2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Dikkat et valla canım havalar bozuyo dengemızı dun aksamda bende aynı durumdaydm bılgısayar hc otrmadm hatta bas agrısndan heryerım dokuluyodu uyudum bı terledm ıyıyım bgn..
O kadar da ağzımı burnumu sıkıca sarıyorum dışarı çıkarken ama ben buranın soğuk havasına alışamadım işte, çok feci..

yapma bana bunu :D sanırım 12 takım pijamam olmş yapma dayanamıyom alıyom bıdaha:D
Ya hadiii söyle kızz :KK8: Pijama takımı almadım ben daha almam lazım.

O kadar da ağzımı burnumu sıkıca sarıyorum dışarı çıkarken ama ben buranın soğuk havasına alışamadım işte, çok feci..

Ya hadiii söyle kızz :KK8: Pijama takımı almadım ben daha almam lazım.

Canım netten alısverıs konusunda hc bı bılgım yok bılıyosn bı kere senın tavsıyenle aldm bende :)

Dün aynı durumdaydm bende agrı kesıcı al canıım gecmıs olsun.. Kızz senin adın ne ben kacırmısım onu cok merak ettm değişik falan demişlr bulamadm ama ısmını sayfalarda:D
ayy talia pelin canım :)
Geçmiş olsun canım, geçenlerde benim de 2 gün aralıksız çatladı valla.. Bir çaresi de yok ki..

Çok kötüsün :63::KK12:
ayyy utanmasam oturup ağlıycam ağrrıdan:KK34:

ayy talia pelin canım :)

ayyy utanmasam oturup ağlıycam ağrrıdan:KK34:

Aaaa yabancımsı isim oldugunu hıc dusunmemıstım canım değişikmiş gercekten ama hıkayesı cok guzelmiş cıdden babannen ıcın sorun yoksa tabıı :) İkinci ismınle benım ismim benziyor cok 1 harf farkımz var:D

Back
X