ben günlük takım için ordan alıcam canım bi cam bardak ne kadar kötü olabilir ki Ç)Kızlar Lav'dan bir şey alan var mı? Bardakları falan ordan alayım istiyorum ama iyi midir? Fiyatları uygun çünkü ama bilemedim
merakla bekliyoruz canım bende bugün 2 çamaşır takımı aldımİnşallah bakalm 27-29 aralık kargoya verılıs tarıhı cok var gelmesıne gelsın yazıcam hemen size![]()
Hoşgeldin canım bugun bende pek ugrayamadım markafonıden bı bahsettın smdı borca gırdım ayak ustu hiç dyanamam gecelıklere pijamalara:)
İnşallah bakalm 27-29 aralık kargoya verılıs tarıhı cok var gelmesıne gelsın yazıcam hemen size![]()
ooo benimki hiç bişeymiş seninkinin yanında :) Çalışsam sorun olmazda canım çalışmıyorm ya şimdi ..Canım valla 2 gün önce 1000 küsür liralık kredi kartı borcu ödedim 1 aylık, içime oturdu, bir süre tutcam kendimi ben.. Gerçi 420 lirası kömür taksidi, daha 1 ay var onun da bitmesine![]()
Ben de onu düşündüm :)ben günlük takım için ordan alıcam canım bi cam bardak ne kadar kötü olabilir ki Ç)
Resim istiyorum :)ben günlük takım için ordan alıcam canım bi cam bardak ne kadar kötü olabilir ki Ç)
merakla bekliyoruz canım bende bugün 2 çamaşır takımı aldım![]()
Canım o aldığın nevresim 39.90 tl mi? Ben de almıştım bir ara, iptal ettim. Burda kızlardan biri almış çok kötüymüş kalitesi falan, iade etmiş.ooo benimki hiç bişeymiş seninkinin yanında :) Çalışsam sorun olmazda canım çalışmıyorm ya şimdi ..
Canım ben ilk defa netten alısverıs yaptım guvenmıyodum nasıl cıkcagnı bılmedıgm ıcın.. iade de falan sorun olmuyo dmı?Canım o tarihten çok önce veriliyor bazen, inşallah hemen gelir.
Ben de onu düşündüm :)
Bir de kızlar şunu paylaşmak istiyorum, benim yemek takımım aman aman pahalı bir şey olmayacak. Bernardoda gördüm beğendim, 700 lira, yanları böyle yeşil yapraklı gibi hoşuma da gitti hani, belki bilenler vardır. İşte onu alacağım için haliyle çok para verip bir su takımı da almak istemiyorum. Yine güzel bir takım oluşturayım dedim onu da Lav'dan alayım diyorum.
Aynen bi su bardağı ne kadar kötü olabilir ki :) Çay bardaklarını falan da ordan alayım, temiz iş, kurtuluş :)
Ne diyorsunuz? Yemek takımı konusuna da?
evet canım 39,90 :S desenını begenmıstım ya :S nasılms kı guzel duruyo gayet ama bılemedım smdı bende ıptal edıyım o zaman iptal edınce yuklenıyomu karta dırek 5 dk oldu dha alalıCanım o aldığın nevresim 39.90 tl mi? Ben de almıştım bir ara, iptal ettim. Burda kızlardan biri almış çok kötüymüş kalitesi falan, iade etmiş.
pijamalar kotu cıkarmı kı 2 sını anıldan 1 ını sıyah ıncıden aldımCanım o aldığın nevresim 39.90 tl mi? Ben de almıştım bir ara, iptal ettim. Burda kızlardan biri almış çok kötüymüş kalitesi falan, iade etmiş.
Canım sen bilirsin ama şimdi kim demişti hiç hatırlamıyorum, cidden kötüymüş, ben de direkt iptal ettim, para iadesi yaptılar. Zaten 2 tane olsa yeter bana nevresim ilk etapta, onları da markalı alayım dedim. Bir tane sarevden aldım, gayet güzel..evet canım 39,90 :S desenını begenmıstım ya :S nasılms kı guzel duruyo gayet ama bılemedım smdı bende ıptal edıyım o zaman iptal edınce yuklenıyomu karta dırek 5 dk oldu dha alalı
Anıl kaliteli, ondan şüphe duymam, siyah inciden ben 2 farklı atlet külot şeklinde almıştım dantelden, gayet güzeldi. Pijamalarını bilmiyorum canım..pijamalar kotu cıkarmı kı 2 sını anıldan 1 ını sıyah ıncıden aldım
çay takımım lavdan :)Ben de onu düşündüm :)
Bir de kızlar şunu paylaşmak istiyorum, benim yemek takımım aman aman pahalı bir şey olmayacak. Bernardoda gördüm beğendim, 700 lira, yanları böyle yeşil yapraklı gibi hoşuma da gitti hani, belki bilenler vardır. İşte onu alacağım için haliyle çok para verip bir su takımı da almak istemiyorum. Yine güzel bir takım oluşturayım dedim onu da Lav'dan alayım diyorum.
Aynen bi su bardağı ne kadar kötü olabilir ki :) Çay bardaklarını falan da ordan alayım, temiz iş, kurtuluş :)
Ne diyorsunuz? Yemek takımı konusuna da?
henüz resimlerini çekmedim canım çekince atarım :) bi beyaz aldım bi lacivert :)Resim istiyorum :)
Bende öyle düşündüm canım sonucta bardak yanı 3,5 lıra olunca bıde 2 takım aldım tabaklarıda oyleydı 12 tane oldu denk geırse alırm yne nasılsa kırılcak yanı elbet cok para vermeye gerek yok:)
bende hatırladım öyle bi konuşma olmuştu geldiği gibi geri gndermişti arkadaşCanım sen bilirsin ama şimdi kim demişti hiç hatırlamıyorum, cidden kötüymüş, ben de direkt iptal ettim, para iadesi yaptılar. Zaten 2 tane olsa yeter bana nevresim ilk etapta, onları da markalı alayım dedim. Bir tane sarevden aldım, gayet güzel..