• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar Lav'dan bir şey alan var mı? Bardakları falan ordan alayım istiyorum ama iyi midir? Fiyatları uygun çünkü ama bilemedim

Bugün buraya uğramaya vakit olmadı valla, annem bende Cumartesiden beri, onunla vakit geçiriyorum :D
Hoşgeldin canım bugun bende pek ugrayamadım markafonıden bı bahsettın smdı borca gırdım ayak ustu hiç dyanamam gecelıklere pijamalara:)

Kızlar Lav'dan bir şey alan var mı? Bardakları falan ordan alayım istiyorum ama iyi midir? Fiyatları uygun çünkü ama bilemedim
Ben aldım canım pazarda 3,5 lıraydı :D günlük kullanıma aldım ama bakmadım valla hıc nasıl ucuz diye aldıydım :D

ben günlük takım için ordan alıcam canım bi cam bardak ne kadar kötü olabilir ki Ç)
İnşallah bakalm 27-29 aralık kargoya verılıs tarıhı cok var gelmesıne gelsın yazıcam hemen size :D
merakla bekliyoruz canım bende bugün 2 çamaşır takımı aldım:KK68:

Hoşgeldin canım bugun bende pek ugrayamadım markafonıden bı bahsettın smdı borca gırdım ayak ustu hiç dyanamam gecelıklere pijamalara:)

Canım valla 2 gün önce 1000 küsür liralık kredi kartı borcu ödedim 1 aylık, içime oturdu, bir süre tutcam kendimi ben.. Gerçi 420 lirası kömür taksidi, daha 1 ay var onun da bitmesine :(

Canım valla 2 gün önce 1000 küsür liralık kredi kartı borcu ödedim 1 aylık, içime oturdu, bir süre tutcam kendimi ben.. Gerçi 420 lirası kömür taksidi, daha 1 ay var onun da bitmesine :KK43:
ooo benimki hiç bişeymiş seninkinin yanında :) Çalışsam sorun olmazda canım çalışmıyorm ya şimdi ..

ben günlük takım için ordan alıcam canım bi cam bardak ne kadar kötü olabilir ki Ç)
Ben de onu düşündüm :)

Bir de kızlar şunu paylaşmak istiyorum, benim yemek takımım aman aman pahalı bir şey olmayacak. Bernardoda gördüm beğendim, 700 lira, yanları böyle yeşil yapraklı gibi hoşuma da gitti hani, belki bilenler vardır. İşte onu alacağım için haliyle çok para verip bir su takımı da almak istemiyorum. Yine güzel bir takım oluşturayım dedim onu da Lav'dan alayım diyorum.

Aynen bi su bardağı ne kadar kötü olabilir ki :) Çay bardaklarını falan da ordan alayım, temiz iş, kurtuluş :)
Ne diyorsunuz? Yemek takımı konusuna da?

merakla bekliyoruz canım bende bugün 2 çamaşır takımı aldım:KK68:
Resim istiyorum :)
Bende öyle düşündüm canım sonucta bardak yanı 3,5 lıra olunca bıde 2 takım aldım tabaklarıda oyleydı 12 tane oldu denk geırse alırm yne nasılsa kırılcak yanı elbet cok para vermeye gerek yok:)

ooo benimki hiç bişeymiş seninkinin yanında :) Çalışsam sorun olmazda canım çalışmıyorm ya şimdi ..
Canım o aldığın nevresim 39.90 tl mi? Ben de almıştım bir ara, iptal ettim. Burda kızlardan biri almış çok kötüymüş kalitesi falan, iade etmiş.

Canım o tarihten çok önce veriliyor bazen, inşallah hemen gelir.
Canım ben ilk defa netten alısverıs yaptım guvenmıyodum nasıl cıkcagnı bılmedıgm ıcın.. iade de falan sorun olmuyo dmı?
Nasıl cıkıyo kumasları falan bılıyomusun?

Bir de kızlar şunu paylaşmak istiyorum, benim yemek takımım aman aman pahalı bir şey olmayacak. Bernardoda gördüm beğendim, 700 lira, yanları böyle yeşil yapraklı gibi hoşuma da gitti hani, belki bilenler vardır. İşte onu alacağım için haliyle çok para verip bir su takımı da almak istemiyorum. Yine güzel bir takım oluşturayım dedim onu da Lav'dan alayım diyorum.

Aynen bi su bardağı ne kadar kötü olabilir ki :) Çay bardaklarını falan da ordan alayım, temiz iş, kurtuluş :)

Ben Karaca yemek takımı ve su takımını beraber 1000 civarı bişiye almıştım. Öyle tek tek uğraşacağına bence takım al.

Canım o aldığın nevresim 39.90 tl mi? Ben de almıştım bir ara, iptal ettim. Burda kızlardan biri almış çok kötüymüş kalitesi falan, iade etmiş.
evet canım 39,90 :S desenını begenmıstım ya :S nasılms kı guzel duruyo gayet ama bılemedım smdı bende ıptal edıyım o zaman iptal edınce yuklenıyomu karta dırek 5 dk oldu dha alalı

evet canım 39,90 :S desenını begenmıstım ya :S nasılms kı guzel duruyo gayet ama bılemedım smdı bende ıptal edıyım o zaman iptal edınce yuklenıyomu karta dırek 5 dk oldu dha alalı
Canım sen bilirsin ama şimdi kim demişti hiç hatırlamıyorum, cidden kötüymüş, ben de direkt iptal ettim, para iadesi yaptılar. Zaten 2 tane olsa yeter bana nevresim ilk etapta, onları da markalı alayım dedim. Bir tane sarevden aldım, gayet güzel..

çay takımım lavdan :)
günlük su takımını henüz almadım :)
misafit takımım paşabahçenin diamond serisi canım :)
Resim istiyorum :)
Bende öyle düşündüm canım sonucta bardak yanı 3,5 lıra olunca bıde 2 takım aldım tabaklarıda oyleydı 12 tane oldu denk geırse alırm yne nasılsa kırılcak yanı elbet cok para vermeye gerek yok:)
henüz resimlerini çekmedim canım çekince atarım :) bi beyaz aldım bi lacivert :)

Canım sen bilirsin ama şimdi kim demişti hiç hatırlamıyorum, cidden kötüymüş, ben de direkt iptal ettim, para iadesi yaptılar. Zaten 2 tane olsa yeter bana nevresim ilk etapta, onları da markalı alayım dedim. Bir tane sarevden aldım, gayet güzel..
bende hatırladım öyle bi konuşma olmuştu geldiği gibi geri gndermişti arkadaş

Back
X