• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hadi yaa evde yapmamaya mı karar verdin :) Valla içine sinsin de nerde olursa olsun
Canım babamın içine sinmiyordu ev küçük olduğu için bu da denk geldi tanıdık gibi bişey hemde ev tarzı olunca samimi de ortam olur en azından sevdicekle yüzük takılırken alanımız açık olur azcık :KK14:
uyudunuz muuuu hatunlarrr:KK68::KK68::KK68:
Ben burdayım kızçem :KK69:

Canım babamın içine sinmiyordu ev küçük olduğu için bu da denk geldi tanıdık gibi bişey hemde ev tarzı olunca samimi de ortam olur en azından sevdicekle yüzük takılırken alanımız açık olur azcık :KK14:

Ben burdayım kızçem :KK69:

Ben de burdayım, uyumadım daha.. :)
ayyy bi garibim yaa içmeden sarhoş oldum sanki:KK70:
İyiym canım nişan bohçalarına bakıyorum modelleridir neler alınır falan :) sen napıyosun?
ayyy bendee bohça araşındayımm:KK53:

// Terazi Burcu//

Hazırcevapsınız
Ne aldınızsa o kadarını geri verirsiniz
Cilvelisiniz
Romantiksiniz
Güzellikten fiziksel ve psikolojik zevk alırsınız
Kitaplar, müzik, giyim ve çiçeklere hayransınız
Çevreniz estetik olarak zevk vermelidir
İyi huylusunuz
Diplomatiksiniz
Başkalarıyla ortaklığa ve ilişkiye ihtiyaç duyarsınız
Kalabalıktan nefret edersiniz

bakın kızlar bir teraziyim beni tanıyın:KK30::KK25::KK73::cool::confused::KK70:

Noldu kız ne garibi neyin heycanı bu :D
Ya bizim bohçaya daha varda ben alınıyo falan iye merak ettim cokta aydnlanmadım nette sacma sapan bılgıler var:D
ayyy ben sandık istemiyorum bi ondan eminim
6 lı gecelik takımı çamaşır takımı günlük pijma takımı günlük kıyafet ayakkabı çanta cüzdan nişan kıyafeti ayakkabı çanta terlik çorap seccade namazlık tesbih havlu lif bakım seti tarak seti ben bunları biliyorum :D

ayyy ben sandık istemiyorum bi ondan eminim
6 lı gecelik takımı çamaşır takımı günlük pijma takımı günlük kıyafet ayakkabı çanta cüzdan nişan kıyafeti ayakkabı çanta terlik çorap seccade namazlık tesbih havlu lif bakım seti tarak seti ben bunları biliyorum :D
bende istemiyorum sanık nereye koycm onu snra bişeyee benzemıyolar zaten

amannn az kalmışş acaba günlerlerin geçmesini beklerken hapishanedekiler gibi boncuktan kuş mu yapsak çeyize koyarız:KK70::KK70::KK70:
:D:D Hey Allahım hatun snnle gercekten tanısmak ısterım sen tam benım kafa dengımsın cok severm ben byle insanları bende kaynasıgımdr ondan heralde:D:D:D
Bu arada hiçte az değil çok var daha hıc gecmıyo zaman :(

:D:D Hey Allahım hatun snnle gercekten tanısmak ısterım sen tam benım kafa dengımsın cok severm ben byle insanları bende kaynasıgımdr ondan heralde:D:D:D
Bu arada hiçte az değil çok var daha hıc gecmıyo zaman :KK43:
:KK68::KK19: yeni yıla bi girelim bak grr nasıl geçcek zaman :)

Back
X