2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

cikolata_delisi cikolata_delisi hayırlı olsun canım öncelikle :) bende kursuna gidiyorum özel hastanemi devlet hastanesimi nasıl girdin bana bi açıklayabılrmısn rica etsem? :)

hmm süt bana cok iyi gelir ki mideyid rahatlatır o yzden soyledım canım ama dokunuyosa ayrı tabiki içme.. Karbonat varsa kendinde yapabilirsin soda :) Bu arada bişiler okudum erkek arkadasnla konuscakmıssn falan naptın konusabıldnmı?
Canım konuşalım müsait olunca yaz dedim, tam yazdı benim karnım ağrımaya başladı saatlerim tuvalette geçti. 1 saat önce mesaj attım daha iyiyim diye ama cevap vermedi henüz..

Hoşbuldum canım nevresimlere baktım bugün ve halite olarak pamuk satende home sweet home diye bi markaya karar verdım bgn cok harıka bı kuması var bide mickeyle minni hiç bi yerde yok çok soran varmış siparişlerimz var ama ne zaman gelır bılmıyoz dedıler dedım zaten kmse begenmedydı:D

Canım konuşalım müsait olunca yaz dedim, tam yazdı benim karnım ağrımaya başladı saatlerim tuvalette geçti. 1 saat önce mesaj attım daha iyiyim diye ama cevap vermedi henüz..
Hayırlısı olsun senın için canım inşallah.. Sen ne düşünüyosun peki napıcaksın ne demeyi planlıyosun?

Kızlar selam herkese 2 saattir ne yapıyorum biliyor musunuzzzzzz...................... Hediye olarak dağıtacağım şeker hamurlu krabiyelerimiiiiiiiii :KK71: kızlar nişana ait hazırlıkları kurabiyeyle başlatmış bulunmaktayım nişan çanları çalıyyooooorrrrrrrrr :KK71:cidden uzun sürüyor daha işlemlerin yarısını bitirebildim ama resim eklemek istedim size buyrun hacılar
Eki Görüntüle 1349153 Eki Görüntüle 1349154
Bu arada göründüğünden daha acemice oldu ama aile alışkın değil bunlara her türlü beğeneceklerine eminim :p Süslemeler tam bitince son halini dse yüklerim inşallah Hoppa
bence de çoook acemice olmş:KK53::KK53::KK53::KK53: bence hemen onları bana gönder :KK53::KK53::KK53:

Kuzum beniiimmmmm nasıl olduğumu merak etmiş cansın kızlar sabah büyük bi kavga ettik annemle bağrıştık ikimizde ağladık sonra barıştık :p ama sorun çözülmedi çözzürlmezde çünkü annemle kafa yapılarımız farklı çoğu insanında öyle farklı nesil kuşağı olunca malesef anlayışsızlıklar oluyor :KK14:
merak edilmez misin sen canım ya sevindim barışmanıza :KK15: inan yıllarca annemle bizde rakip gibiydik kardeşim oldu halloldu ve inan kşak çaışması

Kızlar selam :) Bende 2015 ağustos gelini olacağım.
Diğer gelinler içinde bu süreci bir blog üzerinde devam ettirme kararı aldım. En azından herkesin bilgi sahibi olacağı bir yer olsun diye.... adlı sitemde paylaşıyorum. Hepinizi bekliyorum, neler paylaşabilirsem, yardımcı olabilirsem o kadar iyi :)
Burdan da hazırlıkla ilgili soruları alabilirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X